Leden 14, 201312 r čerti přidej ještě 6 cm a maš to i bez bot ... ...se citim jak při vyslehu normalně je to Uniwerstet Technologiczno-przyrodniczy
Leden 14, 201312 r Vlasto tak pokud Ty předstiraš že pracuješ to je jen a jen dobře No už jsem se taky setkal s názorem,že stejně se tam jenom válíte Nicméně teď už to mužu napsat,dnes byl klid,sice to bouchalo kolem dokola,docela šrumec ve vysílačce,ale Bělý nad Radbuzou se vše vyhlo obloukem.
Leden 14, 201312 r Myslíš mokrý bílý svinstvo? Tady u nás padá už o rána, na silnicích to nádherně klouže, cestáři jako obvykle posolili jen "jedničky" a na zbytek hodili kládu, takže jak se sjede z hlavní, člověk aby měl v pohotovosti brzdicí padák a občas i katapultovací sedadlo...
Leden 14, 201312 r odklepat, u nas nic , sice toho něčeho bileho je furt dost i na cestah , mam už toho dost
Leden 15, 201312 r já se taky chystám už na odpolední dneska mám svařovat sedačky do Mercedesů - Brrrrr!!!
Leden 15, 201312 r Dneska jsem přišel z práce už ve 12h dal si svíčkovou (byla luxusní) no a potom bylo váleníčko u pc
Leden 15, 201312 r Jsem si jí poručil včera před spaním jsem na ní dostal chuť, tak přítelkyně se dneska činila
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.