Prosinec 4, 201212 r Nj, voni budou po venku chodit ČERTI... A jestli pak víte, proč třeba taková Káča mocí mermo chtěla za muže čerta? No protože čert má 2 ocasy a k tomu ještě půlmetrovej jazyk...
Prosinec 4, 201212 r Kladu si otázku, že když má čert takový "příslušenství", jakpak jsou asi "vybavený" čertí holky....?
Prosinec 5, 201212 r tedka jsem se byl kouknout na tatku , kluci , kruci , tam to je jak na kluzišti , ale hřeje mě že zitra už snad budu mit oktavěnku doma
Prosinec 5, 201212 r Nazdaj v uklouzanym večeru,už máme první autíčko v pangejtu u Bělý a mám obavy,že to bude dnešní top pracovní náplň,klouže to ja sviň. Luboši koráb mám taky rád,ale včera jsem to vzal přes Pranty do Nové Vsi a pak k nám na Hyršov a to byla krásná zimní rztka
Prosinec 5, 201212 r Na maso musíte mít pořádnou kuchyň. Nejsem línej se nažrat třeba v noci. parádní grilík,na léto musím taky něco sehnat, betoňák nechci,takže něco takovehleho bych vzal hned.
Prosinec 6, 201212 r Zdar. Zatím nevím, včera jsem ještě jednou pekl 2 šišky štrůdlu, protože vydržely špatně 1,5 dne. asi máme doma myš nu normálně z toho plechu zmizely.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.