Březen 29, 201312 r Tak to já už to dneska pro tenhle měsíc zabalil a do rachoty jdu až ve středu. Ale ráno to bylo k posrání - šel jsem na pátou, všude mírně umrzlo, sucho. V 6 jsem vyšel z budovy a myslel jsem, že mě škromptne - ZAS PADALO MOKRÝ BÍLÝ SVINSTVO A BYLO HO UŽ MINIMÁLNĚ 5CM.... Naštěstí se to během dne upravilo a padat přestalo... Upraveno Březen 29, 201312 r od Ekkar_z_Bastlírny
Březen 30, 201312 r Lukason:To je trochu jinak:Ranni ptáče bez lahváče vůbec nikam nedoskáče. Jinak samozřejmně dobre ráno. Upraveno Březen 30, 201312 r od bitttpower
Březen 30, 201312 r Jo ja rano bez lahvacka ani ranu vcera me holciny kapku priopily jinak bry ranko panstvo
Březen 30, 201312 r Jo tak ony tebe? to mi připomíná scénu ze slunce seno, já ho nenalila,on chlastal sám :D
Březen 30, 201312 r No spíš bych to nazval že pořád, hold dělám v podniku kde je něco za něco, chceš 6 dní volna? Tak 6 dní makej A každej den jsem tu 11,5 hodiny Končím v pondělí
Březen 30, 201312 r Zdravím vidím že jozzi už zase zakopává o kameny a Libor velký dříč jako vždy maká Zapoměl jsem dodat, Péťa se jako vždy fláká Upraveno Březen 30, 201312 r od Petrkiller
Březen 30, 201312 r Tak ja se taky flakam , opravena lampa a dvere od skrine , upeceny medovnik , tedka se tam pece kure , udelany salat , poluxovano , no holt se flakam jo tvarnice zakopavaj o mne
Březen 30, 201312 r No koukám že jozzi jede No jo, někdo makat musí, a hold když člověk dělá v téhle profesi, kde lidi jezdí nejvíc na víkendy/práznidny/prodloužené víkendy/svátky tak se nedá nic dělat, máme otevřeno celý rok, kromě jednoho týdnu přes vánoce, a už se loni našli takový debilové co chtěli se ubytovat přes vánoce... Tohle nepochopím asi nikdy -.-
Březen 30, 201312 r Já akorád stihl koukat na tv, posnídat a teď poslouchám hudbu Asi se jim nechce být na vánoce doma no
Březen 30, 201312 r Tak ja uz tez nesedim na vanoce doma jinak Libore mas recht , holdmtakova prace Peto vsak ja nesedim potichu , sousedy lecim davkou power metalu
Březen 30, 201312 r kruci jak já vám tu pohodičku zavidím No to chápu že chtějí být jinde na vánoce, ale tak logicky, když chci někam pryč tak otravuju lidi kteří chtějí být doma s rodinou a užít si svátky, a ne tohle, bože jak mě tohle pokaždý vytočí Samozřejmě že něco jinýho je Silvestr nebo Nový rok, to chápu
Březen 30, 201312 r Tak ja to chci letos zkombinovat , nekam na ledovec at si to i uziju a neni nad to se opit v alpah
Březen 30, 201312 r Jojo vrabec, zelí a dva knedlíky bramborové a dva špekové super oběd a teď zase zpátky u bazénu.hned bych se teď naložil do výřivky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.