Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nechápu lidi, co je zajímá v dnešní době vzdělání. Za chvíli budeme národ jen ze samých titulů před a za jménem ale nikdo si nedokáže zatlouct hřebík nebo něco udělat ručně. Můj táta kdysi říkal, že to není o tom, jakou máš školu, ale jestli umíš dělat rukama a logicky myslet.

Každý chce sedět v kanceláři, vozit si prdel ve služebáku a pak se divíme, že tady máme spoustu slováků, rusáků, ukrajinců, vietnamců a jiné spodiny.

Nad tímto by jsme se měli zamyslet.

Vloženo

Tak ono, já třeba si myslím že mám dobrou školu a chtěl jsem jít ještě dál, ale to jen pro pocit že tu práci co dělám tak že jí dělám kvalitně, třeba já dělám rukama a myslím si že svojí práci rozumím a jedu si v ní dobře.. To že pak třeba člověk je míň schopný na ostatní věci, to je na nic, ale tak když se snažím a i tak to prostě nejde, nebo to není ono, tak mám přátele, kteří tomu třeba zase rozumí více, a zase méně té mojí práci.. 

Vloženo

Bohužel spousta "funkcí" je vyhrazenejch ne těm, který tu práci umí, ale těm, kteří "pro ni mají předpoklady" = myšleno těm, co mají nějaký písmenka na vizitce před jménem nebo za jménem. Jako by to lidi bez těch písmenek neuměli udělat nebo co...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...