Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Pozerám tie fotky a ten výfuk je 2-3 cm pod úroveň nárazníka. :-(

Väčšinou parkujem tak, že cúvam k obrubníku až na doraz, takže u mňa je riziko, že by som tú koncovku mohol poškodiť. No nič, zatiaľ ostávam pri skrytom výfuku.

Toho bych se nebál.. Protože na druhé straně co je výfuk je zase tažné oko a to je také celkem nízko, dokonce možná níž jak výfuk.. A do toho je stávající výfuk ještě zahnutý dolů.. Našel jsem jednu fotku svého auta a myslím si že tam jsou věci co jsou i níž jak ta nová koncovka co by byla..

post-35598-0-72468700-1396352911_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Medzitým som hovoril som servisom, a zistili sme, že v popisoch je chyba, a to čo tam je v akcii a je písané pre 1.2 TSI je vlastne pre 1.2 TDI. Pre Fabiu 1.2 TSI hatchback bez difúzora je FDC710008 (s difúzorom FDC710003), ale na tú koncovku nie je ani zľava, a vlastne nie je ani skladom. Inak bežná cena cez servis je 72 € + cca. 30 € za prácu.

Ďalej mám info, že ten plastový rámček je nejaký zmäkčený/ohybný a preto sa nedá ani normálne lakovať. Takže ja celú túto vec aktuálne ruším. :-)

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři

Jen tak, když se tady tak pěkně apríluje a všichni mě furt nachytávají, tak doufám, že škodovka si z nás nevystřelila a koncovka bude  :kol-28:

EDIT: wirer: Teoreticky bych ti ji mohl vzít na sebe a pak poslat na Slovensko, kdyby se ti to jinak nepodařilo to vyřešit.

Editováno: , autor: Galvi
Odkaz ke komentáři

........Ďalej mám info, že ten plastový rámček je nejaký zmäkčený/ohybný a preto sa nedá ani normálne lakovať....

Opět jsem mluvil se servisem, že to bývá opravdu jen nějaká guma, co se navleče na hranu ořezaného nárazníku.. Ale že po nasazení když se s tím nehýbe se to nalakovat dá a lak na tom bez problému drží.

A mimochodem:

Vaše objednávka, kterou jsme přijali pod číslem: XXXXXX, byla odeslána k Vámi vybranému partnerovi ŠKODA E-shopu, kterému bude doručena následující pracovní den. Pokud Vámi objednané zboží vyžaduje odbornou montáž, kontaktujte prosím Partnera ŠKODA E-shopu a domluvte si termín montáže.....

Těším se jak malej  :kol-24: .. Jen se pro koncovku dostanu nejdřív pátek  :kol-32: .. Kdyby ji někdo měl dřív, napište prosím co je teda vlastně u koncovky všechno přibaleno případně i jak vypadá a co je zač ta guma co by tam měla být na hranu nárazníku  ;)

Odkaz ke komentáři

Tak uz to mam a jsem objednan na utery na montaz ten ramecek je cerny a tvrdy ten plast moc se nejak neda ohnout a s lakovanim mi rekl ze to urcite pujde ale nevi jak se to na tom plastu bude chovat za par let. A ted uz musim valit do rachoty. A fotky co tam je muzu dat az vecer.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...