jozzi Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Ja ziju ale makam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Jsem taková stará nová. Dloooouho jsem tu nebyl. Venku kosa jak z nosa, tak co tam, že? Lepší zůstat v teple v hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Tak já taky dělám, ale jen dělám že dělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 S tim delanim ze delame jsme dva u mne velka improvizace ale 27+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Jsme na tom skoro podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 A já s váma držím basu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 A pak ze v cesku je tak jak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Hezké hu nás slunečné odpoledne,sice zatím jenom chvilku,ale svítíííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Certi Ty dokazes zvednout naladu ..... to mě těší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Podnik se plácnul přes kapsu, nové oblečení a boty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Tak Libore , tak tedka se muzes vykoupat a prevlict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Konečně už nebudu dělat ostudu v rok starém oblečení Stejně je to divnej systém toho fasování tady:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Tak to ja si musim nakoupit sam , ale vse mi proplati sef , to vis musim reprezentovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 No tak my máme taky firemní ale nechávají všechno šít sami, prý aby jsme měli všichni stejný a nezáviděli si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Tak me jen sef rekne ze mam dobrej vkus , vsak mi to proplaci ale sekretarka si uz vse plati sama ...dyt ja jsem na firme vesmes sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 ááá pan generální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Houby gemeralni generalni nosi armaniho , ja se spokojim s blazkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Generální má armaniho a ty jen trapný Gucci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Vod nej mam botky .... ale saka mam nejradeji nase ceska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 OP Prostějov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Pokud tam vyrabi Blazek tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Jo copak já vím? Já měl naposledy na sobě oblek na maturitním plese a to taky ne celou dobu jestli chápeš :D Já boty jedině Nike a oblečení volné a sportovní mě by od vás vyhodili hned na vrátnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Tak kdyby ses stavil za mnou tak Te snad pusti .... jinak ja radeji pumu , ale to je muj soukromy nazor .... a oblek to je koje denni chleba .... si predstav cerny oblek a cervene pumy ..... jinak oblek ano ,ale v kravate me neuvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 že by snad motýlek? Ale oblek a pumy skvělá kombinace :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Houby motylek , nesnasim jak me neco skrti a cervene pumy prece ladi se vsim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.