Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jdeš do sebe jo ? :D

Správně jozzi .. :D Já jsem na tom stejně :D Nic ani pivo. Ale já myslel propařenou noc u WoT :p

Jen tak k obědu...

Ještě seknu s cigaretama a budu jako novej :D :D :D

Já už sousedům od rána třepu sklem s linkin park .. přežijou změnu na offspring? :D Jozzi kup si elektronickou .. dost lidí s tím přestalo do měsíce co znám ;)

Upraveno od Petrkiller

Ne budeš jako já :D :D :D

Divnej :D :D :D

už jsem za svůj život vypil 10piv a 2 kávy...... já vím je to dost.

Tak na kafe jsem zavisly, toho se nevzdam :D , jinak 2dny nekouřim a mam dojem že se mi už odlepuje dehet :D

Ondro , nejsi divny, jsi zdravy :D

No zrovna mám angínu jak prase.... :D :D :D

Tak to vitam v klubu :D

Už to tejden bezúspěšně léčim....Mě se prostě k doktoroj nechce...:D

Jestli máš skutečně angínu,tak s tím bych si moc nezahrával. Jinak jsem momentálně také v klubu nachcípanejch. :kol-34:

Tak poctive jedu na antibioticih plus domaci medicina zalozena na cesneku cibuli a medu , no drak by byl kolem me hadra :D

Já bych do sebe necpal antibiotika .. není to nejlepší. Já na angínu nikdy neměl antibiotika. Podle mě ti více ublíží než pomohou.

Já jsem zase přežraný šíleně. Slavili jsme a jsem přežraný :kol-99:

Mám rád pocit být přežraný....Ale taky záleží čím...

Já měl od poledne .. polívku, pak 2 kuřecí kytky, 3 řízečky vepřové, tunu salátu bramborového, 2 mega chlebíčky s vlašákem, několik jednohubek, litry coca-coly, zelného čaje, 2 kafe a ještě mě čekají zákusky a dort :D ale to už jsem nezvládl :D

Tak trošku prasátko ne? :D :D :D

Proč? Běžná oslava u nás .. je toho ještě málo :D Minule byly 2 dorty, řízky s bramborovým salátem, grilované masa kuřecí i vepřové zákusky, chlebíčky, jednohubky šílené prostě :D a křupky a takové :D

Nejlepší žrádýlko je takovej 2cm silnej STEJK z vepřový krkovičky, hezky opečenej na něco mezi médium a rare, jako příloha cokoliv od erteplí, na stejk nějakou tu ostrou přílohu /omáčku anebo kopec nahrubo nasekaný a orestovaný cibule...

Nevím co jsou erteple, ale jinak bych si to dal hned :D

zemiaky :t

Upraveno od libero1071

Ahá no tak to hoďte po mě na to místo v přecpaném žaludku najdu .. :D

Peto Ty neznaš erteple ? ja vim že to je spiše moravsky nazev ,ale do vinych sklipku jsi už jet musel :D ... kdy že zas něco slavite ? žebych se přiživil :D

Já měl od poledne .. polívku, pak 2 kuřecí kytky, 3 řízečky vepřové, tunu salátu bramborového, 2 mega chlebíčky s vlašákem, několik jednohubek, litry coca-coly, zelného čaje, 2 kafe a ještě mě čekají zákusky a dort :D ale to už jsem nezvládl :D

tak to by mě zabilo :doh

ale pamatuj že co Tě nezabije to Tě posili :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.