Leden 3, 201510 r Voice: Jójo ale zase měl vždy auto od novoty garážované Aspire: Ty neznáš pojem "mástná tyč"? To Havířovská jsem si tam dodal prostě autobus Upraveno Leden 3, 201510 r od Ondra16V
Leden 3, 201510 r No ja busem nejezdim tak to neznam ja mu rikam social taxik jsem zase moudrejsi clovek se furt uci
Leden 3, 201510 r Tak tak Chtělo by to zase nějaké téma-okurky,želvy a jídlo už tady bylo Někdo nějaký nápad? Jozzi: co říkala želva na kukuřici?
Leden 3, 201510 r Já bych možná i auto do garáže dával i za cenu že bych tam musel jít. Ale když si vzpomenu, že mám otvírat bránu, pak ga ráž, vyjet u autem ven a celé to pozavírat , přejde mne chuť.
Leden 3, 201510 r No tak u nas jsou jen radovky to kdybych mel jeste otvirat nejakou branu to uz radeji asi na tom parkovisti , ale nic to na to nezmeni ze garaz je garaz A ja jen tise zavidim co ji alespon maji i kdyz treba i daleko a jeste za branou
Leden 3, 201510 r Pokud člověk používá auto každý den, má garáž význam jenom v baráku, nebo v blízkosti 20metrů. jinak kdo jezdí jednou týdně tak se garáž vyplatí i když je trochu dál Ono to může mít ještě jiný rozměr - jsou totiž města (nebo části měst), kde skoro nezaparkuješ. A tam i těch pár set metrů rád dojdeš do garáže.
Leden 3, 201510 r Tož jsem byl dnes na jídle... A i když uznávám knedlíky ani hamburgr to není, jako špatné to nebylo
Leden 3, 201510 r No jedlo se všechno, já teda nesnědl jen ocásek od těch krevet co tam na jednom kousky byly. Jinak to bylo jednoduché a dokonce i dobré, dostal si k tomu hůlky a jedl. Případně pokud člověk neovládá hůlky, tak se to s nimi dá i napichovat
Leden 3, 201510 r Suši - FUJ, jedna z nejhnusnějších věcí co znám... To už radši pečenýho klokana, grilovanou vačici nebo řízek z krokodýla, ale kyselou rejži balenou do mořský chaluhy se syrovýma frutti di mare - to je na mě moc...
Leden 3, 201510 r jozzi: Díky za rady, příště zkusím Ondro: Zatím nijak, bavil jsem se s kamarádem v pneuservise o tom po telefonu a říkal, že mi to nedoporučuje, ale že si o tom popovídáme jak se tam zase dostavím a to bohužel zatím nestíhám. Pyro: Nee to ne, to by se asi dřív zkazilo, než by dorazilo Ekkar: Neříkám, že je to lahůdka a chodím na ní každý den, ale jednou za čas si nechám říct. Uznávám však že za ty prachy bych si daleko raději dal řízek v normální hospodě Supermarine: Suschi balili a chystali přímo předemnou, takže čerstvé bylo. Chuťově bylo asi nejlepší co jsem kdy měl.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.