Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jozzi: No jestli ten držák na propisku nebo co to je navrhoval stejnej borec jako schránku na brýle u stropní lampičky, tak ti garantuji, že ti tam žádná propiska nevleze  :kol-28:

Aspire: To máš recht, no já ten bezpečák pokaždé z toho kufru doluji, ale zato ticho mi to stojí  :D 

Jo tak tomu inzenyrovi vych rad ukazal jak se ma takovou shranku delat :D ...

...kluci, vite ze ja ten orech tez vozim v kufru ? :) a jeste ty pidi klesticky na krytky sroubu :)

Taky mám tohle všechno v kufru :)

EDIT: i to dřevo pro případ kdyby zase Galvi píchnul :D 

Upraveno od Ondra16V

Jo i kleštičky mají svoje místo u rezervy  :kol-28:  A to mě připomíná - díky jozzi, že když mi ukradly ty krytky šroubů, tak můžu ty kleštičky z auta vytáhnout, aspoň ušetřím nějakou váhu  :D 

Ondro: Jo dřevo raději voz, to se bude určitě ještě někdy hodit  :D 

Upraveno od Galvi

Kurnik co ti lidi jeste neukradnou :D odklepat me prozatim štipli antenu , doslova :D

No ja dam auto do servisu a ten klic vim ze vzdy zapomenu dat a oni se uz naucili u me ze ho mam v spodnim kastliku a zbytek nepouzivam a krytky mam bud na kolech nebo v sacku v kapsach co ma roomster na vrchu tak taky uz vi ze je najdou tam , ale poprve mi volali kde je mam a pak uz se to naucili :D A klesticky maji svoje tak neresim. Ale porad nevim jak ten kastlik vycalounit.

Jdu si delat veceri dnes mame tvaruzky tak uz se tesim a samo jednu dvanactku k tomu mnam.

Galvi pro tebe budu vozit komplet vercajk :D 

Asi jo popř. sekce bazar

Nevíte někdo prosím název písničky co hraje ve videu? :)

PS: toho předjíždění na konci si nevšímejte :D pospíchal jsem :D

https://www.youtube.com/watch?v=zo59yX2nGK4

Dík :kol-28:

EDIT: na pokličky už mám zájemce :)

Upraveno od Ondra16V

Sewas, A co tak najprv pozdravit?

--

Z mobilu

Dobry vecer :D Vzdyt to rikam pirat silnic. Ondro mam nekolik aplikaci na poznani pisnicek ale ta kvalita je hodne spatna neroznaji ji. Akorat vim ze to zpiva nejaky slovak :D

Upraveno od ASPIRE

šak jsem dal odkaz

Voice: díky moc ;):kol-47:

Aspire: já jsem čekal poznámku k tomu předjíždění :D já jsem měl tu aplikaci v minulém telefonu,teď ne :D jde to potichu bo jsem neměl to radio nahlas :D

DOBRÝ VEČER  :D:kol-46:

No jak mi bylo 20 roku tak jsem taky hazardoval a dopadlo to tak ze jsem z skodou 110 udelal salto a bylo to z ni potom pekna placka. Ted uz se drzim pri zemi.

Pěkný večer ve spolek  :kol-28:

Já písničky vyhledávám tak, že je nahraju na youtube a tam mi to vyskočí, že jsem porušil autorské práva a vypíše název písničky  :D no a když youtube zklame, tak pak podle textu pár slov do vyhledávače a vyskočí třeba to co poslal voice  ;)

Teda Ondro styď se  :kol-28:  :t

A Aspire - ty ještě víc, zrychtovat 110ku, teda doufám, že to nebylo eRko..

A byl si celý? :)

Já se jinak snažím neriskovat :)

PS: kdo viděl na tom videu ty benga? :D

EDIT: Galvi,ty si něco viděl? Já ne :D

Upraveno od Ondra16V

Benga jsem neviděl :kol-32:  A jinak ssamozřejmě neviděl - to styď se jsem myslel za tu písničku  :D

No a když už dělat blbosti tak třeba na parkovišti.. Já teď v dlouhé chvíli projížděl mapy, kudma jsem jel a narazil jsem na jeden pěkný usek z 6. ledna, kdy ještě mrzlo a byl sníh  :D By člověk nevěřil co udělá na mapě kamera s GPS  :kol-28:

post-35598-0-14927300-1421086628_thumb.p

Upraveno od Galvi

No jeli jsme tri v aute ja jsem sedel na miste spolujezdce a ti dalsi dva sedeli v poli. A prezili jsme to bez zraneni. No jak jsme pak zvedali strechu v predu aby se stim dalo odjet tak to pak vypadalo jako erko :D.

Galvi jsi urcite tam bloudil na tom parkovisti :D

Jo přesně to jsem tam měl napsat, to mě nenapadlo  :kol-28:

Já jsem seděl na místě spolujezdce a ti další 2 seděli v poli :D :D sorry ale jak jsem si to teď představil :D

Galvi: a mají tam dost místa na přezouvání kol? :D

No pri tom saltu se otevreli vsechny dvere a tou rotaci nas to prehodila na jina mista :D

Vim ze mam doma nekde papirove fotky sice ČB ale nejak je nemuzu najit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.