Únor 28, 201312 r To je fakt teda, není to tak dlouho, co tady jeden zaměstnanec v podniku měl infarkt, nedělal nějak náročnou práci, a to mu je jen 37 let.. děsný
Únor 28, 201312 r To jo, asi začnu jíst zdravě, přestanu pít alkohol a začnu sportovat. A místo infarktu mě skolí náklaďák. V tom případě na to a nic měnit nebudu, protože se tam stejně musím dostat a je jedno jak. Každý už to má nalajnované.
Únor 28, 201312 r To je fakt, jestli se to má stát, tak se to stane.. Ale jen jsem tím chtěl říct, mám za sebou zdrávku atd, viděl jsem toho dost, a ty infarkty jak to kosí i ty mladý je vcelku na nic.. Na druhou stranu v tom hraje vždy roli více možností a více faktorů a ne každýmu vidíme do jeho života.. No obraťme list Od rána mi přišel první host, vejvar dneska
Únor 28, 201312 r To máš pravdu, že jsem ještě nechutně střízlivý a asi dnes zůstanu. Pivo a panáka si ale dám jen na chuť.
Únor 28, 201312 r ale to je zaklad vždyt to neni o tom spit se do němoty ,ale aby to chutnalo a měl člověk ten fajny hřejivy pocit ... od žaludku
Únor 28, 201312 r sem si v sobotu pripadal jako prazak na vesnici.. sem si objednal 2dcl rumu do pulitru a zalit colou...pani vycepni na me koukala jak na blazna...no co ... mel jsem na to chut mno
Únor 28, 201312 r to by byla škoda a mam dojem že dyl jak den v lednici nevydrži , to už pak je zvětraly a tudiž nepoužitelny
Únor 28, 201312 r snězenej , něco popito , tedka to zapijim shlazenou desitkou zitra se jdem s synkama kouknou na malou od kamrada, tak jsem musel jit koupit i dudlik .. se syncy nak stydi nebo co
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.