Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) Voice: Jójo ale zase měl vždy auto od novoty garážované Aspire: Ty neznáš pojem "mástná tyč"? To Havířovská jsem si tam dodal prostě autobus Editováno: 3. leden 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Co to je sklep ? to ani nevedem ja tam pujdu pristreskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Sklep je užitečná věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 No ja busem nejezdim tak to neznam ja mu rikam social taxik jsem zase moudrejsi clovek se furt uci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tak tak Chtělo by to zase nějaké téma-okurky,želvy a jídlo už tady bylo Někdo nějaký nápad? Jozzi: co říkala želva na kukuřici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Já bych možná i auto do garáže dával i za cenu že bych tam musel jít. Ale když si vzpomenu, že mám otvírat bránu, pak ga ráž, vyjet u autem ven a celé to pozavírat , přejde mne chuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Já tohle dělám denně ale zase mám dobrý pocit z toho garážování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 No tak u nas jsou jen radovky to kdybych mel jeste otvirat nejakou branu to uz radeji asi na tom parkovisti , ale nic to na to nezmeni ze garaz je garaz A ja jen tise zavidim co ji alespon maji i kdyz treba i daleko a jeste za branou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Já bych byl spokojený kdyby nám nadstrešili parkoviště.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 A to se asi nestane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Voice dobry napad. No jelikoz mam hlad tak jdu na pivo bo pivo je tekuty chleba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 já kdyby to někdo povolil, tak to zaplatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Pokud člověk používá auto každý den, má garáž význam jenom v baráku, nebo v blízkosti 20metrů. jinak kdo jezdí jednou týdně tak se garáž vyplatí i když je trochu dál Ono to může mít ještě jiný rozměr - jsou totiž města (nebo části měst), kde skoro nezaparkuješ. A tam i těch pár set metrů rád dojdeš do garáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 jj, jasné tam to třeba jinak nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Jedna momentka do hospody at tu nesedite o suchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tož jsem byl dnes na jídle... A i když uznávám knedlíky ani hamburgr to není, jako špatné to nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 U toho bych potřeboval návod k užívání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 No jedlo se všechno, já teda nesnědl jen ocásek od těch krevet co tam na jednom kousky byly. Jinak to bylo jednoduché a dokonce i dobré, dostal si k tomu hůlky a jedl. Případně pokud člověk neovládá hůlky, tak se to s nimi dá i napichovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tak tohle je přesně ta věc co mi nechutná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Jirko to je nic , ono se s tema hulkama da hrat i na bici nebo stourat v uchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 A jak si dopadl s tím píchnutým kolem? a co ta duše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Galvi ty už z ebayu objednávaš aj jedlo ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Suši - FUJ, jedna z nejhnusnějších věcí co znám... To už radši pečenýho klokana, grilovanou vačici nebo řízek z krokodýla, ale kyselou rejži balenou do mořský chaluhy se syrovýma frutti di mare - to je na mě moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 suši (čerstvé) je náhodou delikatesní záležitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 jozzi: Díky za rady, příště zkusím Ondro: Zatím nijak, bavil jsem se s kamarádem v pneuservise o tom po telefonu a říkal, že mi to nedoporučuje, ale že si o tom popovídáme jak se tam zase dostavím a to bohužel zatím nestíhám. Pyro: Nee to ne, to by se asi dřív zkazilo, než by dorazilo Ekkar: Neříkám, že je to lahůdka a chodím na ní každý den, ale jednou za čas si nechám říct. Uznávám však že za ty prachy bych si daleko raději dal řízek v normální hospodě Supermarine: Suschi balili a chystali přímo předemnou, takže čerstvé bylo. Chuťově bylo asi nejlepší co jsem kdy měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.