Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já nakonec koupil Lumii s WP.. Iphone se mě vzhledově nelíbil a android na mě působil co se týče vzhledu menu a podobně jako starý symbian, spousty ikonek, nepřehledné... Ale vyloženě nic proti němu nemám, a určitě má taky něco do sebe.

Vloženo

tak WP si nedokážeš tak prispôsobiť, ale niekomu to neprekáža...iPhone predražený, Android veľa možností prispôsobenia, ale nie každému vyhovuje ovládanie a pod. ja bežím na starom dobrom Symbiane (Nokia 808 PureView)...spokojnosť nadovšetko :p

Vloženo

Tak já byl uplně nejvíc spokojenej s Nokii 6210 Navigator, ta semnou vydržela nejdýl a hodně toho zažila :D Ale pak odešla do věčných lovišť a oprava se nevyplatila, tak jsem byl donucen přejít na dotykové :D

Vloženo

stará dobrá klasika. dnes tlačidlový mobil s GPS nenájdeš...a s WiFi-nou tiež problém...časy 6210, E51, E52 a podobne sú nenávratne preč. teraz čím väčší displey, tým lepšie  :kol-44:

Vloženo

To máš pravdu, tyhle mobily jsou pryč, a přitom fungovaly rychle, baterka vydržela dlouho, bylo to super, a to zvětšování nechápu, hold je taková moda.. Já bych byl pro to aby kdo chce mobil tak max 4palce display a kdo chce větší ať si pořídí tablety :D

Vloženo

4" optimum do vrecka, na web, nejaký film či seriál...som zvedavý na S4 či je fakt taká dobrá ako sa píše...lebo Xperia Z ma nejako veľmi neoslovila. možno ešte HTC One z vlajkových lodí

Vloženo

Zetko je fajnový mě se libí, ale za 15K je to moc, navíc je už docela veliký, každopádně uvidím co trh nabídne :D Ono serialy a filmy nesleduju na telefonu, spíš foto, video (takže chci nejlepe HD nahravani) k tomu jsem hodně na tapatalk a webu, a sms a volani, takova ta klasika, obcas navigace ale ta uz ted taky dlouho ne :D 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...