Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nálepku za 1500 kč si představím tak velikou že s ní na délku oblepím 2 fábie z obou stran a ještě mě zbyde na přívěsný vozík. Jinak bych tomu prodavači musel hned dát výchovnou za tu cenu :kol-44:

Vloženo
:smich: napadla mě nahá ženská s 3D výstřednostmi ale tohle opravdu ne :_icon_smich2: Dostal jsi mě! :D Taky jsem tuhletu 1500kč nálepku dnes nalepil. Naštěstí jsem jí dostal k Vánocům tak mě to žíly netrhalo :D
Vloženo

Jozi- :kol-28: :kol-28: :kol-28: ,pěkná nálepka,taky o ní uvažuju,ale bacha na čorkaře teď se jim prej taky líbí.Teda dle naší nezávisle absolutně nebulvární TV NOVA. :kol-34:

Vloženo

Z toho si nic nedělej já taky ..

Hele jak je ale možný že jsem dnes s kámošem měnil na citroenu xsara palivový filtr a byl totálně černý, než jsme ho vyndali z obalu i zanesený bordelem a z hadiček en ve spoji za filtrem vyšpáral dost bordelu a přitom ve fabce se palivák nemění?! Podle roku výroby měl ten palivák 10 let. Rozřízli jsme ho ..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...