Ondrero Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Jdeš do sebe jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Správně jozzi .. Já jsem na tom stejně Nic ani pivo. Ale já myslel propařenou noc u WoT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Jen tak k obědu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Ještě seknu s cigaretama a budu jako novej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 (editace) Já už sousedům od rána třepu sklem s linkin park .. přežijou změnu na offspring? Jozzi kup si elektronickou .. dost lidí s tím přestalo do měsíce co znám Editováno: 16. Únor 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Ne budeš jako já :D Divnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 už jsem za svůj život vypil 10piv a 2 kávy...... já vím je to dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Tak na kafe jsem zavisly, toho se nevzdam , jinak 2dny nekouřim a mam dojem že se mi už odlepuje dehet Ondro , nejsi divny, jsi zdravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 No zrovna mám angínu jak prase.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Tak to vitam v klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Už to tejden bezúspěšně léčim....Mě se prostě k doktoroj nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Jestli máš skutečně angínu,tak s tím bych si moc nezahrával. Jinak jsem momentálně také v klubu nachcípanejch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Tak poctive jedu na antibioticih plus domaci medicina zalozena na cesneku cibuli a medu , no drak by byl kolem me hadra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Já bych do sebe necpal antibiotika .. není to nejlepší. Já na angínu nikdy neměl antibiotika. Podle mě ti více ublíží než pomohou. Já jsem zase přežraný šíleně. Slavili jsme a jsem přežraný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Mám rád pocit být přežraný....Ale taky záleží čím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Já měl od poledne .. polívku, pak 2 kuřecí kytky, 3 řízečky vepřové, tunu salátu bramborového, 2 mega chlebíčky s vlašákem, několik jednohubek, litry coca-coly, zelného čaje, 2 kafe a ještě mě čekají zákusky a dort ale to už jsem nezvládl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Tak trošku prasátko ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Proč? Běžná oslava u nás .. je toho ještě málo Minule byly 2 dorty, řízky s bramborovým salátem, grilované masa kuřecí i vepřové zákusky, chlebíčky, jednohubky šílené prostě a křupky a takové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Nejlepší žrádýlko je takovej 2cm silnej STEJK z vepřový krkovičky, hezky opečenej na něco mezi médium a rare, jako příloha cokoliv od erteplí, na stejk nějakou tu ostrou přílohu /omáčku anebo kopec nahrubo nasekaný a orestovaný cibule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Nevím co jsou erteple, ale jinak bych si to dal hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 (editace) zemiaky Editováno: 16. Únor 2013, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Ahá no tak to hoďte po mě na to místo v přecpaném žaludku najdu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Peto Ty neznaš erteple ? ja vim že to je spiše moravsky nazev ,ale do vinych sklipku jsi už jet musel ... kdy že zas něco slavite ? žebych se přiživil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Já měl od poledne .. polívku, pak 2 kuřecí kytky, 3 řízečky vepřové, tunu salátu bramborového, 2 mega chlebíčky s vlašákem, několik jednohubek, litry coca-coly, zelného čaje, 2 kafe a ještě mě čekají zákusky a dort ale to už jsem nezvládl tak to by mě zabilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 ale pamatuj že co Tě nezabije to Tě posili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.