Leden 10, 201510 r Já nejbližší 800 metrů. Dřív sem to dával v klidu. Ale posledních 10 let ani nevim jak to tam vypadá.
Leden 10, 201510 r Hoši, ale není nic horšího, než když se půlka velkýho sudu, napustí do vany, a host nepřijde a vyteče to do kanálu
Leden 10, 201510 r Jestli Borise Jelcima, tak to snad abys řídil radši ty. Upraveno Leden 10, 201510 r od Mr.Pavka
Leden 10, 201510 r Hoši, ale není nic horšího, než když se půlka velkýho sudu, napustí do vany, a host nepřijde a vyteče to do kanálu To maš s te vany vsrkat, kuuurnik, tolik škody
Leden 10, 201510 r No ja pracovat v pivovaru tak ani nejezdim domu bych tam i prespaval Jednou az vyhraji v sportce kterou nehraji tak si na jizni morave postavim pivni sklipek bo tech vinych uz tam je dost
Leden 10, 201510 r Tak existuje skype tak pokecate pres nej a milostne povinosti se daji udelat tak ze si odskocis z prace. Jozzi tady ne tam dole uz je maji vykopane nekolik roku a tam ten sklipek pekne zapadne. Jen bude to pivni sklipek
Leden 10, 201510 r Alespon bych mel konecne duvod jet do sklipku pri vetsim mnozstvi vina mi je ponekud soufl
Leden 11, 201510 r Dobry den bando maly dotaz calounili jste nekdy ty kastliky co jsou v palubovce ? Jsem byl vcera v hornbachu a zahledl a zakoupil takovou tu samolepici latkovou tapetu , ale ted to nejhorsi nevim jak to tam nalepit jestli po nejakych malych kouskach a nebo .......
Leden 11, 201510 r Jinak kdyz nekam vlezu tak se prvne pozdravi No neni to blbost ja tam vozim vselijake blbosti a oni na tom plastu tak neprijemne rachoti a kdyz to bude necim vypolstrovane tak se ten hluk snizi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.