Březen 27, 201312 r Jsem taková stará nová. Dloooouho jsem tu nebyl. Venku kosa jak z nosa, tak co tam, že? Lepší zůstat v teple v hospodě
Březen 27, 201312 r Konečně už nebudu dělat ostudu v rok starém oblečení Stejně je to divnej systém toho fasování tady:D
Březen 27, 201312 r Tak to ja si musim nakoupit sam , ale vse mi proplati sef , to vis musim reprezentovat
Březen 27, 201312 r No tak my máme taky firemní ale nechávají všechno šít sami, prý aby jsme měli všichni stejný a nezáviděli si
Březen 27, 201312 r Tak me jen sef rekne ze mam dobrej vkus , vsak mi to proplaci ale sekretarka si uz vse plati sama ...dyt ja jsem na firme vesmes sam
Březen 27, 201312 r Jo copak já vím? Já měl naposledy na sobě oblek na maturitním plese a to taky ne celou dobu jestli chápeš :D Já boty jedině Nike a oblečení volné a sportovní mě by od vás vyhodili hned na vrátnici
Březen 27, 201312 r Tak kdyby ses stavil za mnou tak Te snad pusti .... jinak ja radeji pumu , ale to je muj soukromy nazor .... a oblek to je koje denni chleba .... si predstav cerny oblek a cervene pumy ..... jinak oblek ano ,ale v kravate me neuvidis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.