Leden 31, 201312 r Nálepku za 1500 kč si představím tak velikou že s ní na délku oblepím 2 fábie z obou stran a ještě mě zbyde na přívěsný vozík. Jinak bych tomu prodavači musel hned dát výchovnou za tu cenu
Leden 31, 201312 r No ja si jednu za 1500 poridil , nevim Marku jak jsi tu cenu uhadl a anibrozmerove neni moc velka ale parady udela hodne
Leden 31, 201312 r :D s tim lepidlem me to nenapadlo ... Peto , nic moc rozmer ale ten desing za to stoji
Leden 31, 201312 r napadla mě nahá ženská s 3D výstřednostmi ale tohle opravdu ne Dostal jsi mě! Taky jsem tuhletu 1500kč nálepku dnes nalepil. Naštěstí jsem jí dostal k Vánocům tak mě to žíly netrhalo
Leden 31, 201312 r Sedíte si na vedení, panstvo. Ta efektní samolepka na auto za půldruha litra je starej fór, pamatuju ho ještě ve verzi za 800,- ....
Únor 1, 201312 r Jozi- :kol-28: ,pěkná nálepka,taky o ní uvažuju,ale bacha na čorkaře teď se jim prej taky líbí.Teda dle naší nezávisle absolutně nebulvární TV NOVA.
Únor 1, 201312 r Z toho si nic nedělej já taky .. Hele jak je ale možný že jsem dnes s kámošem měnil na citroenu xsara palivový filtr a byl totálně černý, než jsme ho vyndali z obalu i zanesený bordelem a z hadiček en ve spoji za filtrem vyšpáral dost bordelu a přitom ve fabce se palivák nemění?! Podle roku výroby měl ten palivák 10 let. Rozřízli jsme ho ..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.