Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Xenon v projektoru lze tolerovat - i bez automatickýho řízení sklonu, hlavně ale POKUD JE ŘIDIČ SOUDNEJ A CHÁPE, K ČEMU MÁ NAD LEVÝM KOLENEM TO REGULAČNÍ KOLEČKO ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Ale pokud je echm nesoudnej , jako vetsina tak si to rovnou muzu soupnout do skarpy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 zdarec vespolek.. hlavně tem kteří makaj v rachotě jako já :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Koukám, že je to tu poslední 2 dni jak u suchánků nikdo se tu nezastaví, nikdo nepokecá, nikdo nenalije, to je pěknej bordel!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Coz , to je vysledek nedavne prohibice , vseci jsme zalezli ve sklipkach a popijime slivovicku .. hek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Jo to mi tady ze západu okolo Plzně pijem pivo a máme klid, nějaká nedávná prohibice se tu prohnala bez povšimnutí (až na pár vyjímek a socek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Tak ja taham alko nealko krom kofoly z polska slivku maj naprd ale vynahrazujou to kvalitni "zoladkowa" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 (editace) Nazdaj v subotu večerom bando,u mne pracovní sobotka takže já si dám nealko. Öd 22/00 dávaj na čt24 Archiv a dnes bude o automobilismu 60/70léta u nás. http://www.ceskatelevize.cz/porady/10116288585-archiv-ct24/212411058210031/ Editováno: 10. Listopad 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Vlasto: to zní dobře, díky za info, budu čučet a dám si Zlaťáka 11° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 (editace) Já snad taky akunrád si teda dám cafičko do rána daleko,ale moc tomu nevěřím poslední službu jsem chtěl vidět rally Kypr a přesně v okamžiku kdy časovač přepnul tak se rozeřval mobil a klakson. Editováno: 10. Listopad 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 To já Kypr viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Já taky dnes ho dopo opakovali. Archiv dobrý pěkný pokoukáníčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 To souhlasím, docela mi překvapilo v tom moskevském servisu vybavení od Boshe, to bych tam na polovinu 70.let minulého století nečekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Nasel by se naky sikula s etkou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Jednoho máš skoro za bukem - v Třinci. Hledej nick Wojnar.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Diky , uz Romanovi pisnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Dobry vecer ve spolek, jak se mame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Zdar pane inzenyre ... ja utahane jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 I tobe pane inzenyre...ja dnes taky utahan, jeste ze uz odpocivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Tak oba jak bylo prvni den v prqvi ? Jak se citis jako platce dane ze mzdy a socialniho a zdravotniho pojisteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Oskubany jako slepice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Tak si k tomu jeste vem hipoteku , pripoctej zivotni pojisteni , lizing a uver a mas to komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Hypoteku snad nebudu muset resit...mozna vyjde i na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 No jo , pan je uhlo baron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Ale prd ty barone Nevim, kdo si za vyplatu kupuje auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.