jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Vloženo 6. Prosinec 2012 No me moje zabije ale ja aktualne rozpejkam lampy Citovat
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Vloženo 6. Prosinec 2012 ty už jsi zase proměnil kuchyni v autoservis??? Citovat
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Vloženo 6. Prosinec 2012 nu to já ted jdu předělat stodolu na servis Citovat
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Vloženo 6. Prosinec 2012 Nic jiného nezbívá, do garáže se mi Audina dávat nechce a navíc ve stodole je víc místa. Citovat
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Vloženo 6. Prosinec 2012 Hotovo! Teď rychle pro cigárka , taky by mohli vymyslet bezedný krabičky. Citovat
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Vloženo 6. Prosinec 2012 Ja uz kupuju kartonama mam svoji oblibenou znacku a mimo polsko jsem je jeste nevidel Citovat
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Vloženo 6. Prosinec 2012 to je taky řešení cigárka koupený teď si udělám něco k pozdnímu obědu Citovat
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Vloženo 6. Prosinec 2012 Ja si obednal pizzu , sporak uz dostal zabrat Citovat
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Vloženo 6. Prosinec 2012 Nu to já si včera uvařil brambory ve slupce, dneska oloupal, na hrubo nastrouhal, osolil, opepřil, hodil na pánev, po obou stranách opek, ktomu volský oka a kus pečenýho steaku. Citovat
TOMUS Vloženo 6. Prosinec 2012 Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) Ahoj Lidé Chutného pro všechny V polsku mluví že dalnička z Hlivic do Ostravu bude zdarma. V polsku je zdarma, ale nevím či cást od hranicy do ostravy je platný Nevíte nahodou tého ? Je to pravdu ? Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: TOMUS Citovat
Mr.Kyblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Vloženo 6. Prosinec 2012 Foto, foto! Pozdě už je to ve mě!!! Příště ho udělám. Citovat
cerrtinka Vloženo 6. Prosinec 2012 Vloženo 6. Prosinec 2012 Nu to já si včera uvařil brambory ve slupce, dneska oloupal, na hrubo nastrouhal, osolil, opepřil, hodil na pánev, po obou stranách opek, ktomu volský oka a kus pečenýho steaku. dobře ty Citovat
s-talker Vloženo 6. Prosinec 2012 Vloženo 6. Prosinec 2012 Tomus: ad 1 prestan psat cesky :-) ad 2: dalnice od PL hranic az po sjezd na Porubu je a bude zdarma - minimalne nez se otevrou Svinovske mosty :-) Citovat
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Vloženo 6. Prosinec 2012 Marku to rad slysim , ale meli by to nehat zdarma tak dlouho az opravi ten tankodrom Citovat
Mr.Kyblik Vloženo 7. Prosinec 2012 Vloženo 7. Prosinec 2012 a jéje polská část ČR se baví o samotným Polsku!!! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.