Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nakonec jsem odjel svým, ale teda povídali a prověřovali všechno asi 30 minut, než jsme se domluvili že se to vyřeší dohodou.. Měl jsem štěstí na rozumné policajty.. Takže bez bodu a bez pokuty. A pak hned co nejrychleji domu pro doklady  :kol-28:

Najrychlejsie? Len dufam, ze podla predpisov :D

--

Z mobilu

Byl jsem z toho tak hotový, že jsem jel domu snad ještě pomaleji než v autoškole  :kol-28:

:D a tak to jde , ale stejne se snima povozit taky neni k zahozeni :D se jen tak nekomu nepodari.

No to je fakt.. Jako v policejní Octavii jsem ještě nejel  :D

No prave ja taky ne :D a to mi tu pred barakem jich plno stoji od civilnich barev az po origo policejni.

I když zase když už by mě museli někam vozit, chtěl bych svézt R36, ale to by mě museli zastavit na dálnici  :kol-32: .. A nebo mají i vrtulník že?  :D

Brr vrtule moc nechci mi tu litaji do nemocnice nad barakem. Joo a ten passat to bych si dal rict, ale toho jsem tu jeste nevidel leda ze by jezdil parkovat k nim do dvora.

A načo by mi bola ? :D Aby prach nesadal na zem ? :D

Syncy z jine konvice , kurnik , zitra se zenim :D

Upřímnou soustrast - zas jeden nešťastník, kterýho uhnaly ...

Ale jinak sis do toho chomoutu vlezl sám, to si pamatuj, až budeš za pár let nadávat "já byl vůl že jsem se ženil!". Kolega z Bastlírny říkává - "...když mně bylo třicet, všichni kolem mi hučeli do hlavy OŽEŇ SE!. No a já blbec se neohnal...."

dneska som sa viezol v yetim 1.4TSI 60 000km najazdené a stiahol som si okienko a vôbec nebolo počuť syčanie turba znelo to ako atmosféra proste to len pridavalo žiadne tsssss :D , možno je to tým že vlastník toho auta preraduje na vyššiu rýchlosť už pri cca 1600otáčkach takže sa turbo asi tak často neprejaví...skôr vôbec.... :kol-32:

a ako inak ty máš aj aj tak to popíš 1.4 mi príde viac chraplavá

Jo, dalo by se to tak nazvat. Zvuk motor při vytáčení, nebo zatížení je úplně jiný, než u 1.2 TSI. Tam je (1.2 TSI) skutečně slyšet syčení vzduchu v určitém režimu i bez nutnosti otevřít okýnko. Ale ona je taky Octavia lépe odhlučněná, takže nastartovanou 1.4 TSI, na rozdíl od FII s 1.2 TSI, uvnitř prakticky neslyšíš (zvenku je to všechno šicí stroj). Taktéž při vyrovnané jízdě bez vytáčení o tom motoru ani nevíš.

Tak jsem teda zvědavej, s čím sem přileze po svatebním víkendu náš novoženáč Jozzi....  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:

ešte sa neprebral  :kol-56:

Anebo ho novoženuška ještě nepustila ze spárů !!!!

anebo, pravila, "počínaje dneškem, končí hospoda, internet taky odpojuji ..... :kol-46:

:smich:

Doprajte mu to, keď to už má oficiálne cez papier. Len neviem, či to aj rovnako chutí ako bez papiera. To som už zabudol. :kol-21:

Jj, chuti. Zatial :D je to vlastne zlegalizovanie doterajsieho spoluzitia :D

--

Z mobilu

anebo, pravila, "počínaje dneškem, končí hospoda, internet taky odpojuji ..... :kol-46:

Počkáme, dáme mu čas, pokud mu drahá 3/4 nedá šanci - třeba to zvládne z mobilu nebo až bude v práci... 

Uz jsem tu kluci , fotk ze svatky jeste nemam :D

Ja jen ze uz jsem pryze zenač :D

Upraveno od jozzi

Józek życzę Wam dużo szczęścia na nowej drodze życia :)

To teraz na spota przyjedziesz z żonką :D :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.