Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jeee Polsko vyhrožuje Praze!!!

neviem či bude vedieť niekto poradiť, ako je to s prepisom auta na SK? v bazari (AAA Auto) mi dali kópiu TP, stačí to na prepis (+zmluva, predošlý majiteľ odhlásil, atď.) a až potom dostanem nový TP? lebo už som z toho trošku jeleň :kol-32:

Nestačí. Kopii potřebuješ pro sjednání povinnýho ručení, pro registraci na sebe budeš potřebovat originál TP, až ho původní majitel skutečně ze sebe odhlásí a pošle ti ho. TP se vystavuje NOVEJ jen při předání do prodeje nebo u dovozu při první registraci - pak se předává dalšímu majiteli. Nahradit jde jen DUPLIKÁTEM vystaveným podle údajů v registru nebo při zaplnění originálu ve všech volných kolonkách. Při registraci dostaneš NOVÝ OSVĚDČENÍ O REGISTRACI = po staru "malej techničák" a podle místních předpisů si buď necháš původní, nebo dostaneš nový značky.

Certi a Ty se divis ? Na prahu bych i kroupy poslal , tak profilakticky :D

ještě že nejsem pražská :D

Kybliku jake zas polsko :D

Certi vim ne ;)

a jaká jsi???  :kol-121:

Nestačí. Kopii potřebuješ pro sjednání povinnýho ručení, pro registraci na sebe budeš potřebovat originál TP, až ho původní majitel skutečně ze sebe odhlásí a pošle ti ho. TP se vystavuje NOVEJ jen při předání do prodeje nebo u dovozu při první registraci - pak se předává dalšímu majiteli. Nahradit jde jen DUPLIKÁTEM vystaveným podle údajů v registru nebo při zaplnění originálu ve všech volných kolonkách. Při registraci dostaneš NOVÝ OSVĚDČENÍ O REGISTRACI = po staru "malej techničák" a podle místních předpisů si buď necháš původní, nebo dostaneš nový značky.

no lebo už by som ho rád prepísal z iného okresu, nech mám správne ŠPZ. a už je to takmer 2 týždne čo ho mám doma...uvidím dnes ke´d prídem domov, či ma bude čakať obáločka alebo nie (zvyčajne chodím domov iba z času na čas)...navyše zajtra mám voľno, tak som to chcel všetko povybavovať...

papiere o odhlásení mám...ale zatiaľ vďaka

Jozzi: to ses zase ozval východní mix Evropy

Tedka to je vonco :D

Certi vim ne ;)

však to máš kliku :p 

a jaká jsi???  :kol-121:

česká :D

Kdyby jen jednu ;) ke kazdemu pokoji alespon dve :D

České holky jsou nejhezčí!!!

Jojojo

Tak s tim musim souhlasit i ja ;)

České holky jsou nejhezčí!!!

:kol-41:  :kol-18: 

já si taky myslím!!!

zdárek :) musim se taky přidat, že český holky jsou nejhezčí :kol-31:  hlavně vždycky když jedu z prahy tak to je ted podíváná :kol-24:

to myslíš ty terení sociální pracovnice??? 

:D :D :D

néééé :D :D bože jenom ty ne :D

já jen že to tak vyznělo :)

Terénní sociální pracovnice mi vždycky připomene knížku od Párala - Romeo a Julie 2300. Tam se "odborníci na mužsko-ženský vztahy" nazývají "terénní felicista/felicistka" a jedním z hlavních "hrdinů" je jistý ÁVA ŠAMP... Kterej nakonec dostane přesně to co mu patří, neboť čím kdo zachází, tím taky schází a i milej Áva je nakonec oženěn...

Tady se zase řešili věci :D

Jinak dobré ráno ;)

Bry ranko ;)

dobré ráno i vám :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.