Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Bry ranko ;)

Brý, máš se? 

Kurde naky dolamany ale ziju :D

Ty ja nevim , za tu cenu bych se kouknul po samsungu

Už kupuju Samsung :D

S tim mam alespon skusenosti , poridil jsem si na vanoce :D

Divoká noc? :D

Jo, pracovní - a druhá bezprostředně následuje, za dvě hodinky už budu nastupovat na plac...

čeče ty budeš bohatej, taky pořád v práci ;)

Viď, ani to neunesu, až si půjdu o vejplatě pro ty drobný s ruksakem...

Co je horší, že v sobotu i v neděli mám denní, takže budu viset v rachotě a doma mi leží nakoupený LEDky plus další komponenty na interiérový svícení. Stropní lampičku nad zadní sedačky už jsem nainstaloval asi 14 dní zpátky, ale k tomu ubastlení LEDek do obou (počítám že samozřejmě vyměním žárovky za LEDky i v tý přední) se furt nemůžu dostat... 

Kupovat 2 x 3 LED moduly přímo do stropní lampy za 560Kč sada (neboli do 2 lampiček celkem 1120,- Kč) plus počta k tomu se mi teda nechce, když počítám, že chci instalovat 6 + 12 + 6 LEDek do každýho světla, k tomu 8 řídicích obvůdků a 16 odporů (aktivní polovodičový zdroje proudu pro stabilizaci jasu LEDek), tak při cenách 9,- Kč za 1ks bílý LED, 6,- Kč za 1ks LM317L a korunu za odpor jsem na ceně necelejch 300,- za jednu lampu...

zdary..tak se pochlapte pánové..kdo mě pozve na panáčka?? :D mám den na pendrek.. :kol-32:  :kol-44: 

Tak to me se dneska darilo ;)

Panáka nemám, protože sám mám málo. 2 litry už jsou v mrazáku a 1 litr jsem už daroval. To je vše co mi zůstalo. Takže jen pro osobní potřebu.

post-452-0-19893900-1363199539_thumb.jpg

Ja tam vidim neco co mam TUZE rad :D

Jooo tuzemáka taky můžu.....v cukroví :D :D :D

No prave , dyt to tak krasne voni cukrovim :D

:D :D :D

To je hruškovice.

Domaaaaaci ?

Ahoj lidi, tak jsem projednával kola s bratrancem a on mě říkal že ty gepardy jsou čínské šmejdy a že se už stalo že se kolo zlomilo ve větší díře a že by měly mít alespoň nějaké číslo zezadu .. ale tak jsem uvažoval nad RSW .. myslíte že to je taky čínský šmejd? Jaké alu máte vy? V těch 14 jich je tak málo :kol-26: člověk chce vypadat hezky a obchody ho jen omezujou.

Brýýý večer :))) tak dneska jsem od přítulky dostal bombovej dárek!!! První věc co mi opravdu vyhrkla slzi z očí :D :D ale po druhy už ok :D :D

post-59629-0-89733500-1363203122_thumb.j

Upraveno od chiquillo

Joo ty kráso ostrej dárek :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.