Květen 9, 201312 r Ahojky o víkendu jsem se byl trochu vyvětrat na čezetě a nakonec to vylezlo na 550km,návštěva motomuzea Rabakov u Mladý Boleslavy Nedělní obydek byl zvěřinový gulášek v Hajence z filmu Slavnosti sněženek.
Květen 9, 201312 r Přímo bombovej,sice v neděli ráno trochu bolela hlavička,ale zas tak drasticky jsem se neožralinkal a čestvej vzduch to pak rychle vyhnal z těla ven.
Květen 10, 201312 r Super výlet Jooo na motorce je ultra svoboda JInak dobré ráno pracujícím lidem já jsem dneska doma Na západě prší, teplota pro mě příjemná, asi 15°C, klidně by takhle mohlo zůstat po tom včerejšku, to bylo hrozný, každopádně bouřka žádná, a to jsem se tak těšil
Květen 10, 201312 r Dobré dopoledne... Olomouc vedro jako sv*ňa.. A to já si ještě v tom vedru rozmyslel, že půjdu přezouvat auto..
Květen 10, 201312 r Jooo to znám když jsem dáva letní, říkám super tři dny nádherně, tak jsem další den vstal, trochu pod mrakem, říkám si, to dám, a najednou taková průtrž byl jsem durch
Květen 10, 201312 r Tyjo, déšť by mě možná i přišel vhod... Já dával teď zimní, přeci jen zima už je za dveřmi.....
Květen 10, 201312 r já už je na roomovi pro jistotu ani nesundával Počkej, Martine, tady u nás už sníh žádnej není - až pojedeš v pondělí s Juniorkou na tu zkoušku a pro kabel k nám, tak si vem pro jistotu letní...
Květen 10, 201312 r Počkej, Martine, tady u nás už sníh žádnej není - až pojedeš v pondělí s Juniorkou na tu zkoušku a pro kabel k nám, tak si vem pro jistotu letní... nene, budou tam zimáky, co kdyby
Květen 10, 201312 r Ano, bude hůř, neb polovic už signalizovala nutnou potřebu o sobotě navštívit nějaké prodejny v nejbližší "malé vesnici" - Pardubky, Hradec, Olmík - co mi prý přijde vhodnější. Zase budou prachy lítat jak sláma z řezačky... Neděli jsem naštěstí uhájil, neb se jede GP Španělska formule 1 - i když po minulý GP nevím nevím, jestli má význam na tenhle lžipodnik koukat...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.