Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V nasem pripade to je mezinarodni obsazeni :D

si tam započítail i polskou část SR??? :)

To asi bylo na mne :D

Jak to je u Tebe ze snehem ? Dnesni ranni jizda to byl zazitek :D mam dojem ze fabia ma lehkou prdel :D

Nu u nás leží sníh okolo 10cm a mrzne -7°C, silnice docela dobře udržované.

U nas za prominutim hovno , cestare jsem od vcerejska nevidel :D cesta he to jsme si sami vyjeli a co ja si odhazel :D kurde to zas bude vikend :D du nakladat massso :D

Nu popravdě řečeno bych řekl,že u nás to zatím stíhají, nu sám se divím. :kol-28: :kol-28: :kol-28:

A co že to bude dnes dobrého???

Ty ja budu pristi patek udit ;) takze masicko musi natahnout soli a cesnekem ;) ... hlaaaaavne bucek a kotleta :D ... jinak videl jsem tedka prvni pluh :D

UDIT??? Jeeeeeeee!!! Ty voe jděte do p..... jeden samá zabijačka, druhej udí. A já jsem rád za brambory na loupačku. :kol-32:

No my v patek klepem i pasika :D budou jitrnicky , jelitka , sulc , prejt a buchvi co jeste :D ... to vis ja necim musim udrzoval svou sportovni postavu v ceskem provedeni :D

Foto, foto!

Ty vydrz do zabijacky :D co ja mam fotit kotletu v sudu ? :D

Můj dnešní oběd

post-62275-0-90941200-1354867609_thumb.j

Echm aaaa co k tomu ?

NIC!!! jsem psal, že mám jen toto :)

Já byl jen na čínský polívce :D

To jsou brambůrky zlatý proti tomu :D

Ze ses taky ukazal :D

Já jsem tu stále :D

Ve čtvrtek jsem si "dal" Týniště nad Orlicí - kousek po I/14, kousek po I/11 - a myslel jsem že vycáknu. Tolik zesranců obesranejch až za ušima, plížících se po mokrý posolený silnici 40-50kmh jsem už dlouho nazažil. Těch 32km jsem jel skoro hodinu, přitom podmínky sjízdnosti byly úplně v pohodě pro poloviční jízdní dobu - až na čestný výjimky (v místech kde někdo vyhrabal na silnici sníh z chodníku nebo z vedlejší cesty) se dalo všude naprosto bezpečně jet 50 v obci nebo 90 mimo obec. Celou cestu jsem se ale plížil v kolonách 5-10 aut vedených nějakým zmrdem přizdisráčem na letních gumách - předjíždět se to skoro nedalo, protože protisměr vypadal úplně stejně.

Ahojky tak trochu sněhu tu máme,ale spíše pěknej marazík nicméně projet se to mušíííííí. :kol-28:

post-86-0-35434200-1354996312_thumb.jpg

post-86-0-24068400-1354996662_thumb.jpg

Upraveno od Vlasta

čau hoši a slečno :) Poslední dobou nějak nestíhám, práce, škola a do toho ještě Vánoce, už máte nakoupený dárky? Já to zas nechávám na poslední den :D

Vlastá : AAAA bájné kolečko :D

To už jsem neudělal roky.S tou mou mrchou těžkou to nejde až tak dobře :D

Závidím zimní projížďku...

Ondro a co , teda kdo Ti brani ? ;)

Pud sebezáchovy :D

ale chut by byla vid ;)

Ani nevíš, jaká... Na motorce jsem neseděl cca 15 let a jak mě svrbí paprče, když někde vidím pěknou mašinu...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.