Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Juraj, nie, nevozila dnes nic. Prevetrame sa opat az zajtra asi na mensi vyletik do Bardejova...

I ja by som rad prezul, ale ked koncim vecer o 8, tak tvykne byt obcas dost kosa...asi az koncom mesiaca, pripadne ked zozeniem hlinikove disky...

A umyt by sa tiez zislo. Uvidime. Dnes som akurat skontroloval stav pneu a dofukal. Mensie poriadky v kufri...

--

Z mobilu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych si kola přehodil sám, ale teď potřebuji letní sundat z jedněch disků a dát na druhé, takže pneuservis.. A ten kam jezdím má v sobotu a neděli zavřeno, takže to mám jednoduché.. Ale tak zimní stejnak už na další sezonu nebudou a tak mi je jedno, jestli se sjedou nebo ne v tom teple přes den..

Tvému autu by určitě nějaké alu kola slušely  ;)..

Odkaz ke komentáři

samozrejme, sú pekné, ale musím pozerať na financie. to ma momentálne brzdí najviac. dokonca aj by som si našiel čas ísť po nich cez celú republiku do hlavného mesta...akurát ak strelím svoje komplet nové kolá, tuším 195/55 R15 plecháče vrátane Sattelite krytov

Odkaz ke komentáři

skoda ze sa u nas v SR nevyskytuju ziadne akcne modely vy Cesi sa mate.....mate to super mi to mame o dost drahsie cennikova cena mojho Roomstra je 15000€ este ze je aspon nejaka zlava a je za 12000€ se vsim vsudy ale kebyze beriem Ambition Trumf tak ma to vyjde 11200€ a je tam vacsia vybava ako v mojom..... :( :( :(

To jsem taky koukal.....:-(když vemu za kolik se dá tady nový roomík koupit....jiný kraj jiné ceny....:-(

ty jo..Žanet žije..:-)

Editováno: , autor: mira
Odkaz ke komentáři

No vida, MAX zase nebyl nabízen u nás  ;) .. Myslím si že si moc nevybereš, kde bude lepší bydlení..

Mimochodem ceník Roomstera MAX jsem našel TADY, ale jsem hrozně líný přepočítávat kurz, tak dávám odkaz  :kol-28: . Píšou tam, že to je pro modelový rok 2014 a ten se ještě vyrábí..

Odkaz ke komentáři

Neviem ako roomster ale na fabii scout bola cena dosť nízka.

V základe bolo toho dosť, napíšem také najkľúovejšie - strešný nosič strieborný, tempomat, klima, sunset, el. okná vpredu a vzadu, lakťová opierka

Pri mojej bola konečná (cenníková cena) 11 013 € (301 018 CZK). A to som ešte potom dostal zľavu

Teraz je cena pri rovnakej konfigurácii 13 803 € (377 277 CZK). 

To je dosť rozdiel nie ?

Odkaz ke komentáři

ale co citam ten cennik tak v zaklade neni nic ani klima ani tempomat....ja kupujem auto v cenovo dobrom ale vybavovo zlom obdobi..... zlavy: olympijska zlava 2000€ skladove vozidlo zlava 500 € platba v hotovosti 750€ ale dostal som koberceky zimne pneu povinnu vybavu a autolekarnicku zdarma,ale v tomto obdobi neni ani Roomster MAX ani family vsetko je to v neskorej jari alebo v lete.... :(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...