Červen 6, 201312 r vďaka...uvidím... ináč: http://www.skoda-diely.sk/nahradni-dil/1st853630aaul-znak-skoda-oe-19556.html http://www.skoda-diely.sk/nahradni-dil/1st853601aaul-znak-skoda-oe-19555.html 9,54 €/ks...doprava 2,88 €...popritom som chcel ešte nápis Fabia z F2. ale to je už detail
Červen 6, 201312 r Me se treba podarilo koupit na polskem allegru komplet predek , zadek kola za necelych 500 kc
Červen 6, 201312 r Tak polstina neni slozitej jazyk ale me uz bylo receno ze jsem jazykovy talent to bude puvodem
Červen 6, 201312 r Tak slovencinu zvladam taky ale bohuzel jen konverzacne , deda bol z Presova .... na ebay toho v romdle tom ohledu moc neni a kdyz uz je tak nekdy doprava je drazso nez vec kterou chci koupit
Červen 6, 201312 r ak beriem drobnosti, tak dobrava zadarmo. i dnes som bráškovi blesk k foťáku objednal, tiež bez dopravy...
Červen 6, 201312 r Nazdaj bando,už jsem se lek,že se dnes ani neozvu,přijdu do práce zapnu PC a ejhle počitač zablokován policie čr,no s přestávkama jsem to zprovozňoval přes dvě hodiny,už jsem do toho chtěl praštit,kolega u druhého pc a četl návod jak postupovat naštěstí je tam přesnej postup a tak konečně mužu psát,hned jsem to nechal zkontrolovat nějakým programem od esetu a našlo to 8 trojskych koníku,hlavně ,že antivirák od avastu píše pc zabezpečeno.
Červen 6, 201312 r Na drobnosti je e-bay super.. ale jinak na věci na auto co se týče origo dílu tak je to tam drahé... No a znaky tam nejsou skoro vůbec, teda až na pár na citigo, co jsem tam viděl, když jsem sháněl...
Červen 6, 201312 r ja som sa k ebayu este nejak nedokopal maximalne nieco z CR. Inak preferujem stary dobry domov
Červen 7, 201312 r Dobré vespolek To já musím dnes jed do školy a pokračovat v učení pač je zkouškové..
Červen 7, 201312 r v skole som uz bol,a teraz cakame este na sestru a ideme na nakupy/vylet. Robota az v pondelok -- z mobilu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.