Červenec 5, 201312 r niekto sa fláka, niekto musel trčať v robote...ale na notási konečne späť Windows 7 HomePremium
Červenec 7, 201312 r za 2 týždne najazdených 500 km...slušné až na to, že to je väčšinou mesto. občas niečo aj mimo mesto. žiadna diaľnica...spotreba okolo 5l/100km
Červenec 7, 201312 r Si sa zacal zivit taxi-karcenim ? farba auta sedi, uz len polepy Upraveno Červenec 7, 201312 r od PyroSVK
Červenec 7, 201312 r no polepy už som zvažoval. možno to nakoniec nebude Tweety, ale Taxi...na boky a zadnú kapotu na štýl amerických taxi...až na to, že na streche bude chýbať nápis...
Červenec 8, 201312 r Inspekcia ti to potom zkontroluje a zhabu ti celeho tweetyho veď ja taxikárčiť neplánujem... ináč Ked sa dari,tak sa dari palubny PC stale nie je hotovy a kvoli tomu som isiel do mesta...cely den zabity "nakupmi"...a este mi dnes dvakrat drbol mobil na zem.Ryhy schytal riadne,vrch nad displejom,pri blokovacom tlacidle,a druhykrat spodna cast zadneho krytu a fotak ;(
Červenec 8, 201312 r Ach jooo to já měl zase v kapse Deli a úplně jsem na ní zapomněl a celá se mi roztekla....No běs
Červenec 8, 201312 r Nad ní stál otec se sekerou v ruce. Jemně se kýval, zdálo se dokonce že se usmíval . Byl jsem ohromen :D
Červenec 9, 201312 r Šmarjá,školní rok 86/87,to jsem byl už v 7. třídě. Starej Brůna is back: Upraveno Červenec 9, 201312 r od Pawouk
Červenec 9, 201312 r Bry vecir co me minulo ? jinak 8686 kdyz se resi ty rocniky a to Pavouk byl v 6ste
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.