Únor 18, 201312 r Dal jsem na většinu a mě se líbí také víc 2....Takže jsem si ho už zamluvil... Jsou to totožné volanty ,akorát ten RS je na mě moc kulatej.
Únor 18, 201312 r Mě se nelíbí to prošívání na té 2 .. soused ho má na normálním volantu a po pár tísících to vypadá hrozně.. ono to vypadá hrozně už od novoty ale je to tvůj volant, tobě se líbí něco jiného Já mám starý 4 ramený, odpovídající najetí 201 180 km a jsem spokojený
Únor 19, 201312 r No ono já si ho budu stejně nechávat prošívat podle sebe... Nějak tak aby vypadal...
Únor 19, 201312 r Ahojky trochu jsem si přez zimu hrál a tak už mám připraveno na sezonu :kol-28: teď už se zase začnu věnovat džundovi potřebuje pár drobností doladit. Jo už tu zas trochu poletuje snížek tak doufám,že se nerozlítá už mě vyloženě sere a to mám zimu docela rád.ale stačil by tak měsíc max. dva
Únor 19, 201312 r Nalevo dole je nápis "Změnit téma" - na ten si klikni a vyber si vzhled. Ten, kdo překládal popisky ve zdrojáku fóra do češtiny, asi neuměl nic jinýho než Google Translator.
Únor 19, 201312 r parada vzhled sem musel menit, to je vpoho, ale libi se vam ten textovej reklamni pruh nahore pod menu? Ekkare - ani ten prekladac neumel, pac neni komplet prelozeno...
Únor 19, 201312 r hlavne v carbon green to jde nejak podivne ten panel s formaty, strasne mi sviti do oci...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.