Galvi Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Nakonec jsem odjel svým, ale teda povídali a prověřovali všechno asi 30 minut, než jsme se domluvili že se to vyřeší dohodou.. Měl jsem štěstí na rozumné policajty.. Takže bez bodu a bez pokuty. A pak hned co nejrychleji domu pro doklady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Najrychlejsie? Len dufam, ze podla predpisov -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Byl jsem z toho tak hotový, že jsem jel domu snad ještě pomaleji než v autoškole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 a tak to jde , ale stejne se snima povozit taky neni k zahozeni se jen tak nekomu nepodari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 No to je fakt.. Jako v policejní Octavii jsem ještě nejel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 No prave ja taky ne a to mi tu pred barakem jich plno stoji od civilnich barev az po origo policejni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 I když zase když už by mě museli někam vozit, chtěl bych svézt R36, ale to by mě museli zastavit na dálnici .. A nebo mají i vrtulník že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Brr vrtule moc nechci mi tu litaji do nemocnice nad barakem. Joo a ten passat to bych si dal rict, ale toho jsem tu jeste nevidel leda ze by jezdil parkovat k nim do dvora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 kto by chcel takúto fábiu? http://skodaplus.sk/Car/606030/skoda-fabia-rally-2-0i?query=mark%255B%255D%3D32%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26inOperationFrom%3D%26inOperationTo%3D%26loadFrom%3D%26loadTo%3D%26capacity%3D0%26leasing%3D%26mark%255B%255D%3D32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 A načo by mi bola ? Aby prach nesadal na zem ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Syncy z jine konvice , kurnik , zitra se zenim Upřímnou soustrast - zas jeden nešťastník, kterýho uhnaly ... Ale jinak sis do toho chomoutu vlezl sám, to si pamatuj, až budeš za pár let nadávat "já byl vůl že jsem se ženil!". Kolega z Bastlírny říkává - "...když mně bylo třicet, všichni kolem mi hučeli do hlavy OŽEŇ SE!. No a já blbec se neohnal...." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 dneska som sa viezol v yetim 1.4TSI 60 000km najazdené a stiahol som si okienko a vôbec nebolo počuť syčanie turba znelo to ako atmosféra proste to len pridavalo žiadne tsssss , možno je to tým že vlastník toho auta preraduje na vyššiu rýchlosť už pri cca 1600otáčkach takže sa turbo asi tak často neprejaví...skôr vôbec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Kdepak, 1.4 TSI zní jinak, než 1.2 TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 a ako inak ty máš aj aj tak to popíš 1.4 mi príde viac chraplavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Jo, dalo by se to tak nazvat. Zvuk motor při vytáčení, nebo zatížení je úplně jiný, než u 1.2 TSI. Tam je (1.2 TSI) skutečně slyšet syčení vzduchu v určitém režimu i bez nutnosti otevřít okýnko. Ale ona je taky Octavia lépe odhlučněná, takže nastartovanou 1.4 TSI, na rozdíl od FII s 1.2 TSI, uvnitř prakticky neslyšíš (zvenku je to všechno šicí stroj). Taktéž při vyrovnané jízdě bez vytáčení o tom motoru ani nevíš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Tak jsem teda zvědavej, s čím sem přileze po svatebním víkendu náš novoženáč Jozzi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 ešte sa neprebral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Anebo ho novoženuška ještě nepustila ze spárů !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 anebo, pravila, "počínaje dneškem, končí hospoda, internet taky odpojuji ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Doprajte mu to, keď to už má oficiálne cez papier. Len neviem, či to aj rovnako chutí ako bez papiera. To som už zabudol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Jj, chuti. Zatial je to vlastne zlegalizovanie doterajsieho spoluzitia -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 anebo, pravila, "počínaje dneškem, končí hospoda, internet taky odpojuji ..... Počkáme, dáme mu čas, pokud mu drahá 3/4 nedá šanci - třeba to zvládne z mobilu nebo až bude v práci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 (editace) Uz jsem tu kluci , fotk ze svatky jeste nemam Ja jen ze uz jsem pryze zenač Editováno: 13. Říjen 2014, autor: jozzi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Józek życzę Wam dużo szczęścia na nowej drodze życia To teraz na spota przyjedziesz z żonką :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.