Únor 16, 201312 r Správně jozzi .. Já jsem na tom stejně Nic ani pivo. Ale já myslel propařenou noc u WoT
Únor 16, 201312 r Já už sousedům od rána třepu sklem s linkin park .. přežijou změnu na offspring? Jozzi kup si elektronickou .. dost lidí s tím přestalo do měsíce co znám Upraveno Únor 16, 201312 r od Petrkiller
Únor 16, 201312 r Tak na kafe jsem zavisly, toho se nevzdam , jinak 2dny nekouřim a mam dojem že se mi už odlepuje dehet Ondro , nejsi divny, jsi zdravy
Únor 16, 201312 r Jestli máš skutečně angínu,tak s tím bych si moc nezahrával. Jinak jsem momentálně také v klubu nachcípanejch.
Únor 16, 201312 r Tak poctive jedu na antibioticih plus domaci medicina zalozena na cesneku cibuli a medu , no drak by byl kolem me hadra
Únor 16, 201312 r Já bych do sebe necpal antibiotika .. není to nejlepší. Já na angínu nikdy neměl antibiotika. Podle mě ti více ublíží než pomohou. Já jsem zase přežraný šíleně. Slavili jsme a jsem přežraný
Únor 16, 201312 r Já měl od poledne .. polívku, pak 2 kuřecí kytky, 3 řízečky vepřové, tunu salátu bramborového, 2 mega chlebíčky s vlašákem, několik jednohubek, litry coca-coly, zelného čaje, 2 kafe a ještě mě čekají zákusky a dort ale to už jsem nezvládl
Únor 16, 201312 r Proč? Běžná oslava u nás .. je toho ještě málo Minule byly 2 dorty, řízky s bramborovým salátem, grilované masa kuřecí i vepřové zákusky, chlebíčky, jednohubky šílené prostě a křupky a takové
Únor 16, 201312 r Nejlepší žrádýlko je takovej 2cm silnej STEJK z vepřový krkovičky, hezky opečenej na něco mezi médium a rare, jako příloha cokoliv od erteplí, na stejk nějakou tu ostrou přílohu /omáčku anebo kopec nahrubo nasekaný a orestovaný cibule...
Únor 17, 201312 r Peto Ty neznaš erteple ? ja vim že to je spiše moravsky nazev ,ale do vinych sklipku jsi už jet musel ... kdy že zas něco slavite ? žebych se přiživil
Únor 17, 201312 r Já měl od poledne .. polívku, pak 2 kuřecí kytky, 3 řízečky vepřové, tunu salátu bramborového, 2 mega chlebíčky s vlašákem, několik jednohubek, litry coca-coly, zelného čaje, 2 kafe a ještě mě čekají zákusky a dort ale to už jsem nezvládl tak to by mě zabilo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.