jozzi Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 V nasem pripade to je mezinarodni obsazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 si tam započítail i polskou část SR??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 To asi bylo na mne Jak to je u Tebe ze snehem ? Dnesni ranni jizda to byl zazitek mam dojem ze fabia ma lehkou prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Nu u nás leží sníh okolo 10cm a mrzne -7°C, silnice docela dobře udržované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 U nas za prominutim hovno , cestare jsem od vcerejska nevidel cesta he to jsme si sami vyjeli a co ja si odhazel kurde to zas bude vikend du nakladat massso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Nu popravdě řečeno bych řekl,že u nás to zatím stíhají, nu sám se divím. :kol-28: A co že to bude dnes dobrého??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Ty ja budu pristi patek udit takze masicko musi natahnout soli a cesnekem ... hlaaaaavne bucek a kotleta ... jinak videl jsem tedka prvni pluh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 UDIT??? Jeeeeeeee!!! Ty voe jděte do p..... jeden samá zabijačka, druhej udí. A já jsem rád za brambory na loupačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 No my v patek klepem i pasika budou jitrnicky , jelitka , sulc , prejt a buchvi co jeste ... to vis ja necim musim udrzoval svou sportovni postavu v ceskem provedeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Foto, foto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Ty vydrz do zabijacky co ja mam fotit kotletu v sudu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Můj dnešní oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Echm aaaa co k tomu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 NIC!!! jsem psal, že mám jen toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Já byl jen na čínský polívce To jsou brambůrky zlatý proti tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Ze ses taky ukazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Já jsem tu stále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Ve čtvrtek jsem si "dal" Týniště nad Orlicí - kousek po I/14, kousek po I/11 - a myslel jsem že vycáknu. Tolik zesranců obesranejch až za ušima, plížících se po mokrý posolený silnici 40-50kmh jsem už dlouho nazažil. Těch 32km jsem jel skoro hodinu, přitom podmínky sjízdnosti byly úplně v pohodě pro poloviční jízdní dobu - až na čestný výjimky (v místech kde někdo vyhrabal na silnici sníh z chodníku nebo z vedlejší cesty) se dalo všude naprosto bezpečně jet 50 v obci nebo 90 mimo obec. Celou cestu jsem se ale plížil v kolonách 5-10 aut vedených nějakým zmrdem přizdisráčem na letních gumách - předjíždět se to skoro nedalo, protože protisměr vypadal úplně stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 (editace) Ahojky tak trochu sněhu tu máme,ale spíše pěknej marazík nicméně projet se to mušíííííí. Editováno: 8. Prosinec 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 čau hoši a slečno Poslední dobou nějak nestíhám, práce, škola a do toho ještě Vánoce, už máte nakoupený dárky? Já to zas nechávám na poslední den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Vlastá : AAAA bájné kolečko To už jsem neudělal roky.S tou mou mrchou těžkou to nejde až tak dobře Závidím zimní projížďku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Ondro a co , teda kdo Ti brani ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Pud sebezáchovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 ale chut by byla vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Ani nevíš, jaká... Na motorce jsem neseděl cca 15 let a jak mě svrbí paprče, když někde vidím pěknou mašinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.