Srpen 31, 201411 r Kurnik Pyro , to ja jak po naszymu , cośkej miyndzy polskim a slowenskim ... Inaczy na Morawe bych jechoľ
Srpen 31, 201411 r Ó ja nerozumim totej poľšitne. Ale čitam tam dakašku mindžu a coškaj. A jechoľ ? To co hutoriš ?
Srpen 31, 201411 r Veckaj možem špecialne pre Pavuka robic preklad. Može buc maľimi pismenkami pod textom ?
Srpen 31, 201411 r Ahoj lidi prosímvás jak je to s opravnou sadou pneu? Je tam přídavný kompresorek? Já koupil auto ale je tam jen plnící lahvička a nějaký nádstavec.. v návodě se píše kompresor a ten tam není..
Srpen 31, 201411 r Ty o voze, my o koze už mi drbe z totej roboty, ucahany mi jak kuň. Ešci že dnes toto šveto, nedeľa. Vtedy i pan Boh drimal a drichmal. A jutre pinclik do rukoch a bude už cala filajkova chyža...a kec bude rýchlo schnuc, ta i skrine nošime. Ľem zaš toten bordel jak v tanku . A tych vecoch? Pulny vagon...abo šicko vyšmarim a vyricim do popolnicoch a budze... A za 3 dni na motoru das dvastoštyricet kilometrov -- Zos teľefonu
Srpen 31, 201411 r Veckaj možem špecialne pre Pavuka robic preklad. Može buc maľimi pismenkami pod textom ? Kľudne malým, alebo i veľkým, To je fuk. Len aby som tomu rozumel. Si tady ještě skoro po skoro 30 letech procvičím slovenštinu.
Srpen 31, 201411 r Čóó? Aký on je Slovák, hé? Všetci švédi zasraný sa najebali hutorit po čombolsky či čo? A ešte že vraj prekladať, no to už by mi aj cicina mohla jebnút v gaťách - aj s tých Šlonzákov horných alebo dolných...
Září 1, 201411 r Ni ni , to yno my górni godomy , hany zbytek to uż sóm gorole , a Ci z Sosnowca fest ganc
Září 1, 201411 r chlapi čo to tu stvírate sa človek len dziví a dojdzete aj na ringišpíle ku nám dobre to tam výzira
Září 1, 201411 r Hele, kemo, negómé nad tím, švácni prkenicó po tabuli a dé si bahno do volete, sic budeš vyzírat jako pitomé cajzl z práglu, co radši chlemtá vasrůvku z kazerně poblité vožralém machrem, než by s ostatníma glgal zrzku jako správné křen...
Září 1, 201411 r Hantec čili plotna - původem z Oltecu, Šalinogradu = pro doposud nepoznávající z BRNA...
Září 1, 201411 r Však jo, po našymu se mluvi s kratkym zobakem podobně jako na Ostravsku, to rybizci z Oltecu neměju rozlišovat... Upraveno Září 1, 201411 r od Ekkar_z_Bastlírny
Září 1, 201411 r Tuž syncy, co to tu drzistotie za cypoviny, na chvile se vracymy k tej češtině ja? :-D
Září 1, 201411 r Dnes mi prisel balicek ze Spacebacka, snad to stihnu namontit pred srazem :-) navic cena pro zamestnance vzdy potesi :-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.