Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A nedalo by sa to urobit takto,zeby si len farbu zmenil na aute plus kridlo inak.Tu je jedna z boku moja.a tu je monte carlo combi teda az sa to da,v tomto som laik,popripade ak sa ti chce tak kukni mne do vlakna mozno nejaku foto by si vyhrabal co by ti sedela

post-75272-0-94470100-1407098531_thumb.j

post-75272-0-31535300-1407098544_thumb.j

post-75272-0-17338700-1407098566_thumb.j

Vloženo

No, ale ak sa ti čierna nebude páčiť tak fóliu dáš jednoduchšie dole, a bude tam pôvodná šedá.

Ak to za 50 nalakuješ, a nebude sa ti páčiť, tak za 50 to budeš musieť dať prelakovať späť :p

Vloženo

Jsem chtel vyfotit hlavne nejaky blesk tak jsem porad fotil a blesk se mi nepovedlo vyfotit a vzapeti mi prisla zprava ze google kde se mi fotky ukladaji mi udelal tuhle animaci :D

Vloženo (editace)

Byli jsme před pár lety (ještě v době, kdy jsem jezdil formana) na dovče v Hostýnských Vrších a v rámci cestování po blízkým i vzdálenějším okolí jsme si zajeli i do Kopřivnice - a při návratu do Bystřice pod Hostýnem jsem právě taky museli vjet pod podobnou ČINĚNICI - někde na cestě mezi ValMezem a Bystřicí to na nás začalo padat a zbytek cesty jsem jel 30-40, protože na silnici několik cm vody a na skle příval jak z hasičský hadice, stěrače nestíhaly... Pak už to fotit ani nešlo jaká byla tma - foťák byl vzadu v kufru a mobil to nepobral...

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Vloženo

Vyberam ziarovky/LED-ky pre F2. Do oka mi padli Osram Diadem Chrome kvoli povrchovej uprave. No objavil som este toto, ale neviem, co to bude zac...skusenosti?

www.alarmshop.sk/bau-15s-led-ziarovky/10311-bau15s-oranzova-12smd-samsung-3w-osram-10-30v-8595128240503.html . Maju aj cervene, ktore by sa dali pouzit do zadnych svetiel...

--

Z mobilu

Vloženo

Zkusenosti nemam, nepouzivam a taky by mne zajimal nazor nekoho z praxe.

Hodne z techto LED zarovek ma ale zakazano pouzivani na verejnych komunikacich, resp. se muze  pouzivat jen pro osvetleni interieru (koukal jsem na cesky eshop, kde je to u techto a podobnych LED svitidel v popisu napsano).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...