Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

daj vedieť,ak by si niekedy okolo išiel,bývam asi 23km napr.od Hodonína  :kol-31:

a v Košiciach nebol nikto ? :)

To je už moc daleko. :kol-28:  Ale jako malej jsem byl na Zemplínské šíravě. :kol-31:

bohužiaľ ani ja...len v Tatrách v rámci lyžiarskeho výcviku na učňovke 

Toho roku sme Europske hlavne mesto kultury. Takze politici sa tu zase nabalia :)

Jen mě tak napadlo,možná by nebyl od věci nějaký ten sraz na pomezí jižní Moravy a jihozápadního Slovenska. :kol-28: Kolikpak je tady členů z těchto končin?

Dokoukáno: Já padouch 2 :D:kol-47: Ještě někde musim sehnat plyšáky z padoucha :D

Upraveno od chiquillo

Pavouku pis si me ;) sice je to vychod cr ale poznat osobne lidi zo slovenska by bylo perfekrni ;)

Tak to určitě,ale ještě se nic neorganizuje. :kol-28:  To byl jen zkušební výstřel. :kol-31:

a já zas nic :D

V klidu, já taky :D

to si mě uklidnil :D

daj vedieť,ak by si niekedy okolo išiel,bývam asi 23km napr.od Hodonína  :kol-31:

zo Senice som mal kolegu, děsný kokot :kol-46:  ... ale nic proti libero, ty si výnimka ... kokoti su aj u nas :kol-44:

Malto  kol1  kol1  ..ešteže nie som priamo zo SE  :kol-138:

a na Kunovskej prihrade sme boli na prvej rodinnej dovolenke, bolo to v minulom storociu aj tisicrociu :smich: ... 1998 :kol-46:

to si tam možno zažil aj moju švagrovú..tá tam robievala kedysi na recepcii..teda aspoň si myslím  :kol-79:

možno hej, ale je to takých liet ... boha jeho som tak starý :kol-46:

Koukám Malto,že fušuješ do slovenštiny.  :kol-28:  Ale máš tam chybky - priehrada,nějak ti vypadlo "e",no a ty koncovky "iu" se mě taky moc nezdají.  :kol-28:

Upraveno od Pawouk

:kol-95:  ja to prečítam aj tak :D

Je mi to jasné,jen mě to praštilo do oka. :kol-28: Však tady se vždy nějak domluvíme. :kol-35: Já sám,i když jsem do slovenské školy chodil,se už nějak neodvažuji psát slovensky i když jinak mluvě,nebo psanému textu,ještě rozumím celkem dobře. :kol-34:

chlapci musím vás opustiť (teda dnes) ...pekný zbytok večera prajem ;)

to mi teď omylem v práci objednali příručku na Excel ve slovenčině a to je počteníčko :kol-46:  ... našel jsem tam takový speciální výraz pro sešity, ale nějak si zrovna na něj nemohu vzpomenout :kol-32:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.