Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kuci tak ještě zitra do práce a potom volníčko :)))

Tak to já už to dneska pro tenhle měsíc zabalil a do rachoty jdu až ve středu. Ale ráno to bylo k posrání - šel jsem na pátou, všude mírně umrzlo, sucho. V 6 jsem vyšel z budovy a myslel jsem, že mě škromptne - ZAS PADALO MOKRÝ BÍLÝ SVINSTVO A BYLO HO UŽ MINIMÁLNĚ 5CM.... Naštěstí se to během dne upravilo a padat přestalo...

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

........... vstavat a cvicit vy bando lina :D :D

ranni ptace, dal doskace :p :P :D

Dobré ;)

A další pracovní den :D

Lukason:To je trochu jinak:Ranni ptáče bez lahváče vůbec nikam nedoskáče. ;)

Jinak samozřejmně dobre ráno.

Upraveno od bitttpower

Jo ja rano bez lahvacka ani ranu :D vcera me holciny kapku priopily :D jinak bry ranko panstvo ;)

Jo tak ony tebe? :D to mi připomíná scénu ze slunce seno, já ho nenalila,on chlastal sám :D:D

Ja hlastal sam ,ale kdyz ony byly tak hodne :D .... zitra v tom pokracujem ;)

Tak jsou svátky je to potřeba :D To jen slušný lidi jsou v práci :D

Libore Ty zas makas ?

No spíš bych to nazval že pořád, hold dělám v podniku kde je něco za něco, chceš 6 dní volna? Tak 6 dní makej :D A každej den jsem tu 11,5 hodiny :D Končím v pondělí :)

Zdravím :) vidím že jozzi už zase zakopává o kameny :D a Libor velký dříč jako vždy maká :)

Zapoměl jsem dodat, Péťa se jako vždy fláká :D

Upraveno od Petrkiller

Tak ja se taky flakam :D , opravena lampa a dvere od skrine , upeceny medovnik , tedka se tam pece kure , udelany salat , poluxovano , no holt se flakam :D jo tvarnice zakopavaj o mne :D

No koukám že jozzi jede :D

No jo, někdo makat musí, a hold když člověk dělá v téhle profesi, kde lidi jezdí nejvíc na víkendy/práznidny/prodloužené víkendy/svátky tak se nedá nic dělat, máme otevřeno celý rok, kromě jednoho týdnu přes vánoce, a už se loni našli takový debilové co chtěli se ubytovat přes vánoce... Tohle nepochopím asi nikdy -.- 

Já akorád stihl koukat na tv, posnídat a teď poslouchám hudbu :D Asi se jim nechce být na vánoce doma no :)

Tak ja uz tez nesedim na vanoce doma ;) jinak Libore mas recht , holdmtakova prace :D

Peto vsak ja nesedim potichu , sousedy lecim davkou power metalu :D

kruci jak já vám tu pohodičku zavidím :(:D

No to chápu že chtějí být jinde na vánoce, ale tak logicky, když chci někam pryč tak otravuju lidi kteří chtějí být doma s rodinou a užít si svátky, a ne tohle, bože jak mě tohle pokaždý vytočí :D

Samozřejmě že něco jinýho je Silvestr nebo Nový rok, to chápu ;)

Tak ja to chci letos zkombinovat , nekam na ledovec at si to i uziju a neni nad to se opit v alpah :D

V Alpách Alpou :D :D

Samo sebou , na mazani , teda namazani :D

A dneska pěkně k obědu vrabec a zelí ;) a dvě studený :)

Tak vrabca bych si taky dal ... s knedlikem ? .... pifko uz nasavam 4te :D

Já mám na oběd řízky :)

Si nekdo zije :D ale ty zitra kuchtim ja , sjizdi se mi rodinka ;)

Jojo vrabec, zelí a dva knedlíky bramborové a dva špekové super oběd ;) a teď zase zpátky u bazénu.hned bych se teď naložil do výřivky :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.