Prosinec 6, 201212 r Nic jiného nezbívá, do garáže se mi Audina dávat nechce a navíc ve stodole je víc místa.
Prosinec 6, 201212 r Ja uz kupuju kartonama mam svoji oblibenou znacku a mimo polsko jsem je jeste nevidel
Prosinec 6, 201212 r Nu to já si včera uvařil brambory ve slupce, dneska oloupal, na hrubo nastrouhal, osolil, opepřil, hodil na pánev, po obou stranách opek, ktomu volský oka a kus pečenýho steaku.
Prosinec 6, 201212 r Ahoj Lidé Chutného pro všechny V polsku mluví že dalnička z Hlivic do Ostravu bude zdarma. V polsku je zdarma, ale nevím či cást od hranicy do ostravy je platný Nevíte nahodou tého ? Je to pravdu ? Upraveno Prosinec 6, 201212 r od TOMUS
Prosinec 6, 201212 r Nu to já si včera uvařil brambory ve slupce, dneska oloupal, na hrubo nastrouhal, osolil, opepřil, hodil na pánev, po obou stranách opek, ktomu volský oka a kus pečenýho steaku. dobře ty
Prosinec 6, 201212 r Tomus: ad 1 prestan psat cesky :-) ad 2: dalnice od PL hranic az po sjezd na Porubu je a bude zdarma - minimalne nez se otevrou Svinovske mosty :-)
Prosinec 6, 201212 r Marku to rad slysim , ale meli by to nehat zdarma tak dlouho az opravi ten tankodrom
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.