ADLERos Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Vlasto v pohodě , jelikož mám DSG tak pádla budou v provozu akorát se musí ještě vyěnit podvolantová jednotka z OII Facelift aby to všechno fungovalo tak jak má. Teďka tam mám klasický Multifunkční volant bez pádel,ty se právě začly dělat až u facelifotvaných oktávií tak proto ta změna volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 O. K. dekuji za vysvětlení,zlaty česky ručičky a hlavičky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Vlasto není zač . Jinak dneska v Ostravě docela dosti kuriózní nehoda,Dispečink dopravního podniku cca ve 100kilometrové rychlosti smetl strom a zaparkovanou C 3trojku. Být pojistovnou tak to po nich vymáhám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 no pěkně to tam poslal blb, asi měl na spěch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 brej den vospolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Dobré ráno závodníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Nazdár, to je ale kosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Ostrava -14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 bratislava 0 stupnov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Tak to tam máte dobré teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Dneska jsem poprve litoval, že jsem vzdal dodělání výhřevu sedaček taková zima byla, že mi přimrzaly ruce k volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 to by se mi taky líbilo, mít zadek v teple Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 a ještě vyhřejvanej volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 minimálně :-) a studený nealko do druhé ruky :-) pamatuji dřív jsem jezdil ve 120 v rukavicích a čepici a jak mi bylo dobře :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 myslím že tenhle týden na tu čepici a rukavice ještě dojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 a možná ne jen 1x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 lepší vubec nevylejzat ven z baráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 (editace) Tak ve Frýdku-Místku ráno -15°C .. v noci bylo -17°C To bude hrůza až bude -30 :X autí zatím v pohodě startuje i s 5 let starou baterií.. Editováno: 30. leden 2012, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Nazdarek,tak hu nás bylo -7 což je normalní zimní teplota,ale musím do autí nalejt velfobin,nějak poškubává potvora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Jj, chlapci a bude hůř!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 tak to abych pro jistotu zítra došel aspoň natočit motor, už mi chudák týden stojí na místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 (editace) Chodsko hlásí -10/-12,u mne na teploměru -10,kolegyně v pjaci zas měla -12 tož tak si vyberte. Trochu mne pozlobil džunda,začal škubat,když začaly mrazy tak jsem si říkal,dobvá dám Ti velfobin a uvidíme,škubal dál,ale žadná kontrolka nic vše v pořadku až včera konečně rosvicená kontrolka motoru,takže vyměna civky na 1valci a fičime bez škubání,ještě mne čeká jedna,životnost první 100tis druhé 110tis,tak ta třetí už bude taky zralá. Editováno: 1. Únor 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 (editace) Chodsko hlásí: Editováno: 2. Únor 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabbo Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Tak dneska -19 a puvodni baterka po sedmi letech sluzby poprve stávkuje, ale když už tak pořádně, starter jednou škytl a bylo po srandě.. Takze zitra asi jdu pro novou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Frýdek-Místek k ránu - 22,5°C .. zatím startuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.