jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 To ja asi uz v pondeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Tomu říkám volníčko do 7ledna to se mi stát nemuže.Se budeš nudit se budeš nudit se budeš nudit. Kucí nemáte někdo doma ovládání stěraču se mi to nějak šprajclo předek a ostřik nejde vubec a zadní jde normálně a když zapnu ostřik předku tak se mi zapne zadní stěrač,ráno jsem stím setřel a pak už to nešlo zapnout,pojistky jsou O.K.Ještě to odpo skusím rozebrat a v nejhorším zapojit na přímo aby šlapal předek jinak budu muset zabavit polovičce Suzuki a to bude prrrrrrrrrrskat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 nu nudit se rozhodně nebudu drahá přítulkyně už sepisuje seznam co mám na domečku nebo spíš v něm udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Tomu říkám volníčko do 7ledna to se mi stát nemuže.Se budeš nudit se budeš nudit se budeš nudit. Kucí nemáte někdo doma ovládání stěraču se mi to nějak šprajclo předek a ostřik nejde vubec a zadní jde normálně a když zapnu ostřik předku tak se mi zapne zadní stěrač,ráno jsem stím setřel a pak už to nešlo zapnout,pojistky jsou O.K.Ještě to odpo skusím rozebrat a v nejhorším zapojit na přímo aby šlapal předek jinak budu muset zabavit polovičce Suzuki a to bude prrrrrrrrrrskat. Suzuki jí brát nemusíš, vždyť ještě máš ČZtu :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Že Tě kopnu,koukni z okna jak to tam vypadá,jsem sice schopnej všeho,ale na sněhu mám ráději 4kolečka, Stěrače nakonec opraveny,sice jsem v tom sněžení rozebral pulku předku a nakonec zjistil,že i zdánlivě zdravá pojistka je K.O.normálně to mělo drátek a až když jsem zahejbal pacičkama tak jsem viděl,že k jedný pacičce drátek nejni přiletovanej,tak to nějak na pul pouštělo štávu a šel jenom zadní stěrač ikdyž jsem měl zaplo na předek to šou věci to šou věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 My povídej, ted jsem se vrátil domů, byl jsem nechat opravit kola. Trasa: Němčice - Koráb - Kdyně - Podzámčí a zpět!!! Ten Koráb se ty lidi ne a ne naučit jezdit a snad v každým druhým rejdu si někdo dělal výlet ven. Mě ten Koráb snad na starý kolena zase začne bavit jezdit jak za mlada!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Tak už se peče štrůdl, to bude přítulkyně čučet, až dorazí z rachoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 si dělaš srandu ja ho pravě šoupnul do trouby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Tak to já ho už jím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 štrůdl hotovej a teď jsem dodělal k večeři halušky s uzeným a zelím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Tak to já zase mám k večeři škvarkovou pomazánku. Mám ještě asi cca 7,5 kg škvarků ze zabijačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 ty voe ty bych si taky dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Tady se můžeš podívat na pár fotek. Ale neokusovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 ja Ti to zakažu , oslintal jsem monitor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 takové foto bych zakázal tiše závidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Ovar, prejt, kroupy, tlačenka a jiné podobné slova patří mezi zakázané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 to ne , ale prezentace před zabijačkohladovymi by už mělo byt trestne ... co ja bych za takovou jitrničku dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Mezi veganama určitě. Znal jsem jednu takovou, která když slyšela slovo MASO, udělaly se jí pupínky až na (_!_) a největší hrůzu měla z toho, že by ji náhodou v případě nějaký katastrofy pohřbili do MASOVÝHO HROBU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Sakra chlapi, jeden tu napise, strudl, druhy ho dava do trouby a treti foti vysledek...ze vy jste se domluvili Dal bych si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Kucí šikovný kuchtíci,štrudlík určo vybornej a zabijačku nebudu opravdu nebudu komentovat,to prase hotovej chudáček a vite proč protože jsem ho nemoh sežrat sááám samotinkej Já dnes dělal zapečenou krkovičku s brambourem a sýrem a chutnalo to,sám jsem byl překvapenej,že už umím i něco jiného než gulášek a rajskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 ja si du namazat chleba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Aktuální výsledek v kuchyni - vepřový plátky na houbách a s hráškem, je toho plnej 5l papiňák. Jsem zvědavej, jestli ještě něco najdu zítra až odpoledne přijdu z rachoty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 kde že to maš ten papinak ? , ja bych si dal ... zitra delam stejky a pořadne , kurna ja jsem hladovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 V kuchyni, Jožko, v kuchyni. Do ložnice žrádlo netahám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 to je dobrý se najíst!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.