Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

o tom žádná :kol-47: ... takový chlap jak hora nemůže mít něco jen tak malého :kol-46:

post-3505-0-09951600-1423071699_thumb.jp

to je mazel :)

že :kol-59: ... a až si ho pochováme ... ježíííš jak já se těším ... jen mě štve, že je na opačném konci republiky :kol-26:  ... ale jak mi ho budeme rozmazlovat :kol-46:

Druhej konec zas neni tak daleko :) , ja aktualně dokoupal , bych neveřil jak se to bude pokažde malemu libit :D a jake děla fajne fontanky :D

tak je to 320 kiláků, ale co už ... nakopnu rumíka a jsem tam co by dup :kol-28:

no řeknu, jsem rád že ho mám, páč těch krámů co jsme vezli před vánoci, ... dárky, kočár, vaničku ... musel jsem dvě sedačky nechat doma, abych to všehno naložil :kol-46:  ... jen mě mrzí že jsem to nevyfotil :kol-32:

no vidíš, mít fabii v kombíku tak to tam dáš jesště líp. jinak gratuluju dědečku.

fábii v kombíku mám, ale tam bych to nenasoukal, jinak díky :-)

Nějak tak , ono se nezda kolik toho do roomika vleze a kde jake kombi to tak fajně nepobere  :) je to bajecne auto :)

to je u každého auta

Taky už jsem dělal stěhováka :) A kdo tvrdí, že kombík má větší kufr, nedoceňuje praktičnost R.

Ono pravě vyhoda roomika je to že je vysoky , a že ma rovnej zadej, dyzt kolik se tam vleze europalet to ani do kanaga nenacpem

akorát tam tu eurovku ničím nenaložíš, nemá to zároveň z nárazníkem, to je škoda.....

tak to se dá upravit to dno ... mám jiný problém ... koupili jsme v Pennáči tu cestovní postýlku ... vidělám jí, ale nejsem za boha schopný ju složit ... píšou roztáhnout za rohy tu kratší stranu dokud neuslyším cvaknutí ... no zápasíme s tím s mojou, žádné cvaknutí se neozývá a příčky nezůstanou vypnuté, furt se lámou v polovic ... buď su tak ožralý, nebo je to rozbité :kol-32:

Do rooma jsem dal pračku i s podložní paletou, 200litrovej sud od hydraulickýho oleje a podobný "noční můry člověka převážejícího věci" - obojí se vezlo "na stojáka", se zadníma sedačkama ve vztyčený poloze (po naložení, aby se dalo s nákladem hejbat, musel jsem je sklopit - ale pak se daly normálně napřímit). Ukažte kombíka, se kterým by se daly podobný psí kusy provádět.

A s tou postýlkou - nech to na mladý, oni si poradí, Martine, my už na to nemáme tu správnou inteligenci...

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

tož su blbý nebo co, mám to složené ... si říkám, že mě přece nějaká taková postýlka nemůže dostat :kol-46: .... už nepi dědku :kol-28:

akorát tam tu eurovku ničím nenaložíš, nemá to zároveň z nárazníkem, to je škoda.....

Bylo na ni 300 dulnich lamp :) tudiz plne nalozena

Jsi me mel videt jak jsem po flasce ferneta skladal kolibku :)

Bylo na ni 300 dulnich lamp :) tudiz plne nalozena

A čím jste to dali dovnitř?

6ti chlapama

pokud eurovku do auta nedám vysokozdvižkou tak to postrádá smysl.

Do rooma jsem dal pračku i s podložní paletou, 200litrovej sud od hydraulickýho oleje a podobný "noční můry člověka převážejícího věci" - obojí se vezlo "na stojáka", se zadníma sedačkama ve vztyčený poloze (po naložení, aby se dalo s nákladem hejbat, musel jsem je sklopit - ale pak se daly normálně napřímit). Ukažte kombíka, se kterým by se daly podobný psí kusy provádět.

A s tou postýlkou - nech to na mladý, oni si poradí, Martine, my už na to nemáme tu správnou inteligenci...

Kupte si T5ku a nemusíte nic řešit  :kol-46:  Ale jasně,není to klasický kombík  :)

Upraveno od Ondra16V

Ano , je to videt ze vice veci pro Tebe postrada smysl , ale da se s tim evidentne zit ;)

Vozikem bys ji tam ani nenalozil , zaprvecmas hranu kufru , a za druhe pod vrata se neda vjet , teda da se ale to pak trpi jak auto tak vzv :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.