wirer Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 napodobne...aj keď pracovný až donedávna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Robi dneska nekdo kdom me ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 O sobotách a nedělích se nerobí Ale dnes se jede na jižní moravu do sklípku trochu se ožrat vínečkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Dovez neco dobreho bych si taky neco prepustil krevnim obehem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Tak určitě zas něco přivezu, ale nebute to pro mě jelikož ja jsem čistokrevný pivař a co by jsi chtěl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Pokud by meli tak neco v ruzovem ... nejak mi to rose zahutnalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Jozzi, ja makam dnes i zajtra... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Tak to jsme dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Ja makám, ale doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 To me ceka po sihte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 A kedy končí šichta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Jo , alespon dve hodky tu jeste budu tvrdnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 To tam veľa roboty nemáš keď stíhaš byť tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Mne skoncila o 20. Zajtra kolotoc opat, 9-20:00. Aspon ze cestou z roboty sranda na snehu. Nebyt laktovej opierky a novych gum -- z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Jozzi tak ružově není bohužel. Dal nám jen ochutnat toho růžového a říkal z loňska už nemá a letošní má bohužel málo jen na ochutnání. A pro jistotu bo jsme včera se tak opili že jsme zaspali ráno nákup vína tak nemáme nakoupeno ani deci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 A kruci .... a jake bylo bile ? musim na nakou kostovacku ukecat moji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 No bylo toho hodně a měli jsme několik druhu a mě ty vína přijdou všechny stejná jak červené nebo bíle. Ale dost to do mě teklo takže dobré to bylo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Tak ja v tom rozdil vidim , ono kdyz na sebe vycakam cervene tak jsou fleky jak cyp , ale po bilem neni nic 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 tak to máš úplně pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Proto mam prave dovoleno se nalivat zasadne jen bilym a ruzove je mirnej kompromis ... je vecer , du na pivko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 A varené vínko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 To spise Punc , s ovocem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 No bylo toho hodně a měli jsme několik druhu a mě ty vína přijdou všechny stejná jak červené nebo bíle. Ale dost to do mě teklo takže dobré to bylo. Aspire ty seš přeci barbar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 ja za to nemůžu když ja furt jen piju pivo. Jo, ale kdyby existoval takový pivní sklípek to by byla jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 To bych chtelo nejakou exkurzi do nosovic s neomezeniu kostovackou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.