Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To je přesně jako u nás, a teď je tady krásně, sluníčko a 6°C a po sněhu ani památky :D

ráno dážď so snehom,teraz +12  :kol-25:

Si z nás to počasí asi dělá srandu ;)

Zdravím všechny po odmlce :) bylo moc práce a také hledání dalšího kamene :) Protože já už jsem taky pár týdnu sám jako jozzi. Už mě to nějak nebaví tak se snažím najít nějaký kámen tak uvidím co čas nadělí :) Rusové jsou strašní namyšlenci.. teda ti Němečtí .. tak bacha na ně :) A sníh mě už taky hezky dlouho sere .. za chvíli sjedu komplet zimní obutí s takovou .. už aby bylo teplo a mohl jsem přezout .. těším se až přezuju taky konečně na litý oreginály :)

Libore a takovi rusi jsou prave nejhorsi , nejvetsi prasata :D .... u mas rano snezilo tedka sluni a ke +10 kurde komedie nebo co :D

U nás v noci sněžilo, pak to vše roztálo a pak opět nasněžilo!! Teď konečně trochu teplo, uvidíme co příjde .. čekám další sníh. Prý i další týden má sněžit .. hnus už toho je fakt dost :kol-25:

Zdar Peto , na kameny se treba vykaslat , treba poridit nakou tvarnici :D ..... u Tebe twz rano snezilo ? Ja se asi za chvilu pujdu opalovat :D

No kolem 7 hodin, vylezl jsem ven v práci a sněžilo. Spolupracovník říkal že ve 4 taky sněžilo ale v před 6 už bylo vše roztáty .. teď je zase jen mokro a po sněhu ani památky .. už aby to přestalo :( Já chci tvárnici .. ale těžko se dnes taková normální, trochu chytrá a co má všechny rohy pohromadě tvárnice hledá .. takže už pár dní hledám ale nenacházím :/

Ja to neresim :D , zajedu na stavbu , tam je tvarnic dost :D .... a dneska vecer jedna akcicka a v nedeli dalsi akcicka , asi zas zacinam zit :D

No ještě nějak v půlce dubna má nějak hodně mrznout a sypat ;)

No jinak já jsem teda taky vcelku dlouho hledal, ale ona nějaká padne do klína :D :D

No to tak je vždy když se kámen zahodí :) pak se začne zase žít .. :)

To je jako rituál, zbavíš se závaží a plaveš :)

Aaaa , to me nenapadlo :D ... jinak kluci kurde , nestraste s tim snehem , kdo to ma furt odhazovat :D

Chtěl jsi garáž tak odhazuj :D

Já naštěstí odhazovat nemusím nic .. ale štve mě to .. už by to chtělo sluníčko a teplo :( Toho sněhu už ani tolik nenapadne aby jsi měl co odhazovat neboj :)

Tak to je snad jedina nevyhoda garaze , no vlastne je jeste jedna , mamka si z ni dela sklad ... kurna uz pomalu ani s autem nemam kde parkovat :D

To je jako u nás :D máme k bytu dva sklepy, menší a větší, no že z menšího bude sklad a popřípadě brambory atd, a že z většího si udělám dílničku a budu tam kutat věci na auto, tak prej OK :D No jediny co ve velkém mám jsou letní pneu :D víc se tam už totiž nevejde :D

Sklep mi radeji nepripominej , vetsina lidi , normalnich lidi archivizuje vino , my .... okurky :D .... mame to podle rocniku od roku 96 az po lonsky :D takze uz se tam nevleze nic ... kola nastesti mam v praci v garazi , to vis dva auta :D

A co máš jako druhý? :D

Jojo okurky máme od babičky a ta je má ve sklepě pod domem a těch tam je, a taky různý ročníky :D

Tak ja mam rad 2001 az 2003 :D ..... toz keste Zabu prece , fileta rocnik 96 , prave ji jedu projet :D si to holka zaslouzi po zime ;)

Ajo :D hlavně že jsi to tady něklikrát zmiňoval :D

Jen jí dej za uši :D

Taky máme okurky ve sklepě.. ale teda ročník 98 to je už fakt archív to už nemůže být ani jedlé ..

Okurky jsou jako víno :D jsou kyselejší ;)

S penicilínem? :)

Budeš zdravej :D jsi neviděl Televizni Noviny na Nově? :D tam taky ukazovali spoustu věci s penicilinem :D a pohoda :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.