cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 nu tak to si ho pěkně užij se zavřu doma co jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Nj, voni budou po venku chodit ČERTI... A jestli pak víte, proč třeba taková Káča mocí mermo chtěla za muže čerta? No protože čert má 2 ocasy a k tomu ještě půlmetrovej jazyk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 ty si dneska nákej nadrženej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Zajímavé téma se vyvinulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Kladu si otázku, že když má čert takový "příslušenství", jakpak jsou asi "vybavený" čertí holky....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 jo to nevím, ale mám horkej tip, kdo by ti mohl odpovědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Nás nenapínej a vybal to...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 myslíš, že to prozradí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 brý ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 bry ranko ja už makaaaaam , teda litam teda jezdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 tak co tedy děláš??????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 jj tak ted jsem si dal čaj s rumem, to je dobrota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 tady je teda živo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 jsem zde dal jsem si slofika po obede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 nu to je život :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 tedka jsem se byl kouknout na tatku , kluci , kruci , tam to je jak na kluzišti , ale hřeje mě že zitra už snad budu mit oktavěnku doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Nazdaj v uklouzanym večeru,už máme první autíčko v pangejtu u Bělý a mám obavy,že to bude dnešní top pracovní náplň,klouže to ja sviň. Luboši koráb mám taky rád,ale včera jsem to vzal přes Pranty do Nové Vsi a pak k nám na Hyršov a to byla krásná zimní rztka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Na maso musíte mít pořádnou kuchyň. Nejsem línej se nažrat třeba v noci. parádní grilík,na léto musím taky něco sehnat, betoňák nechci,takže něco takovehleho bych vzal hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Jestli se mi dostane ještě nějaký kus tak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 přežila sem ve zdraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Bodejť. Vrána vráně oči nevyklove - a havran vránu tak maximálně.... :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Brý ráno!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Zdarec co dneska pecem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Zdar. Zatím nevím, včera jsem ještě jednou pekl 2 šišky štrůdlu, protože vydržely špatně 1,5 dne. asi máme doma myš nu normálně z toho plechu zmizely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Proto dělám 4 a stejně je to málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.