Duben 22, 201312 r neviem či bude vedieť niekto poradiť, ako je to s prepisom auta na SK? v bazari (AAA Auto) mi dali kópiu TP, stačí to na prepis (+zmluva, predošlý majiteľ odhlásil, atď.) a až potom dostanem nový TP? lebo už som z toho trošku jeleň Nestačí. Kopii potřebuješ pro sjednání povinnýho ručení, pro registraci na sebe budeš potřebovat originál TP, až ho původní majitel skutečně ze sebe odhlásí a pošle ti ho. TP se vystavuje NOVEJ jen při předání do prodeje nebo u dovozu při první registraci - pak se předává dalšímu majiteli. Nahradit jde jen DUPLIKÁTEM vystaveným podle údajů v registru nebo při zaplnění originálu ve všech volných kolonkách. Při registraci dostaneš NOVÝ OSVĚDČENÍ O REGISTRACI = po staru "malej techničák" a podle místních předpisů si buď necháš původní, nebo dostaneš nový značky.
Duben 22, 201312 r Certi a Ty se divis ? Na prahu bych i kroupy poslal , tak profilakticky ještě že nejsem pražská
Duben 22, 201312 r Nestačí. Kopii potřebuješ pro sjednání povinnýho ručení, pro registraci na sebe budeš potřebovat originál TP, až ho původní majitel skutečně ze sebe odhlásí a pošle ti ho. TP se vystavuje NOVEJ jen při předání do prodeje nebo u dovozu při první registraci - pak se předává dalšímu majiteli. Nahradit jde jen DUPLIKÁTEM vystaveným podle údajů v registru nebo při zaplnění originálu ve všech volných kolonkách. Při registraci dostaneš NOVÝ OSVĚDČENÍ O REGISTRACI = po staru "malej techničák" a podle místních předpisů si buď necháš původní, nebo dostaneš nový značky. no lebo už by som ho rád prepísal z iného okresu, nech mám správne ŠPZ. a už je to takmer 2 týždne čo ho mám doma...uvidím dnes ke´d prídem domov, či ma bude čakať obáločka alebo nie (zvyčajne chodím domov iba z času na čas)...navyše zajtra mám voľno, tak som to chcel všetko povybavovať... papiere o odhlásení mám...ale zatiaľ vďaka
Duben 22, 201312 r zdárek musim se taky přidat, že český holky jsou nejhezčí hlavně vždycky když jedu z prahy tak to je ted podíváná
Duben 22, 201312 r Terénní sociální pracovnice mi vždycky připomene knížku od Párala - Romeo a Julie 2300. Tam se "odborníci na mužsko-ženský vztahy" nazývají "terénní felicista/felicistka" a jedním z hlavních "hrdinů" je jistý ÁVA ŠAMP... Kterej nakonec dostane přesně to co mu patří, neboť čím kdo zachází, tím taky schází a i milej Áva je nakonec oženěn...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.