Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

príď, 300 € a je tvoja :)

Dobré ráno  :kol-28:

Hmmm Xperia... pěkná, také jsem se po ní díval, ale nakonec jsem koupil něco jiného.. Nějak mě celkově nesedí Android  :kol-32:

ja sa nehádam...aj bazoš bude mať možno lacné :-D

Galvi, a čo? iPhone či niečo s WP?

Upraveno od wirer

Já nakonec koupil Lumii s WP.. Iphone se mě vzhledově nelíbil a android na mě působil co se týče vzhledu menu a podobně jako starý symbian, spousty ikonek, nepřehledné... Ale vyloženě nic proti němu nemám, a určitě má taky něco do sebe.

nový WP8 sa oplatí určite viac ako starý 7.5 (resp. po aktualizácii 7.8)...navyše Nokia mapy, netreba niekedy ani navigačku :-D

JJ.. mám WP8  :kol-47: ..

No nic, mizím, máme dneska v Ostravě Majáles  -_-

tak príjemnú zábavu, ja sa pobavím maximálne v robote

Já nevím, mě třeba ten WP nějak nesedí, iOvce nechci být, ten jsem měl jeden a už nechci, takže android, a na ty xperii se mi líbí ten display a foták :) 

Teď mám Huawei Ascend G300 :D

tak WP si nedokážeš tak prispôsobiť, ale niekomu to neprekáža...iPhone predražený, Android veľa možností prispôsobenia, ale nie každému vyhovuje ovládanie a pod. ja bežím na starom dobrom Symbiane (Nokia 808 PureView)...spokojnosť nadovšetko :p

Tak já byl uplně nejvíc spokojenej s Nokii 6210 Navigator, ta semnou vydržela nejdýl a hodně toho zažila :D Ale pak odešla do věčných lovišť a oprava se nevyplatila, tak jsem byl donucen přejít na dotykové :D

stará dobrá klasika. dnes tlačidlový mobil s GPS nenájdeš...a s WiFi-nou tiež problém...časy 6210, E51, E52 a podobne sú nenávratne preč. teraz čím väčší displey, tým lepšie  :kol-44:

To máš pravdu, tyhle mobily jsou pryč, a přitom fungovaly rychle, baterka vydržela dlouho, bylo to super, a to zvětšování nechápu, hold je taková moda.. Já bych byl pro to aby kdo chce mobil tak max 4palce display a kdo chce větší ať si pořídí tablety :D

4" optimum do vrecka, na web, nejaký film či seriál...som zvedavý na S4 či je fakt taká dobrá ako sa píše...lebo Xperia Z ma nejako veľmi neoslovila. možno ešte HTC One z vlajkových lodí

zdar ;) moje oblibene tema :D ... Ztko nebrat :D 

asi nielen tvoja, ale aj moja :p Z-tko čisté sklo, to radšej One od HTC

Zetko je fajnový mě se libí, ale za 15K je to moc, navíc je už docela veliký, každopádně uvidím co trh nabídne :D Ono serialy a filmy nesleduju na telefonu, spíš foto, video (takže chci nejlepe HD nahravani) k tomu jsem hodně na tapatalk a webu, a sms a volani, takova ta klasika, obcas navigace ale ta uz ted taky dlouho ne :D 

nepoznám nič lepšie, ako počas obednej prestávky pustiť film či seriál...aktuálne Walking Dead S03 ;) o chvíľu ma čaká ďalšie pokračovanie

Tak od koukani na filmy a serialy mam tablet :D

Já to praktikuju v práci normálně na svým ntb co si tam nosím :D pokud někam cestuju v autě je DVD přehrávač popřípadě mám sebou ntb když jedu vlakem :D

no ako predajcovi mi je tablet na predajnej ploche nanič, noťas vláčiť pre tú obednú polhodinu sa mi necche...navyše ani tablet zatiaľ nemám :p

a to dělaš vicemeně do braže :D

Brej večíír :)

zdar ;)

Všem Jirkům přeji Všechno nej k svátku :)) snad tu nejsem jedinej :D:kol-99:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.