Galvi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 ha, vidím masoooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 jo to je naš šefkuhař žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Ale já už ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 (editace) Jůůů, tady v hospodě máte i šéfkuchaře , sem budu chodit častěji.. hned je chuť na grilování i pře to ***** počasí Edit: tak nemáte kuchaře ?? Editováno: 9. Duben 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Ne, žádný tady není. Koukám, že jsi z Olomouce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Jasně, Olomouc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Bydlel jsem tam 20 let, než jsem šel do Prahy. Teď jsem už zase raději v klidu na Vysočině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 tak grill majster , ja jsem přes gulaše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 To taky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 tak ty tady nejvic griluješ tak jsi grill masjter a basta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 žralok: no paráda a proč pryč z Olomouce, nevyhovovalo, nebo za prací? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Za prací, protože už tenkrát to tam bylo na hovno. Teď už tam nejezdím tak často jako kdysi, není čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Jo jo.. Tak je to tu pořád stejný... Práce nikde.. Ale jestli je to někde lepší?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Bydlel jsem tam 20 let, než jsem šel do Prahy. Teď jsem už zase raději v klidu na Vysočině. to se mi vybaví jeden důchodce z Vysočiny, co teď zase na rozdíl od tebe šel do té Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Dnes jsem ho potkal na dálnici s majáčkama, jak se řítil do Prahy a já jel směrem do Brna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 a jezdí pořád Superbem, nebo to jsou jen záběry na kameru a fligna po Praze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Pelášil to v Superbu II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 tak to je kabrňák a ochranka si vozí prdele v audinách ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Miloš měl pootevřené okýnko a druhé auto bylo tedy v kouřové cloně. Sranda, co bylo druhé auto jsem si nevšiml, protože jsem se zaměřil na první. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 Bry ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 To brzo. Já jsem si stihl už naložit maso a za chvíli pádím něco málo udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 Brý den, zase jsem zde nakouknul a co nečtu, opět maso ještě by to chtělo fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 Ja dneska makam az do vecera takze jedine pizza to jisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 Dobré ranko Včera jsem to zapíchl dřív v práci a ještě zneužil bazén a whirpool jinak dneska tam valím zase a k obědu mám nějakej kus hovězího, snad to bude k požití Jinak klasické okénko s počasím: +5°C zataženo, mokro, ale příjemně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 Tak pozor , Cieszyn +14 slunecno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.