PyroSVK Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Ja zbieram takéto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Autíčka nesbírám, musel bych na to mít extra cimru. Mám radši knížky - i když taky jsem limitovanej místem, ale v obýváku zabírá knihovna 2m na výšku a 1,2m na šířku - a to ani zdaleka nejsou všecky knížky, který vlastníme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Jo tak to me prekvapilo taky ale model je hezky , doufam ze i original je original ... A jeste vetsi prekvapko pro me bylo ze to nevyrabi Abrex ale IScale Aha, tak to je dobrý, a ta krabička s podstavcem je originál? To mě asi zmátlo, vypadá jako od Abrexu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Autíčka nesbírám, musel bych na to mít extra cimru. Mám radši knížky - i když taky jsem limitovanej místem, ale v obýváku zabírá knihovna 2m na výšku a 1,2m na šířku - a to ani zdaleka nejsou všecky knížky, který vlastníme... Knížky, ty já také rád (čtu), ale poslední dobou není moc času a místa už taky moc ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Pavouku a to si predstav jak me to zmatlo , vyndam to , chcu to dat na tram a ono to je delsi a vyzsi prave musim sehnat par krabicek od abrexu abych to sjednotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) takhle to mám s Kadenem, protože Abrex Fabii I sedan a hatch nedělal.... jinak modelů mám celkem 35, vše 1:43 abrex a ty 2 Kadeny a mimochodem když jsme i u těch knížek, jaký žánr čtete? Editováno: 4. leden 2015, autor: Dandisan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Když jste u těch knížek levá přečtená,aktuálně čtu prostřední a ve frontě na přečtení čeká ta modrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Syncy pokud jde o knizky pro radost tak fantasy ... Terry Pratchet a jinak casopisy verny odberatel autosportatuning a epohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Jé na to bych zapoměl já jsem věrný odběratel časopisu Svět motorů +občas AutoTip,Auto7,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 ... a mimochodem když jsme i u těch knížek, jaký žánr čtete? Já jsem na detektivky, sci-fi a literaturu faktu. Takže Simenon, Christie, Borovička, pak Asimov, Heinlein, nebo Clarke - ale taky Procházka, Žamboch nebo Kulhánek, poslední dobou se na ty dva poslední hustě dotahuje i Kotleta, v těch posledních hlavně Hubáček. Zeměplochu nějak nemusím, těm čarodějnicím, drakům a rytířům s obouručníma mečema jsem nikdy nemohl přijít na chuť - ale není šprochu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Ekkare mas u me veeeeelke plus , uz jen za to ze vis o co jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) Sci-fi je základ, ale času už tolik není (Clarke, Asimov,...), Mailer mne taky uchvátil a přes něj jsem se dostal k faktům o 1. a 2. světové válce. Fantasy jsem zkusil, ale není to můj šálek čaje/kávy. Jedna z nejlepších knížek byla "Oheň na Měsíci" Editováno: 4. leden 2015, autor: Sakal77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Tak základ je prokousat se Biblí. Né proto aby člověk začal věřit, ale aby věděl o co přichází a poznal tu druhou stranu vnímání. Je tam spousta pravd a podobenství podle kterých kdyby se lidé řídili, bylo by na světě lépe. Ale taky spousta přežitků které jsou v dnešní době už překonaný a nepoužitelný. Třeba že tzv. "až po svatbě". Kdo z vás by chtěl kupovat zajíce v pytli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) Bibli je potřeba znát proto, abys mohl argumentovat proti - stejně jako korán. Ono totiž to, co se vykládá veřejnosti často ani v jedný ze zmíněnejch "knih nad knihy" vůbec není - anebo je, ale vysvětleno a podáno úplně jinak, než to hlásají "hlavy pomazaný". Prostě je potřeba znát, ale ne slepě věřit... A k těm knížkám - začátkem léta jsem postahoval z několika míst asi 60GByte souborů, obsahujících elektronický verze knížek. Postupně jsem se v tom hrabal, rovnal a přejmenovával a mazal duplicity, až těsně před Silvestrem jsem to jakž-takž dodělal podle standartního knihovnickýho systému - autor-titul-formát dat - takže mám asi 25GB soubor s přibližně 45 000 samostatnejch "e-knížek". A je tam nejenom Pratchett, ale i Pohl, Poe a Pournelle - a taky Adams (samozřejmě Stopařův průvodce a Reštyk na konci Všehomíra včetně), Aldis a Bulyčov, Block (např. Mayday nebo Orbita), Edgar Burroughs (ano, John Carter a Mars...) a stovky dalších... myslím že mám na hodně dlouho co číst... Editováno: 4. leden 2015, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Tak bible byla zajmavejsi nez mejn kampf nebo komunisticky manifest , dalo by se to v ramci jistych mezi vzit jako ucebnici dejin ,teda myslim tim stary zakon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Tak když jsem ve straně tak ten komunistickej manifest bych si měl asi přečíst no. Ale nejsem zas tak fanatickej komunmista abych se to vrčel naspaměť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Ja to cetl spise ze zvedavosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 A přišel jsem o něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 No o to, že na začátku bylo slovo - a to slovo bylo Bůh.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Já myslim v tom komunistickým manifestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Meli v tom system musim uznat , ono zakladni filozofie byla pro me az prekvapive smerujici dobrym smerem, ovsem v pozdejsi dobe si z toho lidi vybrali to co potrebovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Sci fi ano, fantasy mě ovšem moc nebere. Takže A.C.Clark, Asimov, Aldiss, P.H.Dick..., ale i třeba S.Lem. Nicméně to hlavní, co mě zajímá a baví, nejsou romány, či povídky, ale literatura faktu, konkrétně historie starověku a středověku. Takže autoři jako Dušan Třeštík, J.Žemlička, F.Šmahel... Časopisy také nezavrhuji, když pominu SM, tak třeba History revue, 21. století atd. Dříve i National Geographic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Takže filosofie dobrá, ale lidi který jí maj hlásat morálně pokřivený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) Takže filosofie dobrá, ale lidi který jí maj hlásat morálně pokřivený. Platí jen pro Bibli, ne pro KM by KM & FE. Ten je křivej jak § už sám od sebe od samýho prohlášení. Pawouku, Dicka znám jen Philipa Kindreda Dicka (Blade Runner, Muž z vysokého zámku...), kdo je ten P.H. Dick? Editováno: 4. leden 2015, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Lidi vždy každou dobrou myšlenku "pokřiví" podle svých momentálních partikulárních zájmů. Třeba i historie křesťanství je toho příkladem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.