Galvi Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 (editace) Tomus: nemusíme, pokud na silnici není sníh a námraza, ale někde jsou značky, které nařizují, že i kdyby bylo 30°C, tak prostě v daném úseky zimní gumy mít musíme Pyro: Tim pádem jim zavolám do obchodu, jestli je tam někde nemají Editováno: 26. Říjen 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Galvi prijet k Polska . V polsku servisy pneu jsou dloucho otvorene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Ja uz je nasel Tomuś tez jutro jade do polski , niedosc ze taniej to i szybciej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Widzisz my som lepsi od wos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Ja mam cele kola, tak se sam menit pred panelakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 A na vyvazeni jedu do Świętochłowic do pneu servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Tymu tez jezdzym do polski . Chopie cztery dychy za zalozenie opon i wymiane , no kurde zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 U mie bierom koło 50 zł za przekładke opon z wyważeniem. Zmiana całych kół to 40 zł z wyważeniem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Ty kaj je reszta ludzi kerzy z nami godali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Galvi, ještě můžeš zavolat, nebo napsat na ŘSD. Ti to snad budou vědět, zda tam značky budou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 On zavola tam ale zima se skonci 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 galvi zavola tam a zepta se kde je snih bo on ma zimni pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Pawouk: díky, to mě nenapadlo Tomus: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Nahodou neznate hodne odbreho odbornika ktery opravi turbodmychadlo v moravskoslezskym kraju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Jsem si to vzdy prehazoval sam a nebo zajel do servisu ale jelikoz mi pri koupi nabidli ze mi je i tam schvaji samo ze za poplatek tak uz je mam jen tam. Jak si vzpomenu jak jsem ty kola nosil z sklepa k autu a potom zpet tak na to uz jsem stary TOMUS: neznam ja znam jen ty kutily z autorizovanych servisu a ti jen meni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Diky moc Aspire. Muj stryc nepouzival turba i ted ma kaput. jeho vuz jede max. 140 km/h. ja moi cecetkou s 0.7L a 30 PS jel vic nez on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 mejte se krasne. jdu spat . Cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Cau a dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 (editace) Dnes je krasne, tak ked ma moja vytiahla do mesta, tak som bol umyvat a fotit fabku ona medzitym studovala... -- Z mobilu Editováno: 28. Říjen 2014, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 takéto fotky nám nepomôžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 (editace) Nj, pracuje sa na tom. Neviem si zvyknut na iOS v tablete. To neexistuje normalny File Manager, napr. Xplore, Totar Commander ako pre Android? Nejak sa potom z toho neviem vysomarit... -- Z mobilu Editováno: 28. Říjen 2014, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Ty mam uz pateho iphona ale nejak jsem nad tim neuvazoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 No ja hej. Upravim fotky vpohode cez Photoshop Expres. No potom ked si to chcem niekde presunut ci pozriet, tak nemam ako...asi sa musim s iOS viac zoznamit :/ -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Vyser se na jabko, stejně je ho vždycky kus uhryznutýho... Máš vobrázky postahovat pod Widle nebo pod Linux a tam zpracovat příslušným spešl programem (Widle - Photoshop, Zoner, Photofiltre... Linux - GIMP) a ne nějakou vochcovojebávkou, ze který leze jablečnej červ...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Kdyby někdo chtěl mám nevyužitou slevu na škoda e-shopu do 31.10.2014: Kód je SKTVRC3360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.