Ondrero Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Já se flákam na gauči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 niekto sa fláka, niekto musel trčať v robote...ale na notási konečne späť Windows 7 HomePremium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 za 2 týždne najazdených 500 km...slušné až na to, že to je väčšinou mesto. občas niečo aj mimo mesto. žiadna diaľnica...spotreba okolo 5l/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 (editace) Si sa zacal zivit taxi-karcenim ? farba auta sedi, uz len polepy Editováno: 7. Červenec 2013, autor: PyroSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 no polepy už som zvažoval. možno to nakoniec nebude Tweety, ale Taxi...na boky a zadnú kapotu na štýl amerických taxi...až na to, že na streche bude chýbať nápis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Aby ti potom niekto v meste neprisadol do auta so slovami : Na hlavnu poprosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 elektrikár som, tak nejaký taxameter možno navrhnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Inspekcia ti to potom zkontroluje a zhabu ti celeho tweetyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Já bych si udělal styl taxíka jako je v 5tém Elementu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Inspekcia ti to potom zkontroluje a zhabu ti celeho tweetyho veď ja taxikárčiť neplánujem... ináč Ked sa dari,tak sa dari palubny PC stale nie je hotovy a kvoli tomu som isiel do mesta...cely den zabity "nakupmi"...a este mi dnes dvakrat drbol mobil na zem.Ryhy schytal riadne,vrch nad displejom,pri blokovacom tlacidle,a druhykrat spodna cast zadneho krytu a fotak ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Ach jooo to já měl zase v kapse Deli a úplně jsem na ní zapomněl a celá se mi roztekla....No běs 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 30 PMZ ....starej Brúna a studna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Nad ní stál otec se sekerou v ruce. Jemně se kýval, zdálo se dokonce že se usmíval . Byl jsem ohromen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 O com je rec ?? Nejak som mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 30 případů majora Zemana a díl Studna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Pyro ty to nepoznáš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Taková klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Pyro ty to nepoznáš?? Len tak matne Ja som mladsia generacia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Já jsem ročník 87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 mlaďoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Já jsem ročník 87 já taky ale tenhle díl poznám i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 starej Brúna je legenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 (editace) Šmarjá,školní rok 86/87,to jsem byl už v 7. třídě. Starej Brůna is back: Editováno: 9. Červenec 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Bry vecir co me minulo ? jinak 8686 kdyz se resi ty rocniky a to Pavouk byl v 6ste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.