Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nazdaj bando,od zitra dovolená,kterou začínam dvoudením maratonem na rally Šumava,.už se těším.

Já až od pátku jdu teda ještě na ranní, ale jen na půl šichty. Nu a pak hurá na Rally Šumava!!! :)

já si dnes dám zase Rally Praha :D Celej den ježdění po Praze, ještě že aspoň v polepeným autě, kdy si řidiči moc nedovolej prasárny, v civilním je to vždy mnohem horší, to jsem na konci dne nas.ranej :D

Zdat , kluci jdu spat :D

Dobré odpoledne. Venku hezky, tak je hospoda prázdná...

No až na mě, já jsem v práci tak tu sedím a čumím do zdi (obrazovky) :D

Jinak až se probudíš jozzi :D pošleš mi prosím odkaz na ty nápojáky? Díků dík :D

aj na SK máme počas slnečného dňa nudu...ľudia nechodia, a ke´d aj niekto príde, tak len očumuje a predaje žiadne... :kol-32:

A v čem prodáváš? ;)

elektro - PC a telekom (mobily+navi)

To dělala i moje přítelkyně dřív, pak to zavřeli, ale majitel má ještě jako Frenčízu T-mobile, tak je tam 

Tak konečně doma :) dneska z jedný práce do druhý, v tý druhý jsem si hezky zanadával :D narvat a natáhnout pružinu docela boj :D

post-59629-0-96156500-1366312380_thumb.j

Co to je za vymoženost?????   :o  :huh:  :kol-32:

kurňa, jak sa mi nechce učiť a riešiť zadania do školy...nedoštuduje to niekto za mňa?? :-D

wirer, beru, ale půjdeš zítra místo mě na zkoušku jo? (je z optimalizace dopravních procesu a kvantitativních metod organizace a řízení)  :kol-28:  :t  :D  :D  :D  :D

tak to asi veľmi nepôjde. ja mám zajtra prednášku Časti strojov (na ktorú som mal doniesť vypracovanú "úlohu", tak asi nepôjdem), a potom Hydromechanika zápočet...a o 12 možno padla

Co to je za vymoženost?????   :o  :huh:  :kol-32:

držák pásu na bowling :D snad největší ..... kde člověk stráví 2,5h :kol-25:

Aaaaha... Části strojů, jestli to bude podobné jako já měl cca 2 roky zpátky Části a mechanismy strojů, tak to ti moc nezávidím... Hydromechaniku naštěstí nemám, té jsem se vyhnul obloukem spolu s fyzikou a podobnýma hrůzama..

chiquillo: aha, tak na to bych nepřišel  :D ...No hned jsem chytřejší, díky  :kol-47:

Tak dneska nám začíná na západě Čech jeden motoristický svátek a to Rally Šumava a Historik Rally!!! :)

Už se nemůžu dočkat!!! :) :) :)

Dobré ráno, tu rally zavidím ;)

Bry ranko ;)

Dneska to bude dlouhý :-D

Jo jo dnes bude dlouhý rallyový den. :kol-27: :kol-27:

V pondělí nebo uterý budu dávat závěs na džundu,ale představa řezání do nárazniku ououou to bolíííí. :kol-28:

To verin vlastiku :( ale kdyz se musi tak se musi ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.