Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jdeš do sebe jo ? :D

Správně jozzi .. :D Já jsem na tom stejně :D Nic ani pivo. Ale já myslel propařenou noc u WoT :p

Jen tak k obědu...

Ještě seknu s cigaretama a budu jako novej :D :D :D

Já už sousedům od rána třepu sklem s linkin park .. přežijou změnu na offspring? :D Jozzi kup si elektronickou .. dost lidí s tím přestalo do měsíce co znám ;)

Upraveno od Petrkiller

Ne budeš jako já :D :D :D

Divnej :D :D :D

už jsem za svůj život vypil 10piv a 2 kávy...... já vím je to dost.

Tak na kafe jsem zavisly, toho se nevzdam :D , jinak 2dny nekouřim a mam dojem že se mi už odlepuje dehet :D

Ondro , nejsi divny, jsi zdravy :D

No zrovna mám angínu jak prase.... :D :D :D

Tak to vitam v klubu :D

Už to tejden bezúspěšně léčim....Mě se prostě k doktoroj nechce...:D

Jestli máš skutečně angínu,tak s tím bych si moc nezahrával. Jinak jsem momentálně také v klubu nachcípanejch. :kol-34:

Tak poctive jedu na antibioticih plus domaci medicina zalozena na cesneku cibuli a medu , no drak by byl kolem me hadra :D

Já bych do sebe necpal antibiotika .. není to nejlepší. Já na angínu nikdy neměl antibiotika. Podle mě ti více ublíží než pomohou.

Já jsem zase přežraný šíleně. Slavili jsme a jsem přežraný :kol-99:

Mám rád pocit být přežraný....Ale taky záleží čím...

Já měl od poledne .. polívku, pak 2 kuřecí kytky, 3 řízečky vepřové, tunu salátu bramborového, 2 mega chlebíčky s vlašákem, několik jednohubek, litry coca-coly, zelného čaje, 2 kafe a ještě mě čekají zákusky a dort :D ale to už jsem nezvládl :D

Tak trošku prasátko ne? :D :D :D

Proč? Běžná oslava u nás .. je toho ještě málo :D Minule byly 2 dorty, řízky s bramborovým salátem, grilované masa kuřecí i vepřové zákusky, chlebíčky, jednohubky šílené prostě :D a křupky a takové :D

Nejlepší žrádýlko je takovej 2cm silnej STEJK z vepřový krkovičky, hezky opečenej na něco mezi médium a rare, jako příloha cokoliv od erteplí, na stejk nějakou tu ostrou přílohu /omáčku anebo kopec nahrubo nasekaný a orestovaný cibule...

Nevím co jsou erteple, ale jinak bych si to dal hned :D

zemiaky :t

Upraveno od libero1071

Ahá no tak to hoďte po mě na to místo v přecpaném žaludku najdu .. :D

Peto Ty neznaš erteple ? ja vim že to je spiše moravsky nazev ,ale do vinych sklipku jsi už jet musel :D ... kdy že zas něco slavite ? žebych se přiživil :D

Já měl od poledne .. polívku, pak 2 kuřecí kytky, 3 řízečky vepřové, tunu salátu bramborového, 2 mega chlebíčky s vlašákem, několik jednohubek, litry coca-coly, zelného čaje, 2 kafe a ještě mě čekají zákusky a dort :D ale to už jsem nezvládl :D

tak to by mě zabilo :doh

ale pamatuj že co Tě nezabije to Tě posili :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.