Duben 17, 201312 r Já byl rád za sl. O1 a teď (v jiné firmě) jezdím se stařičkou Mazdou Premacy (benzín) s najetými skoro 300 tis. km) :/
Duben 17, 201312 r Libore kolik znas jazyku ? tak ja ze startu jezdil z Oll 1,9 tdi ale to bylo bajecne autisko :*
Duben 17, 201312 r Jozzi - já krom češtiny a slovenštiny i rusky a anglicky, (po polski przepraszam nemluwie )...
Duben 17, 201312 r vy jste tu náký vzdělaný co to je za divnou hospodu Upraveno Duben 17, 201312 r od cerrtinka
Duben 17, 201312 r Tak se pochlubte jaký máte vzdělání? Já mám Střední zdravotníckou a vyšší odbornou školu zdravotnickou ve Varech, sice maturita na 3x ale je doma
Duben 17, 201312 r Nechápu lidi, co je zajímá v dnešní době vzdělání. Za chvíli budeme národ jen ze samých titulů před a za jménem ale nikdo si nedokáže zatlouct hřebík nebo něco udělat ručně. Můj táta kdysi říkal, že to není o tom, jakou máš školu, ale jestli umíš dělat rukama a logicky myslet. Každý chce sedět v kanceláři, vozit si prdel ve služebáku a pak se divíme, že tady máme spoustu slováků, rusáků, ukrajinců, vietnamců a jiné spodiny. Nad tímto by jsme se měli zamyslet.
Duben 17, 201312 r Zraloku kdybych nemusel kvuli praci tak na to kaslu pro mne je to jen zbytecne stracenej cas Libore presne tak Lic je Bc
Duben 17, 201312 r Tak ono, já třeba si myslím že mám dobrou školu a chtěl jsem jít ještě dál, ale to jen pro pocit že tu práci co dělám tak že jí dělám kvalitně, třeba já dělám rukama a myslím si že svojí práci rozumím a jedu si v ní dobře.. To že pak třeba člověk je míň schopný na ostatní věci, to je na nic, ale tak když se snažím a i tak to prostě nejde, nebo to není ono, tak mám přátele, kteří tomu třeba zase rozumí více, a zase méně té mojí práci..
Duben 17, 201312 r Bohužel spousta "funkcí" je vyhrazenejch ne těm, který tu práci umí, ale těm, kteří "pro ni mají předpoklady" = myšleno těm, co mají nějaký písmenka na vizitce před jménem nebo za jménem. Jako by to lidi bez těch písmenek neuměli udělat nebo co...
Duben 17, 201312 r Ekkare , to je i muj nazor ,ale když Tě pošle firma tak se s tim už neda nic dělat ... a neřeknu žeby mě to 2x moc bavilo , ja bych ten čas využil lip
Duben 17, 201312 r Já to myslím tak, jako že i když víš že něco umíš a hlásíš se na takovej post, tak přednost dostane ten, kdo má ty písmenka - a vůbec dotyčnou problematiku nemusí ovládat...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.