Červenec 10, 201312 r Jen mě tak napadlo,možná by nebyl od věci nějaký ten sraz na pomezí jižní Moravy a jihozápadního Slovenska. Kolikpak je tady členů z těchto končin?
Červenec 10, 201312 r Dokoukáno: Já padouch 2 Ještě někde musim sehnat plyšáky z padoucha Upraveno Červenec 10, 201312 r od chiquillo
Červenec 10, 201312 r Pavouku pis si me sice je to vychod cr ale poznat osobne lidi zo slovenska by bylo perfekrni
Červenec 10, 201312 r daj vedieť,ak by si niekedy okolo išiel,bývam asi 23km napr.od Hodonína zo Senice som mal kolegu, děsný kokot ... ale nic proti libero, ty si výnimka ... kokoti su aj u nas
Červenec 10, 201312 r a na Kunovskej prihrade sme boli na prvej rodinnej dovolenke, bolo to v minulom storociu aj tisicrociu ... 1998
Červenec 10, 201312 r to si tam možno zažil aj moju švagrovú..tá tam robievala kedysi na recepcii..teda aspoň si myslím
Červenec 10, 201312 r Koukám Malto,že fušuješ do slovenštiny. Ale máš tam chybky - priehrada,nějak ti vypadlo "e",no a ty koncovky "iu" se mě taky moc nezdají. Upraveno Červenec 10, 201312 r od Pawouk
Červenec 10, 201312 r Je mi to jasné,jen mě to praštilo do oka. Však tady se vždy nějak domluvíme. Já sám,i když jsem do slovenské školy chodil,se už nějak neodvažuji psát slovensky i když jinak mluvě,nebo psanému textu,ještě rozumím celkem dobře.
Červenec 10, 201312 r to mi teď omylem v práci objednali příručku na Excel ve slovenčině a to je počteníčko ... našel jsem tam takový speciální výraz pro sešity, ale nějak si zrovna na něj nemohu vzpomenout
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.