Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Voice: Jójo :) ale zase měl vždy auto od novoty garážované :)

Aspire: Ty neznáš pojem "mástná tyč"? :D To Havířovská jsem si tam dodal :D prostě autobus :D

Upraveno od Ondra16V

Co to je sklep ? :D to ani nevedem :) ja tam pujdu pristreskem :)

Sklep je užitečná věc :D 

No ja busem nejezdim tak to neznam ja mu rikam social taxik :D jsem zase moudrejsi clovek se furt uci :D

Tak tak :D 

Chtělo by to zase nějaké téma-okurky,želvy a jídlo už tady bylo :D

Někdo nějaký nápad? :D

Jozzi: co říkala želva na kukuřici? :D 

Já bych možná i auto do garáže dával i za cenu že bych tam musel jít. Ale když si vzpomenu, že mám otvírat bránu, pak ga ráž, vyjet u autem ven a celé to pozavírat , přejde mne chuť.

Já tohle dělám denně :D ale zase mám dobrý pocit z toho garážování :)

No tak u nas jsou jen radovky to kdybych mel jeste otvirat nejakou branu to uz radeji asi na tom parkovisti , ale nic to na to nezmeni ze garaz je garaz :) A ja jen tise zavidim co ji alespon maji i kdyz treba i daleko a jeste za branou :D

Já bych byl spokojený kdyby nám nadstrešili parkoviště.... :D

A to se asi nestane :D :D

:D Voice dobry napad.

No jelikoz mam hlad tak jdu na pivo bo pivo je tekuty chleba :D

já kdyby to někdo povolil, tak to zaplatím

Pokud člověk používá auto každý den, má garáž význam jenom v baráku, nebo v blízkosti 20metrů. jinak kdo jezdí jednou týdně tak se garáž vyplatí i když je trochu dál

Ono to může mít ještě jiný rozměr - jsou totiž města (nebo části měst), kde skoro nezaparkuješ. A tam i těch pár set metrů rád dojdeš do garáže.

jj, jasné tam to třeba jinak nejde. 

Jedna momentka do hospody at tu nesedite o suchu :Dba6a901516a22af0901fece148b9f1af.jpg

Tož jsem byl dnes na jídle... A i když uznávám knedlíky ani hamburgr to není, jako špatné to nebylo  :kol-28:

post-35598-0-41236500-1420309579_thumb.j

U toho bych potřeboval návod k užívání.

:D No jedlo se všechno, já teda nesnědl jen ocásek od těch krevet co tam na jednom kousky byly. Jinak to bylo jednoduché a dokonce i dobré, dostal si k tomu hůlky a jedl.

Případně pokud člověk neovládá hůlky, tak se to s nimi dá i napichovat  :kol-28:

Tak tohle je přesně ta věc co mi nechutná :D 

Jirko to je nic , ono se s tema hulkama da hrat i na bici nebo stourat v uchu :D

A jak si dopadl s tím píchnutým  kolem? :D a co ta duše?  :kol-28:

Galvi ty už z ebayu objednávaš aj jedlo ? :D

Suši - FUJ, jedna z nejhnusnějších věcí co znám... To už radši pečenýho klokana, grilovanou vačici nebo řízek z krokodýla, ale kyselou rejži balenou do mořský chaluhy se syrovýma frutti di mare - to je na mě moc...

suši (čerstvé) je náhodou delikatesní záležitost

jozzi: Díky za rady, příště zkusím  :kol-28:

Ondro: Zatím nijak, bavil jsem se s kamarádem v pneuservise o tom po telefonu a říkal, že mi to nedoporučuje, ale že si o tom popovídáme jak se tam zase dostavím a to bohužel zatím nestíhám.

Pyro: Nee to ne, to by se asi dřív zkazilo, než by dorazilo  :D

Ekkar: Neříkám, že je to lahůdka a chodím na ní každý den, ale jednou za čas si nechám říct. Uznávám však že za ty prachy bych si daleko raději dal řízek v normální hospodě  :kol-28:

Supermarine: Suschi balili a chystali přímo předemnou, takže čerstvé bylo. Chuťově bylo asi nejlepší co jsem kdy měl.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.