Vlasta Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Takže služební dovolená,nebo jsi si prodloužil služebku,každopadně dovču potřebujem každej takže si to užij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Nezapomen si trosku volna kolem toho 8.3. - skocime na topinku a udelame mini srazik, co rikas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 stalkere..kdy budeš lukymu (lukason) dělat na fabce?... já jen že bych se přidal s tim cornerem.... když už pojedeš do čáslavi nebo přijede za tebou do bolky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Vlastiku tak nak se sluzebka zvrtla v dovolenku cekal jsem ze mi jednani zabere 3 dny a zaridil jsem to v pulhodky tak tedka za firemni valim sunky Marku , klidne i cely tyden , mam jeste vic jak 40 dni dvolenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Takova vecerni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Saaakra, vecer jsem tam jeste nebyl, vzdycky jsem v jeden den valil zase domu Taky je tak pekne osvetleny Wawel? Super, ty se mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Hezká fotečka.Neprodávaj tam někde svařák a klobásku to by byla večerní scenerie dokonalá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Já si snad taky zajedu takhle na dovolenku.. ale až bude tepleji Jinak hezkou dovolenku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Nazdar ve spolek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Marku to je furt namesti , ja se ani dal neodhyluju , mistni lolaly mi staci a klouze to tu jak prase Vlastiku , svaracek jsem uz mel , klobasku taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Ty si zijes :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Tak uklidit ten bílej sajrajt a hurá na odpolední šichtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 (editace) Ahoj Na pul nemecke No comments Editováno: 12. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Tomus: Ty laskve MLC ! (Ty radsej niemuw ) Ty vase hrozne napisy v CR uplne NESNASIM ! ! ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Proč hrozné nápisy? A nevíte proč byla ještě před pár týdny Řeka diskriminovaná obec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 (editace) [sTONAVA] [sTONAWA] TOHLE Ty nejsi z MS kraje ze? Editováno: 12. Únor 2013, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 (editace) S-talker > teto dopravni znacky jsou z polska . V Cesku taky neni. Tam je polsky napis Editováno: 12. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Ja vim, ze jsou z PL - vy mate specificke znaceni obce zelenou s bilym ramem...v cesku jsou dve znacky nad sebou, jedna ceska, druhe polska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Na německým pomezí jsou i se skopčáckým pojmenováním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 zdravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 S-talker já jsem z MS kraje znám ty nápisy ale nějak mě nevadí .. poláky mám rád i slováky. Jen němce nesnáším .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Ja proti nim (polakum a slovakum) nic nemam, mam predky z PL a SK, ale bez ohledu na minulost je hranice CR jasne definovana a tudiz cokoliv, co je byt i kousek od hranice ma byt oznaceno jen ceskymi napisy, na nasem uzemi zadne polske mesta nejsou...na druhou stranu, proc nejsou u SK hranic i SK napisy mest? Ti jsou nasi bratia a myslim, ze se slovaky mame toho daleko vic spolecneho, nez s PL...ale resit to tady asi nema smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 poláky mám rád i slováky. a ja ťa mám rád Péťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Vzhledem k tomu, že jsem vyrůstal za federace a v určitým životním období jsem se učil PO SLOVENSKY OD SLOVENKY, tak mi nedělá problém nejen se jazykově přepnout, ale ani normálně slováky brát jako lidi - dokud nezačnou nadávat na Švédov nebo Čehúnov, to se pak neznám a začnem pičovať aj posielať ich do riti s rozmachom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.