Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

já si dnes dám zase Rally Praha :D Celej den ježdění po Praze, ještě že aspoň v polepeným autě, kdy si řidiči moc nedovolej prasárny, v civilním je to vždy mnohem horší, to jsem na konci dne nas.ranej :D

Vloženo

wirer, beru, ale půjdeš zítra místo mě na zkoušku jo? (je z optimalizace dopravních procesu a kvantitativních metod organizace a řízení)  :kol-28:  :t  :D  :D  :D  :D

Vloženo

tak to asi veľmi nepôjde. ja mám zajtra prednášku Časti strojov (na ktorú som mal doniesť vypracovanú "úlohu", tak asi nepôjdem), a potom Hydromechanika zápočet...a o 12 možno padla

Vloženo

Aaaaha... Části strojů, jestli to bude podobné jako já měl cca 2 roky zpátky Části a mechanismy strojů, tak to ti moc nezávidím... Hydromechaniku naštěstí nemám, té jsem se vyhnul obloukem spolu s fyzikou a podobnýma hrůzama..

Vloženo

Jo jo dnes bude dlouhý rallyový den. :kol-27: :kol-27:

V pondělí nebo uterý budu dávat závěs na džundu,ale představa řezání do nárazniku ououou to bolíííí. :kol-28:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...