jozzi Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 tu už neni co budovat , nejdřiv je třa pouklizet ten bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 (editace) Ahoj. Jozzi mas jeste jednou SZ. Odpoved' mi prosim. Diky. Editováno: 30. Prosinec 2014, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 v práci jsem 19.12 skončil a opět až 5.1. krásných 14 dní, který se ale ukrutně krátí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 My 5.1 mame volne, i v 6.1 mame svatek - 3 krale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 6.1 aj u nás sviatok Pankrác, Servác a Bonifác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 To se jen děláš, nebo si fakt pleteš 3 mudrce z Východu s Ledovýma mužema = 12., 13. a 14. května? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Čo myslíš ? Smajlík na konci napovie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Sviatok nesviatok, v robote som takmer stale inac pekny vecer prajem -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Asi tak, taky makám dneska do 20:00 a zítra zase od 8 ráno nanovo, nějaký silvestr a novy rok je pro mě pase, a to letos už po třetí za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Libore takže to jistí Rychlé špunty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 SIlvester nerobím, mal som Štedrý deň v robote. potom problémy doma s odpadom, tak sa pracovalo aj v čase voľna. Nový Rok máme zatvorené, ale 2.1. už v robote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Kurnik ja az 12teho , a otazkou je jestli vubec. Aktualne mam uz predporodni pohotovost. Jedu na kofolce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ja tiez dnes nasucho, maximalne o oolnoci pripitok -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ty tak to ja si ani to nedovolim do spitalu to mam 15 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Kurnik ja az 12teho , a otazkou je jestli vubec. Aktualne mam uz predporodni pohotovost. Jedu na kofolce Neboj, to pak doženeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Si piš , pred chvili jsem byl trenovat z sousedem na parkovistu dneska ho mame sami pro sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Syncy, nasel nekdo nekde diskuzi na tema zarovek h7 ? Bud zlobi mobil nebo tapatalk ale prd jsem nasel a mam dojem ze to nekde bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Joj tema na H7 je tezke najit bo kazdy si to dava k sobe do temata co ma za zarovky. Ale vim jen o tom to tematu http://forum.skodahome.cz/topic/16885-projektorov%C3%A1-sv%C4%9Btla/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Jo tak to jsem precetl cele a prd jsem se dozvedel Premyslim nad Philips white vision ale netusim jak to sviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Toz ale nevim zda se ti to zobrazi v tapatalku http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=search§ion=search&do=search&fromsearch=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Tak to tu hodím znovu do placu Nemá někdo z Vás na prodej kožený volant do F1 bez perforace a bez airbagu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Mam celogumovy z begem Aspire bohuzel tapatalk zase sklamal, ale to me prinuti najit ve skrini pocitac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ten pytel mám A doufám že ho nebudu potřebovat Řadičku i ručku mám,jen sehnat volant Aspoň by byla montáž přijednom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Volanty nemam ale mam tu par plechovek radegastu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Myslíš že to bude lepší na otáčení volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.