Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

čus, tak po dlouhý době zase tady :)

Strycu kurde kdes byval :D

Já po dlouhý době taky :kol-28:

Ty ses taky dlouho neukazal :D

Jsem si to schovával na tu nejlepší chvíli :D

Jooo a jinak DOBRÉ RÁNO všem :scooter:

Co rano , ja jeste nespal :D

Já se valím doma na nemocénské,takže spím vlastně skoro pořád :D

Co to je nemocenska ? To uz jsem dloooouho nevidel :D

Nazdaj po ránu,tak už je to tady ten bílej sajrajt padá a padá,dnes jsem v Bělý na Radbuzou a tady už je pěkně pocukrováno a cukruje furt.

Dobre ranko :-)

Vlastiku jen at vam tam cukruje ;)

Bry ranko pane inzenyr ;)

Co to je nemocenska ? To uz jsem dloooouho nevidel :D

Já to vidím každou chvíli - ale u kolegů, za který musíme dělat. Já už jsem PN neměl taky několik let...

No já jsem si o víkendu dal výborné kuřátko z KFC které asi nebylo úplně košér a je z toho taková měnší otrava.... průjmy,zvracení.

Jinak taky nejsem pro to vysedávat doma na nemocenské ale bohužel to jinak nejde :(

Ty jsi jak Klicko ;) ten jeho kureci salat taky nebyl nijak koser :D

Kurwa Fuckable Chick nežeru - to co popisuješ je klasika salmonela z málo propečenýho kuřecího. Vůbec ve fastfůůůjdech si vlastně od začátku jejich působení na českým trhu dávám nanejvejš balíček hranolků, protože to je asi jediný, co se tam dá BEZPEČNĚ jíst. Ze všeho ostatního hrozí minimálně vrhavka už od prvního pohledu...

Taky to bylo naposled co jsem zavítak do KFC teďka už nanejvejš Mekáč :D ale to až za nějákou tu dobu až se zase otrkám :D

Já v Mekáče ztratil důvěru definitivně v roce tuším 2009, když byla v Brně na Heršpický v Titanic Hall výstava o Tutanchamónově hrobce. Mekáč je nedaleko, zachtělo se nám cosi pojíst, bo bylo časné dopoledne a my vyjeli ráno vlakem ničehož nepozřevše a na otevření Titanic haly jsme museli ještě čekat. Vlezli jsme tedy do Mekáče v půl 9 dopoledne a jak jsme se tam docela rychle nahrnuli, ještě rychleji jsme byli venku - jejich "breakfast menu" připomínalo vyblitou žlutě obarvenou gumu (údajně lívance), vyblitě žlutě obarvenej molitan (míchaný vejce) a k tomu Colu. Radši jsme si koupili klasika deset deka salámu a dva rohlíky na osobu v sámošce opodál, než riskovat nějakou podobnou UMĚLINU z Mekáča...

Tak to s Tebou naprosto souhlasím na čerstvém rohlíčku a nakrájeném salámku si pochutnám nejvíc.

Ja si tam v posledni dobe davam kaficko :D maj mooooc dobre , a Ty jejich snidane vypadaj jako by je uz nekdo pojedl .... kde je moje milovana syrova sezona :D

brý den!!!

Zdarec :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.