Leden 31, 201312 r Tak vyrizuju si nocni korespondenci , pripravim si podklady pro dnesni den , zjistim dnesni rozvrh a agendu a uvarim si kafe
Leden 31, 201312 r Fuj, to vypadá na jaro. Na co budeme nadávat, když ne na silničáře, sníh a jiné věci. Jo už vím, už tu zase řvou ptáci.
Leden 31, 201312 r To je něco jako léto na vánoce. Tady to tak vypadalo, když jsem si chodil dát panáka a vykouřit cigáro na terasu v kraťasích.
Leden 31, 201312 r žraloku Ty v te kuži , to bys teprv zapařil Kluci jak byste nazvali člověka ktery si na auto lepi dobrovolně ruznobarevne samolepky a ještě z toho ma radost ? chci znat vaš nazor
Leden 31, 201312 r Ahoj lidičky .. tak bez klímy jsme 4 a když přiberu i druhé auto, je nás 5. Ale na těch pár opravdu perných dní tu klimu nepotřebuju. Kámoš jí má na citronu xsaře a už dnes vzpomínal, že zase bude prázdná že zase bude hadička prasklá a zase peníze .. Raději jen větráček a černé okna. U nás počasí taky vypadá na jaro. dopoledne i hezky svítilo sluníčko. Bohužel já byl zalezlý v práci a jak jsem skončil už zase 6 stupňu, vítr a slunko nikde A k těm nálepkám. Já na to mám názor takový že bych si tam klidně nějakou nalepil. V globusu měli krásnou samolepku pumy ale za 80kč mě to trhalo žíly vzít ji a nalepit na 5. dveře.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.