s-talker Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 A co teprv nalepka za 1500Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Nálepku za 1500 kč si představím tak velikou že s ní na délku oblepím 2 fábie z obou stran a ještě mě zbyde na přívěsný vozík. Jinak bych tomu prodavači musel hned dát výchovnou za tu cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 No ja si jednu za 1500 poridil , nevim Marku jak jsi tu cenu uhadl a anibrozmerove neni moc velka ale parady udela hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Co udělá za parádu prosímtě? a jak je veliká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 To si tam nalepíš tísícovku a 500,-Kč stálo pořádné lepidlo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 :D s tim lepidlem me to nenapadlo ... Peto , nic moc rozmer ale ten desing za to stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Ty wole ty jsi tajemnej jak hrad v Karpatech. Hoď sem už foto a ne.er. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Ze jsi to Ty tak jsem to fotnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Ty jsi vážně wůůůůllll. :_icon_smich2: kol1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 napadla mě nahá ženská s 3D výstřednostmi ale tohle opravdu ne Dostal jsi mě! Taky jsem tuhletu 1500kč nálepku dnes nalepil. Naštěstí jsem jí dostal k Vánocům tak mě to žíly netrhalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Sedíte si na vedení, panstvo. Ta efektní samolepka na auto za půldruha litra je starej fór, pamatuju ho ještě ve verzi za 800,- .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Ekkare, starej , ale furt dobre funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Dokud mi to pepa neposlal na fotce, takky jsem nevedel :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 čaute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Jozi- :kol-28: ,pěkná nálepka,taky o ní uvažuju,ale bacha na čorkaře teď se jim prej taky líbí.Teda dle naší nezávisle absolutně nebulvární TV NOVA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 No v TV HOVNA toho nakecaj Jinak ahoj cerrtinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Nazdáár, Čertice - kde máš svou Oktavinku z avtára? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 No tohle má už docela dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Zdravím .. tak jak se máme při pátečku .. teda pomalu končícím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Nachcípaně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Pracovně do rána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Z toho si nic nedělej já taky .. Hele jak je ale možný že jsem dnes s kámošem měnil na citroenu xsara palivový filtr a byl totálně černý, než jsme ho vyndali z obalu i zanesený bordelem a z hadiček en ve spoji za filtrem vyšpáral dost bordelu a přitom ve fabce se palivák nemění?! Podle roku výroby měl ten palivák 10 let. Rozřízli jsme ho .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Dneska budeš mít klid, žádný mrazy a z nich vyplývající kluziště se nečekají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Vlasto i ty jeden flákači! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Pohodově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.