Leden 28, 201213 r Vlasto v pohodě , jelikož mám DSG tak pádla budou v provozu akorát se musí ještě vyěnit podvolantová jednotka z OII Facelift aby to všechno fungovalo tak jak má. Teďka tam mám klasický Multifunkční volant bez pádel,ty se právě začly dělat až u facelifotvaných oktávií tak proto ta změna volantu
Leden 28, 201213 r Vlasto není zač . Jinak dneska v Ostravě docela dosti kuriózní nehoda,Dispečink dopravního podniku cca ve 100kilometrové rychlosti smetl strom a zaparkovanou C 3trojku. Být pojistovnou tak to po nich vymáhám...
Leden 30, 201213 r Dneska jsem poprve litoval, že jsem vzdal dodělání výhřevu sedaček taková zima byla, že mi přimrzaly ruce k volantu
Leden 30, 201213 r minimálně :-) a studený nealko do druhé ruky :-) pamatuji dřív jsem jezdil ve 120 v rukavicích a čepici a jak mi bylo dobře :-))
Leden 30, 201213 r Tak ve Frýdku-Místku ráno -15°C .. v noci bylo -17°C To bude hrůza až bude -30 :X autí zatím v pohodě startuje i s 5 let starou baterií.. Upraveno Leden 30, 201213 r od Petrkiller
Leden 30, 201213 r Nazdarek,tak hu nás bylo -7 což je normalní zimní teplota,ale musím do autí nalejt velfobin,nějak poškubává potvora.
Leden 31, 201213 r tak to abych pro jistotu zítra došel aspoň natočit motor, už mi chudák týden stojí na místě
Únor 1, 201213 r Chodsko hlásí -10/-12,u mne na teploměru -10,kolegyně v pjaci zas měla -12 tož tak si vyberte. Trochu mne pozlobil džunda,začal škubat,když začaly mrazy tak jsem si říkal,dobvá dám Ti velfobin a uvidíme,škubal dál,ale žadná kontrolka nic vše v pořadku až včera konečně rosvicená kontrolka motoru,takže vyměna civky na 1valci a fičime bez škubání,ještě mne čeká jedna,životnost první 100tis druhé 110tis,tak ta třetí už bude taky zralá. Upraveno Únor 1, 201213 r od Vlasta
Únor 2, 201213 r Tak dneska -19 a puvodni baterka po sedmi letech sluzby poprve stávkuje, ale když už tak pořádně, starter jednou škytl a bylo po srandě.. Takze zitra asi jdu pro novou..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.