Listopad 29, 201212 r Dokonce kolega Ekkar_z_Bastlírny mluvi v polštině . Důkaz? Ano . První slovo v zprávě č.48867 To je nehodné slovo ale slovo . Upraveno Listopad 29, 201212 r od TOMUS
Listopad 30, 201212 r Dokonce kolega Ekkar_z_Bastlírny mluvi v polštině . Důkaz? Ano . První slovo v zprávě č.48867 To je nehodné slovo ale slovo . To SLOVO je citace z jistýho dnes už skoro zapomenutýho filmu - shodou okolností je to POLSKEJ film a to SLOVO je tam velice důležitým heslem k přežití hlavních hrdinů... Tak a teď je to na Tobě najít, kterej film to byl a v jaký situaci se to SLOVO muselo použít...
Listopad 30, 201212 r No shodou okolnosti vim o ktery jde ale taky to SLOVO se v polsku pouziva ve stejnem smyslu jako u nas "vole" , to znamena jako carka
Listopad 30, 201212 r Viš Ekkar... ja už ne dívam se filmů od cca. 12 a 15 let. Ja nevím z jakého filmú to je. Ja mám velmí moc tv s filama ale jejich ne dívam se Upraveno Listopad 30, 201212 r od TOMUS
Prosinec 2, 201212 r Ahoj lidé Dneška mám hodný humor . Těším se na to Upraveno Prosinec 2, 201212 r od TOMUS
Prosinec 2, 201212 r Znate nekdo Milovice? (v okoli Nymburka) Byl tam nekdy nekdo? Bývalá posádka "Spřátelené armády" = dneska vybydlený prostor, jediný co se zachovalo, jsou betonový stavby po Rusácích... Ani 22 let nestačilo k úplný likvidaci všech pozůstatků, co tam nechali - v menším měřítku to máme u nás v městě taky. Jít do přilehlýho lesa třeba na houby znamená koledovat si o "nález" munice a dalších "suvenýrů"... Upraveno Prosinec 2, 201212 r od Ekkar_z_Bastlírny
Prosinec 4, 201212 r Nu popravdě jsem na tom tak trochu jako ty, já nastupuji do práce až 7. ledna 2013
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.