Prosinec 4, 201212 r Tomu říkám volníčko do 7ledna to se mi stát nemuže.Se budeš nudit se budeš nudit se budeš nudit. Kucí nemáte někdo doma ovládání stěraču se mi to nějak šprajclo předek a ostřik nejde vubec a zadní jde normálně a když zapnu ostřik předku tak se mi zapne zadní stěrač,ráno jsem stím setřel a pak už to nešlo zapnout,pojistky jsou O.K.Ještě to odpo skusím rozebrat a v nejhorším zapojit na přímo aby šlapal předek jinak budu muset zabavit polovičce Suzuki a to bude prrrrrrrrrrskat.
Prosinec 4, 201212 r nu nudit se rozhodně nebudu drahá přítulkyně už sepisuje seznam co mám na domečku nebo spíš v něm udělat.
Prosinec 4, 201212 r Tomu říkám volníčko do 7ledna to se mi stát nemuže.Se budeš nudit se budeš nudit se budeš nudit. Kucí nemáte někdo doma ovládání stěraču se mi to nějak šprajclo předek a ostřik nejde vubec a zadní jde normálně a když zapnu ostřik předku tak se mi zapne zadní stěrač,ráno jsem stím setřel a pak už to nešlo zapnout,pojistky jsou O.K.Ještě to odpo skusím rozebrat a v nejhorším zapojit na přímo aby šlapal předek jinak budu muset zabavit polovičce Suzuki a to bude prrrrrrrrrrskat. Suzuki jí brát nemusíš, vždyť ještě máš ČZtu :_icon_smich2:
Prosinec 4, 201212 r Že Tě kopnu,koukni z okna jak to tam vypadá,jsem sice schopnej všeho,ale na sněhu mám ráději 4kolečka, Stěrače nakonec opraveny,sice jsem v tom sněžení rozebral pulku předku a nakonec zjistil,že i zdánlivě zdravá pojistka je K.O.normálně to mělo drátek a až když jsem zahejbal pacičkama tak jsem viděl,že k jedný pacičce drátek nejni přiletovanej,tak to nějak na pul pouštělo štávu a šel jenom zadní stěrač ikdyž jsem měl zaplo na předek to šou věci to šou věci
Prosinec 4, 201212 r My povídej, ted jsem se vrátil domů, byl jsem nechat opravit kola. Trasa: Němčice - Koráb - Kdyně - Podzámčí a zpět!!! Ten Koráb se ty lidi ne a ne naučit jezdit a snad v každým druhým rejdu si někdo dělal výlet ven. Mě ten Koráb snad na starý kolena zase začne bavit jezdit jak za mlada!!!
Prosinec 4, 201212 r Tak to já zase mám k večeři škvarkovou pomazánku. Mám ještě asi cca 7,5 kg škvarků ze zabijačky.
Prosinec 4, 201212 r to ne , ale prezentace před zabijačkohladovymi by už mělo byt trestne ... co ja bych za takovou jitrničku dal
Prosinec 4, 201212 r Mezi veganama určitě. Znal jsem jednu takovou, která když slyšela slovo MASO, udělaly se jí pupínky až na (_!_) a největší hrůzu měla z toho, že by ji náhodou v případě nějaký katastrofy pohřbili do MASOVÝHO HROBU...
Prosinec 4, 201212 r Sakra chlapi, jeden tu napise, strudl, druhy ho dava do trouby a treti foti vysledek...ze vy jste se domluvili Dal bych si
Prosinec 4, 201212 r Kucí šikovný kuchtíci,štrudlík určo vybornej a zabijačku nebudu opravdu nebudu komentovat,to prase hotovej chudáček a vite proč protože jsem ho nemoh sežrat sááám samotinkej Já dnes dělal zapečenou krkovičku s brambourem a sýrem a chutnalo to,sám jsem byl překvapenej,že už umím i něco jiného než gulášek a rajskou.
Prosinec 4, 201212 r Aktuální výsledek v kuchyni - vepřový plátky na houbách a s hráškem, je toho plnej 5l papiňák. Jsem zvědavej, jestli ještě něco najdu zítra až odpoledne přijdu z rachoty...
Prosinec 4, 201212 r kde že to maš ten papinak ? , ja bych si dal ... zitra delam stejky a pořadne , kurna ja jsem hladovej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.