Únor 6, 201312 r Ten jsem neměl ani nepamatuju a ta moje mi ho nechce udělat, protože to u nás nikdo jinej nejí.
Únor 6, 201312 r Zraloku jak pojedu k Tobe na grilovacku tak Ti navarim od gulasu jsem u nas doma ja a degustovala snad cela rodina pul hrnca tak pet litru zdegustovano , zapite plzni
Únor 6, 201312 r Dodam do jidla od Jozzieho jeste to Polska drożdżówka s kremem mńiam i jeste snad pivecko ceske nebo polsky Okocim strong Upraveno Únor 6, 201312 r od TOMUS
Únor 6, 201312 r Nikdy teho nejedl i uz kritika . U Vas nema taky jako zapečená houska . Vy jen mate rohliky Upraveno Únor 6, 201312 r od TOMUS
Únor 6, 201312 r Včera k obědu šoulet s uzeným, prdy byly až k ránu, ale stály za to, nepřál bych nikomu stát blíž jak 5 metrů za sebou. Dneska jsem se musel odbejt, jsem po noční a vstával jsem až po 2 odpoledne, tak jen rychlovka chleba se škvarkovým sádlem a teď večer selská omeleta, naštěstí už dnes nikam nepojedu, tak se dala zapít pivkem...
Únor 6, 201312 r Ja jim vsechno a me nic neni Ekkar > ale nepoužívejte Lagxigenu bo jste již lagxigenie . Soucim Ti Upraveno Únor 6, 201312 r od TOMUS
Únor 6, 201312 r Zraloku kdybych byl v CR tak rad , i naka prijatelna domovinka by se nasla jimak drozdzowki to je neco jako nas kolac akorat zemjsou zasadne s tvarohem Brou kluci
Únor 6, 201312 r U nás je "místní endemická specialita" takzvanej JABKANEC. Dokonce každej listopad se tu pořádá "jabkancová pouť" - a ten "jabkanec" nemá s jablkem vůbec nic společnýho. Je to placka z těsta z rozmačkaných vařenýcch brambor a mouky, namazaná tvarohem a přehnutá vejpůl - a tak opečená bez tuku na litinový plotně. Jabka se tady u nás říkávalo erteplím, takže je to spíš "bramborovec" - a vzhledem k náplni je to hnus humus - aspoň pro mne...
Únor 6, 201312 r Vy mě tady děláte chutě teda .. člověk příjde, řekne si že už nic jíst nebude protože jde spát, pak si to tady přečtu a už bych zase jedl jinak ten velký koblih pocukrovaný vypadá dobře. Kde se to dělá?
Únor 7, 201312 r bry rano panove....no vlastne dobrou noc....dam si papani a jdu chrnet.dneska dam posledni nocni a pak az v pondeli ...
Únor 7, 201312 r Dobre ranoo a dobrou noc Peto , kdyz mam cas twk si pro jednu drozdzowke dycky skocim naproti do obchodu , jinak jak rikam je to spise kolac , je to pecene
Únor 7, 201312 r Dobre odpoledne Petr > Ona je z Gliwic . U mne takove pecou . Ona neni draha , jen 2.10 zl. Dneska mame tlusty cvertek tak musime mit pupen s pudinkem np. Jde behat Budu pozdej Upraveno Únor 7, 201312 r od TOMUS
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.