Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ono už to sice asi tak 40 roků není relátko (polovodičovej regulátor), ale beru... Měnil jsi jen uhlíky, nebo celej regec?

máš pravdu, je to regulátor, nebyl jsem si jist, zda jsem mu správně rozumněl. nevím co vše měnil, zítra si jdu pro auto, tak snad budu vědět víc

Hlavně se jich při tom přebírání nezapomeň zeptat, jestli očistili kontakty hlavně na kostřicím přívodu. Už jsem se setkal s případem, kdy autodílna dokola měnila regulátor ve felcce, protože co dva dny tam majitel jezdil s vybitou baterkou - resp byl dotahován na špagátě. Vždycky mu vyměnili regec a nabili baterku, on si felcku odpoledne odvezl a o dva dny později tam byl znovu, světla žlutý, při zapnutí ohřevu zadního okna na volnoběh chcípal motor. Když to tam měl táhnout počtvrtý, nesehnal toho člověka co ho tam vlekl předtím, tak přišel za mnou. Místo odtahu jsem mu ostřím šroubováku oškrábal kontaktní plochy pod regulátorem až na holej kov a pod šroubek jsem mu vrazil novou pérovku, felcku jsem mu natočil přes kabely ze svýho formana a bylo... Altík najednou dával plnej výkon jak vzteklej...

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

Ti dva mě zničí.

Upraveno od Vlasta

Vlasto byl jsi dneska večer viděn :kol-47: já byl na červený Benzíně a ty jsi jel od Domažlic do Kdyně :)

Jo jo jel jsem pro pizzu na náměstí abych měl v práci co papkat. :kol-47:

tak to ti přeji klidnou šichtu a dobrou chuť

:kol-47: :kol-47: :kol-47:

Děkuju pizza už je sežratá a nad chodskem je zatím klííííd,zatím jenom jedenkrát chodské koleško.

Brý odpoledne

Hezkej večer bando odedneška jsem lazar po návštěvě chirurgie na stomatologii v Plzni jsem přišel o přední čtyři zoubky takže vypadám jako bezzubej dědek,naštěstí dnes se dělá většinou vše ambulantně tak jsem doma na kašičkách a jogurtech. :kol-28:

Ještě stěstí,že jsem v subotu stih klobásku.

post-86-0-45707800-1352147090_thumb.jpg

Upraveno od Vlasta

co jsi dělal proboha???

Ekkar-nepruď :kol-28:

Asfalt ne měl jsem tam už několikrát odstranovaný zanětlivy ložisko,a nakonec se to muselo řešit chirurgicky a bohužel zuby musely do koše. :kol-26:

Ty voe to mi ani neříkej mě už 14 dní bolí půl huby a konečně příští týden jdu k zubaři, ale teď tedy nevím jestli se mi tam ještě chce. :kol-32:

Bry ranko panstvu ;)

Nazdar

Srdesne pozdravy zo slovenska ;)

Po sichte a směle domu. Uraaa

zdarec ...dejte pokoj se zubařem :-)))),zejtra mě to taky čeka,hubu mám vylágrovanou jak stoletej stařec :-) před tejdnem mě to stálo skoro litr tak jsem zvědavej za kolik bude pokračování

Upraveno od raca

Brýýýýýýýý večíííííííííííííír ve spolek. :)

Zdravim , hek :D

Taky zdravm dnes už tak nějak v pohodě,už se dá opatrně i najíst,pávě jsem seřezal moje děvčata(kromě mámy) páč na 14dní vymalovanou stěnu si šly malovat s vodovkama,takže mne zetra čeká přemalování a vybraly si tu nejdelší potvory jedny. :kol-41:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.