Prosinec 7, 201212 r To asi bylo na mne Jak to je u Tebe ze snehem ? Dnesni ranni jizda to byl zazitek mam dojem ze fabia ma lehkou prdel
Prosinec 7, 201212 r U nas za prominutim hovno , cestare jsem od vcerejska nevidel cesta he to jsme si sami vyjeli a co ja si odhazel kurde to zas bude vikend du nakladat massso
Prosinec 7, 201212 r Nu popravdě řečeno bych řekl,že u nás to zatím stíhají, nu sám se divím. :kol-28: A co že to bude dnes dobrého???
Prosinec 7, 201212 r Ty ja budu pristi patek udit takze masicko musi natahnout soli a cesnekem ... hlaaaaavne bucek a kotleta ... jinak videl jsem tedka prvni pluh
Prosinec 7, 201212 r UDIT??? Jeeeeeeee!!! Ty voe jděte do p..... jeden samá zabijačka, druhej udí. A já jsem rád za brambory na loupačku.
Prosinec 7, 201212 r No my v patek klepem i pasika budou jitrnicky , jelitka , sulc , prejt a buchvi co jeste ... to vis ja necim musim udrzoval svou sportovni postavu v ceskem provedeni
Prosinec 8, 201212 r Ve čtvrtek jsem si "dal" Týniště nad Orlicí - kousek po I/14, kousek po I/11 - a myslel jsem že vycáknu. Tolik zesranců obesranejch až za ušima, plížících se po mokrý posolený silnici 40-50kmh jsem už dlouho nazažil. Těch 32km jsem jel skoro hodinu, přitom podmínky sjízdnosti byly úplně v pohodě pro poloviční jízdní dobu - až na čestný výjimky (v místech kde někdo vyhrabal na silnici sníh z chodníku nebo z vedlejší cesty) se dalo všude naprosto bezpečně jet 50 v obci nebo 90 mimo obec. Celou cestu jsem se ale plížil v kolonách 5-10 aut vedených nějakým zmrdem přizdisráčem na letních gumách - předjíždět se to skoro nedalo, protože protisměr vypadal úplně stejně.
Prosinec 8, 201212 r Ahojky tak trochu sněhu tu máme,ale spíše pěknej marazík nicméně projet se to mušíííííí. Upraveno Prosinec 8, 201212 r od Vlasta
Prosinec 9, 201212 r čau hoši a slečno Poslední dobou nějak nestíhám, práce, škola a do toho ještě Vánoce, už máte nakoupený dárky? Já to zas nechávám na poslední den
Prosinec 9, 201212 r Vlastá : AAAA bájné kolečko To už jsem neudělal roky.S tou mou mrchou těžkou to nejde až tak dobře Závidím zimní projížďku...
Prosinec 9, 201212 r Ani nevíš, jaká... Na motorce jsem neseděl cca 15 let a jak mě svrbí paprče, když někde vidím pěknou mašinu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.