Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Bry ranko ;)

Brý, máš se? 

Kurde naky dolamany ale ziju :D

Ty ja nevim , za tu cenu bych se kouknul po samsungu

Už kupuju Samsung :D

S tim mam alespon skusenosti , poridil jsem si na vanoce :D

Divoká noc? :D

Jo, pracovní - a druhá bezprostředně následuje, za dvě hodinky už budu nastupovat na plac...

čeče ty budeš bohatej, taky pořád v práci ;)

Viď, ani to neunesu, až si půjdu o vejplatě pro ty drobný s ruksakem...

Co je horší, že v sobotu i v neděli mám denní, takže budu viset v rachotě a doma mi leží nakoupený LEDky plus další komponenty na interiérový svícení. Stropní lampičku nad zadní sedačky už jsem nainstaloval asi 14 dní zpátky, ale k tomu ubastlení LEDek do obou (počítám že samozřejmě vyměním žárovky za LEDky i v tý přední) se furt nemůžu dostat... 

Kupovat 2 x 3 LED moduly přímo do stropní lampy za 560Kč sada (neboli do 2 lampiček celkem 1120,- Kč) plus počta k tomu se mi teda nechce, když počítám, že chci instalovat 6 + 12 + 6 LEDek do každýho světla, k tomu 8 řídicích obvůdků a 16 odporů (aktivní polovodičový zdroje proudu pro stabilizaci jasu LEDek), tak při cenách 9,- Kč za 1ks bílý LED, 6,- Kč za 1ks LM317L a korunu za odpor jsem na ceně necelejch 300,- za jednu lampu...

zdary..tak se pochlapte pánové..kdo mě pozve na panáčka?? :D mám den na pendrek.. :kol-32:  :kol-44: 

Tak to me se dneska darilo ;)

Panáka nemám, protože sám mám málo. 2 litry už jsou v mrazáku a 1 litr jsem už daroval. To je vše co mi zůstalo. Takže jen pro osobní potřebu.

post-452-0-19893900-1363199539_thumb.jpg

Ja tam vidim neco co mam TUZE rad :D

Jooo tuzemáka taky můžu.....v cukroví :D :D :D

No prave , dyt to tak krasne voni cukrovim :D

:D :D :D

To je hruškovice.

Domaaaaaci ?

Ahoj lidi, tak jsem projednával kola s bratrancem a on mě říkal že ty gepardy jsou čínské šmejdy a že se už stalo že se kolo zlomilo ve větší díře a že by měly mít alespoň nějaké číslo zezadu .. ale tak jsem uvažoval nad RSW .. myslíte že to je taky čínský šmejd? Jaké alu máte vy? V těch 14 jich je tak málo :kol-26: člověk chce vypadat hezky a obchody ho jen omezujou.

Brýýý večer :))) tak dneska jsem od přítulky dostal bombovej dárek!!! První věc co mi opravdu vyhrkla slzi z očí :D :D ale po druhy už ok :D :D

post-59629-0-89733500-1363203122_thumb.j

Upraveno od chiquillo

Joo ty kráso ostrej dárek :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.