Galvi Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Pozerám tie fotky a ten výfuk je 2-3 cm pod úroveň nárazníka. :-( Väčšinou parkujem tak, že cúvam k obrubníku až na doraz, takže u mňa je riziko, že by som tú koncovku mohol poškodiť. No nič, zatiaľ ostávam pri skrytom výfuku. Toho bych se nebál.. Protože na druhé straně co je výfuk je zase tažné oko a to je také celkem nízko, dokonce možná níž jak výfuk.. A do toho je stávající výfuk ještě zahnutý dolů.. Našel jsem jednu fotku svého auta a myslím si že tam jsou věci co jsou i níž jak ta nová koncovka co by byla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 S tým ťažným máš ale pravdu, to oko je pod nárazníkom. Pozriem sa ešte, ako to presne vyzerá keď parkujem pred domom a akú mám rezervu a následne zvážim, resp. počkám si na vaše úpravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 ... faja dolů od výfuku bude také rozhodně níže, než když jí pak odřežeš a dáš koncovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 heh, našiel som aj pre seba, ale ako to dostať na Slovensko? v košíku je možnosť len pre ČR. na stránke skoda-auto.sk som sa k ničomu nedopátral. jedine ak skúsim kontaktovať niektorý servis, akú mi dajú cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 (editace) Medzitým som hovoril som servisom, a zistili sme, že v popisoch je chyba, a to čo tam je v akcii a je písané pre 1.2 TSI je vlastne pre 1.2 TDI. Pre Fabiu 1.2 TSI hatchback bez difúzora je FDC710008 (s difúzorom FDC710003), ale na tú koncovku nie je ani zľava, a vlastne nie je ani skladom. Inak bežná cena cez servis je 72 € + cca. 30 € za prácu. Ďalej mám info, že ten plastový rámček je nejaký zmäkčený/ohybný a preto sa nedá ani normálne lakovať. Takže ja celú túto vec aktuálne ruším. :-) Editováno: 1. Duben 2014, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 (editace) Jen tak, když se tady tak pěkně apríluje a všichni mě furt nachytávají, tak doufám, že škodovka si z nás nevystřelila a koncovka bude EDIT: wirer: Teoreticky bych ti ji mohl vzít na sebe a pak poslat na Slovensko, kdyby se ti to jinak nepodařilo to vyřešit. Editováno: 1. Duben 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 veď nemáš to ešte vyplatené? či až po dodaní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Já si pro to pojedu do servisu a budu to platit tam hotově.. Protože jinak bych musel platit poštu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 joo, tak to potom uvidíš či si len vystrelili z teba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 tak též již objednáno s vyzvednutím u dealera , mám to každý den po cestě do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Samotná koncovka je na renolta. Když už, tak aspoň střední a koncovej díl vejfucku z nerezu a s menším průtočným odporem = bude to víc basovat. Koncovka už pak je v ceně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 dík, mě už to aj tak dost rezonuje kvůli vyměněnému vlnovci ... a víc peněz bych do toho ani nevrazil, za původní cenu bych o to ani nezavadil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 ........Ďalej mám info, že ten plastový rámček je nejaký zmäkčený/ohybný a preto sa nedá ani normálne lakovať.... Opět jsem mluvil se servisem, že to bývá opravdu jen nějaká guma, co se navleče na hranu ořezaného nárazníku.. Ale že po nasazení když se s tím nehýbe se to nalakovat dá a lak na tom bez problému drží. A mimochodem: Vaše objednávka, kterou jsme přijali pod číslem: XXXXXX, byla odeslána k Vámi vybranému partnerovi ŠKODA E-shopu, kterému bude doručena následující pracovní den. Pokud Vámi objednané zboží vyžaduje odbornou montáž, kontaktujte prosím Partnera ŠKODA E-shopu a domluvte si termín montáže..... Těším se jak malej .. Jen se pro koncovku dostanu nejdřív pátek .. Kdyby ji někdo měl dřív, napište prosím co je teda vlastně u koncovky všechno přibaleno případně i jak vypadá a co je zač ta guma co by tam měla být na hranu nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Za chvili pro tu koncovku jedu, ale pak hned do rachoty tak vecer muzu dat info jak to tam je a z ceho to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 (editace) Super.. Do večera vydržím dík Editováno: 2. Duben 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Ale az po 22:30 hod drive to nestihnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Nechci vám do toho kecat ale když pěkně říznete nárazník tak nemusíte žádnou fičurinu na konec dávat já to tak měl na Passatu a vypadalo to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Nemáš náhodou fotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Wirer a na slovensku v servisoch je ze originalne dielce a prislus. Tam sa opytaj ci nemaju akciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Tak uz to mam a jsem objednan na utery na montaz ten ramecek je cerny a tvrdy ten plast moc se nejak neda ohnout a s lakovanim mi rekl ze to urcite pujde ale nevi jak se to na tom plastu bude chovat za par let. A ted uz musim valit do rachoty. A fotky co tam je muzu dat az vecer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Nemáš náhodou fotku? Doma určo něco najdu když se to bude pěkně pomalu řezat bude to pěkné navíc na tmavě modré bych to ani jinak neřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Našli mí rádcové jen předem upozorňuji že je to rok 2008! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 a čím řezat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Bullets: Díky, když se mi to povede pěkně uřezat, tak to asi nechám bez té gumy, vypadá to dobře Malta: Jay Kay má pěkné fotky ve svém vlákně když dělal koncovku, takže takový foto návod pro inspiraci TADY.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Zde je to foto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.