Březen 17, 201312 r No mě by zajímalo co dělá Scouta Scoutem.... Nejvýraznější prvky. Oplastování exteriéru....A dál ? Třeba dělat RS je fuška
Březen 17, 201312 r Ja mam dojem ze zakladmje zvolena barva a oplastovanin, plus samomsebou kola a zvyseny podvozek , aaaa je to
Březen 17, 201312 r Barvu mám ok...akorát do lesa Plasty budou na lemech,vzadu dufuzor a vepředu lízo z Cupry. Zvýšení vedu a kola taky. Juché mám scouta V interiéru píšou něco o pedálech atd. Tak jelikož budu mít RS introš,tak to je jako by vyšší level:D Fakt se na to těšim...
Březen 17, 201312 r Ta druhá varianta..... A nechtěl jsem sérii Takže jít nahoru. Ale taky to musí hrát s něčím. Jsem rád že Škodovka dělá Scouty
Březen 17, 201312 r Tak ja pro zmenu dam origo tlumice i s pruzinama a budi zas o ten centak a pul vys
Březen 17, 201312 r Jen mám dilema s nápisama Octavia má červenej nápis Scout. A to já nechci. Takže asi koupím Fábii a použiju jen emblém Scout a seženu samostatně nápis Octavia.
Březen 17, 201312 r Lidičky co ty recepty na gril jinačí nemáte? Grilovaný hermelín už znám .. moc dobrý hlavně ten speciální hermelín na gril který má zesílenou kůrku.
Březen 17, 201312 r To já jsem dnes odzimoval a udělal očistu a zkušební zážeh. Můj gril udělá z 0 na 250 za 2 minuty.
Březen 17, 201312 r Zdravím, tož ty máš luxusní gril. Já mám obyčejný betonový zahradní gril ale perfektně se u něj sedí v teplých večerech. Jednou jsem tam ještě s bývalou tak u něj seděl, povídali jsme si a k sousedům na zahradu spadl meteoritek .. zapálil pár větviček na stromě a rozprskl se na střechu od jejich posezení .. rána šílena a já málem měnil kalhoty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.