Únor 11, 201312 r Takže služební dovolená,nebo jsi si prodloužil služebku,každopadně dovču potřebujem každej takže si to užij
Únor 11, 201312 r Nezapomen si trosku volna kolem toho 8.3. - skocime na topinku a udelame mini srazik, co rikas?
Únor 11, 201312 r stalkere..kdy budeš lukymu (lukason) dělat na fabce?... já jen že bych se přidal s tim cornerem.... když už pojedeš do čáslavi nebo přijede za tebou do bolky?
Únor 11, 201312 r Vlastiku tak nak se sluzebka zvrtla v dovolenku cekal jsem ze mi jednani zabere 3 dny a zaridil jsem to v pulhodky tak tedka za firemni valim sunky Marku , klidne i cely tyden , mam jeste vic jak 40 dni dvolenky
Únor 11, 201312 r Saaakra, vecer jsem tam jeste nebyl, vzdycky jsem v jeden den valil zase domu Taky je tak pekne osvetleny Wawel? Super, ty se mas
Únor 11, 201312 r Hezká fotečka.Neprodávaj tam někde svařák a klobásku to by byla večerní scenerie dokonalá.
Únor 11, 201312 r Já si snad taky zajedu takhle na dovolenku.. ale až bude tepleji Jinak hezkou dovolenku.
Únor 12, 201312 r Marku to je furt namesti , ja se ani dal neodhyluju , mistni lolaly mi staci a klouze to tu jak prase Vlastiku , svaracek jsem uz mel , klobasku taky
Únor 12, 201312 r Tomus: Ty laskve MLC ! (Ty radsej niemuw ) Ty vase hrozne napisy v CR uplne NESNASIM ! ! ! :D
Únor 12, 201312 r Proč hrozné nápisy? A nevíte proč byla ještě před pár týdny Řeka diskriminovaná obec?
Únor 12, 201312 r [sTONAVA] [sTONAWA] TOHLE Ty nejsi z MS kraje ze? Upraveno Únor 12, 201312 r od s-talker
Únor 12, 201312 r S-talker > teto dopravni znacky jsou z polska . V Cesku taky neni. Tam je polsky napis Upraveno Únor 12, 201312 r od TOMUS
Únor 12, 201312 r Ja vim, ze jsou z PL - vy mate specificke znaceni obce zelenou s bilym ramem...v cesku jsou dve znacky nad sebou, jedna ceska, druhe polska...
Únor 12, 201312 r S-talker já jsem z MS kraje znám ty nápisy ale nějak mě nevadí .. poláky mám rád i slováky. Jen němce nesnáším ..
Únor 12, 201312 r Ja proti nim (polakum a slovakum) nic nemam, mam predky z PL a SK, ale bez ohledu na minulost je hranice CR jasne definovana a tudiz cokoliv, co je byt i kousek od hranice ma byt oznaceno jen ceskymi napisy, na nasem uzemi zadne polske mesta nejsou...na druhou stranu, proc nejsou u SK hranic i SK napisy mest? Ti jsou nasi bratia a myslim, ze se slovaky mame toho daleko vic spolecneho, nez s PL...ale resit to tady asi nema smysl
Únor 12, 201312 r Vzhledem k tomu, že jsem vyrůstal za federace a v určitým životním období jsem se učil PO SLOVENSKY OD SLOVENKY, tak mi nedělá problém nejen se jazykově přepnout, ale ani normálně slováky brát jako lidi - dokud nezačnou nadávat na Švédov nebo Čehúnov, to se pak neznám a začnem pičovať aj posielať ich do riti s rozmachom...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.