Duben 1, 201411 r Na FII combi 1.2 TSI už jenom 1 ks skladem .. To se nedalo otálet ani rozmýšlet, když tak ji prodám
Duben 1, 201411 r tak jeden servis mi odepsal, že montáž se pohybuje okolo 200 Kč ale mám pocit, že se asi trochu upsal...požádal jsem o upřesnění
Duben 1, 201411 r kubach: Teď jsem mluvil se servisem a údajně k těm koncovkám je potřeba difuzor ze sytyling kytu případně klasický difuzor z RS, takže v mém případě mi řekl, že TOTO.. Ptal jsem se na montáž a bylo mi řečeno: montáž se dělá tak, že se kus výfuku uřeže, koncovka se nasadí a stáhne šroubem na původní výfuk. Nutností je vyřezání kusu nárazníku a nalepení difuzoru. Montáž když budu mít vlastní díly cca do 1000 kč.. Uvidím, jestli budu shánět difuzor a nebo to udělám jen s výřezem nárazníku a olemováním hrany, někdo to tady na FII už dělal pohledám.. juraj07: Pry to bude u prodejce do konce týdne .. Ale čas na montáž bude asi až za dlouho..
Duben 1, 201411 r tak jeden servis mi odepsal, že montáž se pohybuje okolo 200 Kč ale mám pocit, že se asi trochu upsal...požádal jsem o upřesnění Co chceš, když se hodina práce účtuje od 280,-Kč, naprosto běžně i víc? To si myslíš, že to bude za 5 minut a fertig? Minimálně budou pižlat vejfuk, kterej je ze série i u benzínu ohnutej dolů - a pak se musí naměřit, vypílit a olemovat i nárazník, aby ta koncovka do něj zespoda neramplovala...
Duben 1, 201411 r Ekkar: zhruba tuším jak by montáž probíhala, nejsem uplnej hňup. těch 200 Kč mi přišlo naopak hoooodně málo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Galvi: díky za info. Já bych difuzor každopádně nechtěl...jde mi ale o to orámování...nvm jestli a za kolik by mi ho hodily do barvy auta - stříbrnej bych fakt nechtěl.
Duben 1, 201411 r Je možný, že si ten informátor neuvědomil to pižlání nárazníku - že mu to nedocvaklo a myslel si, že jen nastaví koncovku na už existující rouru vejfucku. Tam by pak ty 200,- odpovídaly předpokladu "klidně přijeďte, je to na půl hoďky"...
Duben 1, 201411 r Ekkar: přesně tak to bylo. Pán poslal omluvu a dopřesňující info: je třeba uříznout zahnutou koncovku výfuky dále vyříznout oblouk v nárazníku a poté provést montáž lemovky,která by měla být součástí balení.Celá tato operace by měla trvat cca 3/4 hodiny tzn. 484 kč.vč DPH. Na dotaz, zda je lemovka stříbrná a jestli by bylo možné jin nalakovat do barvy vozu (hnědá Mato): Bohužel nedokáži určit z jakého materiálu je lemovka nárazníku a jesti je možno jí přelakovat. Pokud ano cena za lak se pohybuje cca 1000kč vč.DPH.
Duben 1, 201411 r No vida, mě o žádné lemovce nic neřekli.. Nicméně nalakovat si myslím, že by nebyl problém koupit sprej dle barvy auta a stříknout ji.
Duben 1, 201411 r Jo jo, ale lakování v autorizáku je vždy takové... Dám když tak koncem týdne vědět, objednal jsem si ji na vyzvednutí v servise, tak je tam ještě osobně vyzpovídám.. Doufám, že to do konce týdne stihnou
Duben 1, 201411 r tak pak hlavně dejte vědět, jestli ta lemovka tam je. koukal jsem ještě ne tom eshopu na lakový spreje ale mojí barvu tam nemaj, tak nvm jak na to. Aspire: nemáš nějakou fotku Rooma, kde by ten difuzor byl vidět? nějak nemůžu nic rozumnýho najít
Duben 1, 201411 r S tím sprejem si zajeď přímo do autorizáku a jen jim nadiktuj 4 místný kód barvy (je v servisce a nebo taky u rezervy na štítku).. Oni už budou vědět.. EDIT: Laková tužka v tvé barvě se dělá, tak určitě bude i sprej. Upraveno Duben 1, 201411 r od Galvi
Duben 1, 201411 r Tá cena za tie koncovky je super, teraz zvažujem aj ja. Rád by som ale videl, ako vyzerá nárazník po tom výreze keď to je bez difúzora a lem ostane vo farbe auta. Má tu niekto na fóre tieto koncovky? Difúzor nechcem.K tým sprejom. Ak to má byť presne vo farbe auta, tak nestačí 4 miestny kód farby auta, lebo aj vrámci toho kódu existuje niekoľko jemných odtieňov. Neveril som tomu, ale keď mi lakovali zadný nárazník a porovnávali sme si vzory priamo na aute, tak som to pochopil, ten rozdiel tam naozaj. je.
Duben 1, 201411 r Galvi: lakovou tužku mám - tu jsem kupoval někdy před půl rokem...ale ten sprej nevidím. budu se na něj muset přeptat.
Duben 1, 201411 r e1.: Tak koncovka bez difu na FII třeba TADY, obrázek sice nic moc.. Ale když se ten lem dá do barvy, tak to nebude muset vypadat zle.. A když se mi to nebude líbit, tak se časem přidá i difuzor.. Ale za tu cenu koncovky se nedalo odolat Na Roomster jsem narazil bez difu zase TADY. Upraveno Duben 1, 201411 r od Galvi
Duben 1, 201411 r tak pak hlavně dejte vědět, jestli ta lemovka tam je. koukal jsem ještě ne tom eshopu na lakový spreje ale mojí barvu tam nemaj, tak nvm jak na to. Aspire: nemáš nějakou fotku Rooma, kde by ten difuzor byl vidět? nějak nemůžu nic rozumnýho najít sprej jsem si vždy kupoval v Globusu-Baumarktu dle čtyř číselného kódu, jestli budou mít tvojí barvu nevím, ale ať už jsem chtěl saharu na fábuli, nebo kapučo na rooma, měli vždy obojí
Duben 1, 201411 r jinak ta koncovka je luxus a na fotce na roomovi se mi to mooooc líbí , že bych řekl mojí, že už mám vybraný dárek k blížícím se narozkám edit: a na kapučo barvě bych tu gum.lemovku co mám doma mohl nechat v té černé barvě, sedělo by to k sobě
Duben 1, 201411 r díky za tip Malta - Baumarkt mám za rohem... jinak ještě jsem našel tady nějaké foto: http://www.skodacommunity.de/skoda-forum/skoda-roomster-forum/38903-sport-tailpipe-endst%C3%BCck/ - kdyby ta lemovka byla takhle dodaná v černé, tak by se ten lak teoreticky nemusel ani řešit. vypadá to skoro jako nějaká guma
Duben 1, 201411 r Pozerám tie fotky a ten výfuk je 2-3 cm pod úroveň nárazníka. :-(Väčšinou parkujem tak, že cúvam k obrubníku až na doraz, takže u mňa je riziko, že by som tú koncovku mohol poškodiť. No nič, zatiaľ ostávam pri skrytom výfuku.
Duben 1, 201411 r u mě garáž, takže no stress , no nic večer jak přijedu domů, pustím to do prvního čtení rodinného rozpočtu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.