Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Kurnik Pyro , to ja jak po naszymu , cośkej miyndzy polskim a slowenskim :D ... Inaczy na Morawe bych jechoľ :p

Ó ja nerozumim totej poľšitne. Ale čitam tam dakašku mindžu a coškaj. A jechoľ ? To co hutoriš ? :D

Teď jsi to dorazil, taková řeč skutečně existuje? :kol-28:  Prosím překlad. :kol-48:

Škoda že nehulim, asi bych se tu dost pobavil  :D

Veckaj možem špecialne pre Pavuka robic preklad. Može buc maľimi pismenkami pod textom ?

Ahoj lidi prosímvás jak je to s opravnou sadou pneu? Je tam přídavný kompresorek? Já koupil auto ale je tam jen plnící lahvička a nějaký nádstavec.. v návodě se píše kompresor a ten tam není..

Ty o voze, my o koze :D už mi drbe z totej roboty, ucahany mi jak kuň. Ešci že dnes toto šveto, nedeľa. Vtedy i pan Boh drimal a drichmal. A jutre pinclik do rukoch a bude už cala filajkova chyža...a kec bude rýchlo schnuc, ta i skrine nošime. Ľem zaš toten bordel jak v tanku :( . A tych vecoch? Pulny vagon...abo šicko vyšmarim a vyricim do popolnicoch a budze...

A za 3 dni na motoru das dvastoštyricet kilometrov

--

Zos teľefonu :D

Veckaj možem špecialne pre Pavuka robic preklad. Može buc maľimi pismenkami pod textom ?

Kľudne malým, alebo i veľkým, To je fuk. Len aby som tomu rozumel. :kol-28: Si tady ještě skoro po skoro 30 letech procvičím slovenštinu.

Paľe ni, jaky z neho slovak :D

(Aha na neho, aký je z neho slovák) :p

Čóó? Aký on je Slovák, hé? Všetci švédi zasraný sa najebali hutorit po čombolsky či čo? A ešte že vraj prekladať, no to už by mi aj cicina mohla jebnút v gaťách - aj s tých Šlonzákov horných alebo dolných...

Ni ni , to yno my górni godomy , hany zbytek to uż sóm gorole , a Ci z Sosnowca fest ganc :D

chlapi čo to tu stvírate sa človek len dziví a dojdzete aj na ringišpíle ku nám dobre to tam výzira :D

Hele, kemo, negómé nad tím, švácni prkenicó po tabuli a dé si bahno do volete, sic budeš vyzírat jako pitomé cajzl z práglu, co radši chlemtá vasrůvku z kazerně poblité vožralém machrem, než by s ostatníma glgal zrzku jako správné křen...

Ekkare , si to zabil :D ale pod pojmem glgal zrzku je asi pit ruma ni ?

Synycy a že se tak blbě zeptam , to je jake nařeči ? :D

Hantec čili plotna - původem z Oltecu, Šalinogradu = pro doposud nepoznávající  z BRNA...

:D :D :D tam sem byl , v hospode mi tvrdili ze som ostravak :D

Však jo, po našymu se mluvi s kratkym zobakem podobně jako na Ostravsku, to rybizci z Oltecu neměju rozlišovat...

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

:D mosz recht :S

Tuž syncy, co to tu drzistotie za cypoviny, na chvile se vracymy k tej češtině ja? :-D

Ja :D

Dnes mi prisel balicek ze Spacebacka, snad to stihnu namontit pred srazem :-) navic cena pro zamestnance vzdy potesi :-D

Nas pokec to je velka sranda :D :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.