Únor 4, 201510 r že ... a až si ho pochováme ... ježíííš jak já se těším ... jen mě štve, že je na opačném konci republiky ... ale jak mi ho budeme rozmazlovat
Únor 4, 201510 r Druhej konec zas neni tak daleko , ja aktualně dokoupal , bych neveřil jak se to bude pokažde malemu libit a jake děla fajne fontanky
Únor 4, 201510 r no řeknu, jsem rád že ho mám, páč těch krámů co jsme vezli před vánoci, ... dárky, kočár, vaničku ... musel jsem dvě sedačky nechat doma, abych to všehno naložil ... jen mě mrzí že jsem to nevyfotil
Únor 4, 201510 r Nějak tak , ono se nezda kolik toho do roomika vleze a kde jake kombi to tak fajně nepobere je to bajecne auto
Únor 4, 201510 r Taky už jsem dělal stěhováka A kdo tvrdí, že kombík má větší kufr, nedoceňuje praktičnost R.
Únor 4, 201510 r Ono pravě vyhoda roomika je to že je vysoky , a že ma rovnej zadej, dyzt kolik se tam vleze europalet to ani do kanaga nenacpem
Únor 4, 201510 r akorát tam tu eurovku ničím nenaložíš, nemá to zároveň z nárazníkem, to je škoda.....
Únor 4, 201510 r tak to se dá upravit to dno ... mám jiný problém ... koupili jsme v Pennáči tu cestovní postýlku ... vidělám jí, ale nejsem za boha schopný ju složit ... píšou roztáhnout za rohy tu kratší stranu dokud neuslyším cvaknutí ... no zápasíme s tím s mojou, žádné cvaknutí se neozývá a příčky nezůstanou vypnuté, furt se lámou v polovic ... buď su tak ožralý, nebo je to rozbité
Únor 4, 201510 r Do rooma jsem dal pračku i s podložní paletou, 200litrovej sud od hydraulickýho oleje a podobný "noční můry člověka převážejícího věci" - obojí se vezlo "na stojáka", se zadníma sedačkama ve vztyčený poloze (po naložení, aby se dalo s nákladem hejbat, musel jsem je sklopit - ale pak se daly normálně napřímit). Ukažte kombíka, se kterým by se daly podobný psí kusy provádět. A s tou postýlkou - nech to na mladý, oni si poradí, Martine, my už na to nemáme tu správnou inteligenci... Upraveno Únor 4, 201510 r od Ekkar_z_Bastlírny
Únor 4, 201510 r tož su blbý nebo co, mám to složené ... si říkám, že mě přece nějaká taková postýlka nemůže dostat .... už nepi dědku
Únor 4, 201510 r akorát tam tu eurovku ničím nenaložíš, nemá to zároveň z nárazníkem, to je škoda.....Bylo na ni 300 dulnich lamp tudiz plne nalozena
Únor 4, 201510 r Do rooma jsem dal pračku i s podložní paletou, 200litrovej sud od hydraulickýho oleje a podobný "noční můry člověka převážejícího věci" - obojí se vezlo "na stojáka", se zadníma sedačkama ve vztyčený poloze (po naložení, aby se dalo s nákladem hejbat, musel jsem je sklopit - ale pak se daly normálně napřímit). Ukažte kombíka, se kterým by se daly podobný psí kusy provádět. A s tou postýlkou - nech to na mladý, oni si poradí, Martine, my už na to nemáme tu správnou inteligenci... Kupte si T5ku a nemusíte nic řešit Ale jasně,není to klasický kombík Upraveno Únor 4, 201510 r od Ondra16V
Únor 4, 201510 r Ano , je to videt ze vice veci pro Tebe postrada smysl , ale da se s tim evidentne zit Vozikem bys ji tam ani nenalozil , zaprvecmas hranu kufru , a za druhe pod vrata se neda vjet , teda da se ale to pak trpi jak auto tak vzv
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.