Listopad 22, 201410 r Doktor nam to rekl omylem , teda padlo , ze ten kluk snad pokazde vi jak se ma otocit
Listopad 24, 201410 r Fabka prvykrat po necelom roku v servise. Olej + olejovy filter pri 15 100km -- Z mobilu
Listopad 24, 201410 r no našťastie nie..u mňa sa pán doktor nemýlil No moja ma sice buben jak cyp ,ale tvrdi ze je jen jeden Tak to i když u nás byl taky "buben jak cyp", tak jsem se na pouhý tvrzení soudruha Pičikuka spoléhat nehodlal a na ten ultrazvuk jsem se radši šel podívat osobně, abych pak nečuměl na drát jak četnickej komandýr Kája Arazím... Naštěstí po obakrát se uvnitř mlel jen jeden prcek...
Listopad 25, 201410 r Mé švagrové doktor tvrdil, že bude mít jen jednu holku, nakonec zjistili asi 1,5měsíce před porodem dvojčata, prý se dokonale překrývali přes sebe a i srdeční odezvy se překrývaly.
Listopad 25, 201410 r Ahoj tady to očividně žije nejvíc zajímalo by mě zda někdo nemá návod k zapojení tajného vypínače do Fabie 2 1.6 TDI. Třeba by jste mě to mohli poslat přes SZ třeba děkuji Tak asi nic.. teď jsem se dozvěděl že škodovka mě to udělá do 2000 ... asi to vezmu :/ Upraveno Listopad 25, 201410 r od Petrkiller
Listopad 26, 201410 r Mé švagrové doktor tvrdil, že bude mít jen jednu holku, nakonec zjistili asi 1,5měsíce před porodem dvojčata, prý se dokonale překrývali přes sebe a i srdeční odezvy se překrývaly. Ten doktor, co tohle tvrdil - tak ten by měl vrátit diplom a jít do konzerváren šlapat zelí do beček - kdyby mně tvrdil takovou cypovinu, asi bych ho proplesknul. Jestli je jedno nebo dvě musí na UZ poznat už ve 3. - 4. měsíci i medik ve III. ročníku - když jsem dokázal jestli je děcko kluk nebo holka rozpoznat na monitoru i já jen se zkušeností s ultrazvukovým defektoskopem už někdy v pátým měsíci, tak aby to nerozlišil atestovanej kundolog...! Buď jednoduše kecal, nebo se na nějaký vyšetřování bohapustě vykašlal...
Listopad 26, 201410 r Stane se. Zrovna se fetálním EKG a UZV + KTG zabývám a ano doktor by měl být neomylnej. Nicméně z vlastní praxe na jeho obhajobu musím napsat, že orientace v uzv vyžaduje opravdu trénink a praxi. Je to celkem komplexní obor, jehož základem je rozlišit anatomické rysy od bio/technických artefaktů, kterých je v uzv nebo lépe řečeno v KTG ležatá osmička. K tomu si připočtěte, netradiční polohu plodu nebo překrytí, shodný R-R interval EKG a jednoduchý omyl je na světě. Celkem reálně si to dokážu představit. Upraveno Listopad 26, 201410 r od Supermarine_Spitfire
Listopad 26, 201410 r Dovedeš si to představit - i na tzv. "3D" ultrazvuku? Navíc obvykle se "výhled na prcka" hledá přemisťováním sondy do vícero pozic a z různejch úhlů. Tvrdit, že se dneska podobnej omyl ještě může stát je jako omlouvat chirurga, co uříznul pacošovi zdravou nohu místo chorý...
Listopad 26, 201410 r pseudo3D obraz vzniká dejme tomu jako třešnička na dortu (3D obraz je složen posléze z matic, které lékař zobrazit chce.). Lékař se stále orientuje jenom v obyč výsekovém obraze. Takže z mého pohledu žádná změna. A když už jsme u výseku uzv sond, tak ty nejsou žádná hitparáda. Malý pozorovací úhel jak konvexní tak 3D sondy je žalostný, ačkoliv technicky/ekonomicky se s tím nikomu moc pohnout nechce. Upraveno Listopad 26, 201410 r od Supermarine_Spitfire
Listopad 29, 201410 r http://www.denik.cz/z_domova/ve-statni-opere-dnes-vyhlasi-vysledky-ankety-cesky-slavik-2014-20141129.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=traffic-exchange Kabát z toho vynechávam
Listopad 29, 201410 r Český hudební konzervatismus. Neupírám jim jejich umění zpívat, ale poslouchat se to ale nedá. Je to pořád to samé, zaprděné, s moderní populární hudbou to většinou nemá nic moc společného. Snad jen Kryštof za něco stojí.
Listopad 29, 201410 r je toto možné? ...čo nacvičovala? http://www.cas.sk/clanok/300910/tragedia-na-ceste-nedaleko-sale-zahynula-vodicka-41-a-styri-deti.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.