cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2012 Vloženo 4. Prosinec 2012 nu tak to si ho pěkně užij se zavřu doma co jinýho Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Vloženo 4. Prosinec 2012 Nj, voni budou po venku chodit ČERTI... A jestli pak víte, proč třeba taková Káča mocí mermo chtěla za muže čerta? No protože čert má 2 ocasy a k tomu ještě půlmetrovej jazyk... Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Vloženo 4. Prosinec 2012 Kladu si otázku, že když má čert takový "příslušenství", jakpak jsou asi "vybavený" čertí holky....? Citovat
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Vloženo 4. Prosinec 2012 jo to nevím, ale mám horkej tip, kdo by ti mohl odpovědět Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Vloženo 4. Prosinec 2012 Nás nenapínej a vybal to...! Citovat
jozzi Vloženo 5. Prosinec 2012 Vloženo 5. Prosinec 2012 bry ranko ja už makaaaaam , teda litam teda jezdim Citovat
Mr.Kyblik Vloženo 5. Prosinec 2012 Vloženo 5. Prosinec 2012 jj tak ted jsem si dal čaj s rumem, to je dobrota Citovat
jozzi Vloženo 5. Prosinec 2012 Vloženo 5. Prosinec 2012 jsem zde dal jsem si slofika po obede Citovat
jozzi Vloženo 5. Prosinec 2012 Vloženo 5. Prosinec 2012 tedka jsem se byl kouknout na tatku , kluci , kruci , tam to je jak na kluzišti , ale hřeje mě že zitra už snad budu mit oktavěnku doma Citovat
Vlasta Vloženo 5. Prosinec 2012 Vloženo 5. Prosinec 2012 Nazdaj v uklouzanym večeru,už máme první autíčko v pangejtu u Bělý a mám obavy,že to bude dnešní top pracovní náplň,klouže to ja sviň. Luboši koráb mám taky rád,ale včera jsem to vzal přes Pranty do Nové Vsi a pak k nám na Hyršov a to byla krásná zimní rztka Citovat
Vlasta Vloženo 5. Prosinec 2012 Vloženo 5. Prosinec 2012 Na maso musíte mít pořádnou kuchyň. Nejsem línej se nažrat třeba v noci. parádní grilík,na léto musím taky něco sehnat, betoňák nechci,takže něco takovehleho bych vzal hned. Citovat
žralok Vloženo 5. Prosinec 2012 Vloženo 5. Prosinec 2012 Jestli se mi dostane ještě nějaký kus tak dám vědět. Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Prosinec 2012 Vloženo 5. Prosinec 2012 Bodejť. Vrána vráně oči nevyklove - a havran vránu tak maximálně.... :prc: Citovat
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Vloženo 6. Prosinec 2012 Zdar. Zatím nevím, včera jsem ještě jednou pekl 2 šišky štrůdlu, protože vydržely špatně 1,5 dne. asi máme doma myš nu normálně z toho plechu zmizely. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.