baris Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 čus, tak po dlouhý době zase tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Že Ti to ale trvalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Strycu kurde kdes byval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Já po dlouhý době taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Ty ses taky dlouho neukazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Jsem si to schovával na tu nejlepší chvíli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Jooo a jinak DOBRÉ RÁNO všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Co rano , ja jeste nespal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Já se valím doma na nemocénské,takže spím vlastně skoro pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Co to je nemocenska ? To uz jsem dloooouho nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Nazdaj po ránu,tak už je to tady ten bílej sajrajt padá a padá,dnes jsem v Bělý na Radbuzou a tady už je pěkně pocukrováno a cukruje furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Dobre ranko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Vlastiku jen at vam tam cukruje Bry ranko pane inzenyr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Co to je nemocenska ? To uz jsem dloooouho nevidel Já to vidím každou chvíli - ale u kolegů, za který musíme dělat. Já už jsem PN neměl taky několik let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 No já jsem si o víkendu dal výborné kuřátko z KFC které asi nebylo úplně košér a je z toho taková měnší otrava.... průjmy,zvracení. Jinak taky nejsem pro to vysedávat doma na nemocenské ale bohužel to jinak nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Ty jsi jak Klicko ten jeho kureci salat taky nebyl nijak koser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Kurwa Fuckable Chick nežeru - to co popisuješ je klasika salmonela z málo propečenýho kuřecího. Vůbec ve fastfůůůjdech si vlastně od začátku jejich působení na českým trhu dávám nanejvejš balíček hranolků, protože to je asi jediný, co se tam dá BEZPEČNĚ jíst. Ze všeho ostatního hrozí minimálně vrhavka už od prvního pohledu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Taky to bylo naposled co jsem zavítak do KFC teďka už nanejvejš Mekáč ale to až za nějákou tu dobu až se zase otrkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Taky jsem měl včera nudle od čínanu a při papkání si přečet,že se Kličko pokakinkal a hned chutnaly jinak Adler-na všem špatným najdi něco pozitivniho,víš jak krásně pročištěnej budeš Takhle je dnes hu nás http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/prohlizec.html?cam=primda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 (editace) Vlasta: Jooo připadám si jako kdybych měl klistýr 10x denně Takto je u nás http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/prohlizec.html?cam=lkmt Editováno: 29. Listopad 2012, autor: ADLERos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Já v Mekáče ztratil důvěru definitivně v roce tuším 2009, když byla v Brně na Heršpický v Titanic Hall výstava o Tutanchamónově hrobce. Mekáč je nedaleko, zachtělo se nám cosi pojíst, bo bylo časné dopoledne a my vyjeli ráno vlakem ničehož nepozřevše a na otevření Titanic haly jsme museli ještě čekat. Vlezli jsme tedy do Mekáče v půl 9 dopoledne a jak jsme se tam docela rychle nahrnuli, ještě rychleji jsme byli venku - jejich "breakfast menu" připomínalo vyblitou žlutě obarvenou gumu (údajně lívance), vyblitě žlutě obarvenej molitan (míchaný vejce) a k tomu Colu. Radši jsme si koupili klasika deset deka salámu a dva rohlíky na osobu v sámošce opodál, než riskovat nějakou podobnou UMĚLINU z Mekáča... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Tak to s Tebou naprosto souhlasím na čerstvém rohlíčku a nakrájeném salámku si pochutnám nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Ja si tam v posledni dobe davam kaficko maj mooooc dobre , a Ty jejich snidane vypadaj jako by je uz nekdo pojedl .... kde je moje milovana syrova sezona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 brý den!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.