Duben 17, 201312 r Nazdaj bando,od zitra dovolená,kterou začínam dvoudením maratonem na rally Šumava,.už se těším.
Duben 17, 201312 r Já až od pátku jdu teda ještě na ranní, ale jen na půl šichty. Nu a pak hurá na Rally Šumava!!!
Duben 18, 201312 r já si dnes dám zase Rally Praha Celej den ježdění po Praze, ještě že aspoň v polepeným autě, kdy si řidiči moc nedovolej prasárny, v civilním je to vždy mnohem horší, to jsem na konci dne nas.ranej
Duben 18, 201312 r No až na mě, já jsem v práci tak tu sedím a čumím do zdi (obrazovky) Jinak až se probudíš jozzi pošleš mi prosím odkaz na ty nápojáky? Díků dík
Duben 18, 201312 r aj na SK máme počas slnečného dňa nudu...ľudia nechodia, a ke´d aj niekto príde, tak len očumuje a predaje žiadne...
Duben 18, 201312 r To dělala i moje přítelkyně dřív, pak to zavřeli, ale majitel má ještě jako Frenčízu T-mobile, tak je tam
Duben 18, 201312 r Tak konečně doma dneska z jedný práce do druhý, v tý druhý jsem si hezky zanadával narvat a natáhnout pružinu docela boj
Duben 18, 201312 r kurňa, jak sa mi nechce učiť a riešiť zadania do školy...nedoštuduje to niekto za mňa?? :-D
Duben 18, 201312 r wirer, beru, ale půjdeš zítra místo mě na zkoušku jo? (je z optimalizace dopravních procesu a kvantitativních metod organizace a řízení)
Duben 18, 201312 r tak to asi veľmi nepôjde. ja mám zajtra prednášku Časti strojov (na ktorú som mal doniesť vypracovanú "úlohu", tak asi nepôjdem), a potom Hydromechanika zápočet...a o 12 možno padla
Duben 18, 201312 r Co to je za vymoženost????? držák pásu na bowling snad největší ..... kde člověk stráví 2,5h
Duben 18, 201312 r Aaaaha... Části strojů, jestli to bude podobné jako já měl cca 2 roky zpátky Části a mechanismy strojů, tak to ti moc nezávidím... Hydromechaniku naštěstí nemám, té jsem se vyhnul obloukem spolu s fyzikou a podobnýma hrůzama..
Duben 18, 201312 r Tak dneska nám začíná na západě Čech jeden motoristický svátek a to Rally Šumava a Historik Rally!!! Už se nemůžu dočkat!!! :)
Duben 19, 201312 r Jo jo dnes bude dlouhý rallyový den. :kol-27: V pondělí nebo uterý budu dávat závěs na džundu,ale představa řezání do nárazniku ououou to bolíííí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.