Malta Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 to já umýval min sobotu a nedělu a vydrželo to přesně do úterý , obě auta jsou zas zašvihaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 A to já neumývám.. až bude hezky, tak to umyju.. teď to nemá cenu... Jinak přezout jsem chtěl už minulý týden, ale vždy dojedu domů v pátek a to se mi nechce v sobotu někde něco dělat.. tak to odkládám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Juraj, nie, nevozila dnes nic. Prevetrame sa opat az zajtra asi na mensi vyletik do Bardejova... I ja by som rad prezul, ale ked koncim vecer o 8, tak tvykne byt obcas dost kosa...asi az koncom mesiaca, pripadne ked zozeniem hlinikove disky... A umyt by sa tiez zislo. Uvidime. Dnes som akurat skontroloval stav pneu a dofukal. Mensie poriadky v kufri... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Já bych si kola přehodil sám, ale teď potřebuji letní sundat z jedněch disků a dát na druhé, takže pneuservis.. A ten kam jezdím má v sobotu a neděli zavřeno, takže to mám jednoduché.. Ale tak zimní stejnak už na další sezonu nebudou a tak mi je jedno, jestli se sjedou nebo ne v tom teple přes den.. Tvému autu by určitě nějaké alu kola slušely .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Aspon ze dostanem k roomiku litacky myslite ze v polke marca (brezna ) mozem nechat letne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 nemůžeš. musíš dát řetězy....... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 juraj, môžeš v pohode Galvi, no to hej, e1. mi núka svoje Comet-y, tak zvažujem a pozerám, čo by Fabke pristalo čo najviac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Jo vlastně to jsem někde četl o těch Comet-ech.. Moc pěkná kola a hlavně hrozně málo jich jezdí na Fabkách juraj: určitě.. myslím si, že už mrznout opravdu nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 samozrejme, sú pekné, ale musím pozerať na financie. to ma momentálne brzdí najviac. dokonca aj by som si našiel čas ísť po nich cez celú republiku do hlavného mesta...akurát ak strelím svoje komplet nové kolá, tuším 195/55 R15 plecháče vrátane Sattelite krytov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 wirer Sattelite si nechaj na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Puklice sú najmenší problém si myslím Ja som na zimu kupoval plecháče a puklice som kašlal. Nepáčia sa mi škodovácke absolútne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Sattelite čo mám ja, sú na 15-stky, zimné mám zatiaľ iba 14-stky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 PyroSVK mne sa pacia pen skodovacke puklice ale to je vec vkusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) skoda ze sa u nas v SR nevyskytuju ziadne akcne modely vy Cesi sa mate.....mate to super mi to mame o dost drahsie cennikova cena mojho Roomstra je 15000€ este ze je aspon nejaka zlava a je za 12000€ se vsim vsudy ale kebyze beriem Ambition Trumf tak ma to vyjde 11200€ a je tam vacsia vybava ako v mojom..... :( To jsem taky koukal.....:-(když vemu za kolik se dá tady nový roomík koupit....jiný kraj jiné ceny....:-( ty jo..Žanet žije..:-) Editováno: 9. Březen 2014, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Niekedy lutujem ze zijem tu...ked vidim co vsetko mate lacnejsie....ale co uz prezijem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Ale však bol akčný model Roomster MAX nie ? Vtedy keď bol Rapid MAX a aj Fabia MAX ktorú som kúpil ja. Dnes by som za tú cenu môjho scouta nekúpil vôbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 No vida, MAX zase nebyl nabízen u nás .. Myslím si že si moc nevybereš, kde bude lepší bydlení.. Mimochodem ceník Roomstera MAX jsem našel TADY, ale jsem hrozně líný přepočítávat kurz, tak dávám odkaz . Píšou tam, že to je pro modelový rok 2014 a ten se ještě vyrábí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 chlopi MAX uz neni a v zaklade ma mensiu vybavu ako mam ja.... Galvi http://www.nbs.sk/sk/statisticke-udaje/kurzovy-listok/kalkulacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Neviem ako roomster ale na fabii scout bola cena dosť nízka. V základe bolo toho dosť, napíšem také najkľúovejšie - strešný nosič strieborný, tempomat, klima, sunset, el. okná vpredu a vzadu, lakťová opierka Pri mojej bola konečná (cenníková cena) 11 013 € (301 018 CZK). A to som ešte potom dostal zľavu Teraz je cena pri rovnakej konfigurácii 13 803 € (377 277 CZK). To je dosť rozdiel nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 ale co citam ten cennik tak v zaklade neni nic ani klima ani tempomat....ja kupujem auto v cenovo dobrom ale vybavovo zlom obdobi..... zlavy: olympijska zlava 2000€ skladove vozidlo zlava 500 € platba v hotovosti 750€ ale dostal som koberceky zimne pneu povinnu vybavu a autolekarnicku zdarma,ale v tomto obdobi neni ani Roomster MAX ani family vsetko je to v neskorej jari alebo v lete.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 akože nieje ? Veď máš tam klímu, daylight, disky Elba 16", maxidot, tempomat, lakťovka, sunset, reproduktory vzadu, dokonca aj športový paket a vyhrievanie sedačiek. To bolo vtedy dosť výhodné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Ja tam pri roomster max zakladna vybava nevidim ale ved ten room max uz nie je ci??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Ale keď pôjdes nižšie na doplnkovú výbavu MAX tak každá položka označená červeným MAX je súčasťou výbavy. A nie, MAX sa už nepredáva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Ahaa tak takto to je a predava sa momentalne u nas nejaky akcny model na roomster? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Súdiac podľa http://www.skoda-auto.sk/sluzby/cenniky asi nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.