Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

že :kol-59: ... a až si ho pochováme ... ježíííš jak já se těším ... jen mě štve, že je na opačném konci republiky :kol-26:  ... ale jak mi ho budeme rozmazlovat :kol-46:

Vloženo

no řeknu, jsem rád že ho mám, páč těch krámů co jsme vezli před vánoci, ... dárky, kočár, vaničku ... musel jsem dvě sedačky nechat doma, abych to všehno naložil :kol-46:  ... jen mě mrzí že jsem to nevyfotil :kol-32:

Vloženo

tak to se dá upravit to dno ... mám jiný problém ... koupili jsme v Pennáči tu cestovní postýlku ... vidělám jí, ale nejsem za boha schopný ju složit ... píšou roztáhnout za rohy tu kratší stranu dokud neuslyším cvaknutí ... no zápasíme s tím s mojou, žádné cvaknutí se neozývá a příčky nezůstanou vypnuté, furt se lámou v polovic ... buď su tak ožralý, nebo je to rozbité :kol-32:

Vloženo (editace)

Do rooma jsem dal pračku i s podložní paletou, 200litrovej sud od hydraulickýho oleje a podobný "noční můry člověka převážejícího věci" - obojí se vezlo "na stojáka", se zadníma sedačkama ve vztyčený poloze (po naložení, aby se dalo s nákladem hejbat, musel jsem je sklopit - ale pak se daly normálně napřímit). Ukažte kombíka, se kterým by se daly podobný psí kusy provádět.

A s tou postýlkou - nech to na mladý, oni si poradí, Martine, my už na to nemáme tu správnou inteligenci...

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Vloženo (editace)

Do rooma jsem dal pračku i s podložní paletou, 200litrovej sud od hydraulickýho oleje a podobný "noční můry člověka převážejícího věci" - obojí se vezlo "na stojáka", se zadníma sedačkama ve vztyčený poloze (po naložení, aby se dalo s nákladem hejbat, musel jsem je sklopit - ale pak se daly normálně napřímit). Ukažte kombíka, se kterým by se daly podobný psí kusy provádět.

A s tou postýlkou - nech to na mladý, oni si poradí, Martine, my už na to nemáme tu správnou inteligenci...

Kupte si T5ku a nemusíte nic řešit  :kol-46:  Ale jasně,není to klasický kombík  :)

Editováno: , autor: Ondra16V
Vloženo

Ano , je to videt ze vice veci pro Tebe postrada smysl , ale da se s tim evidentne zit ;)

Vozikem bys ji tam ani nenalozil , zaprvecmas hranu kufru , a za druhe pod vrata se neda vjet , teda da se ale to pak trpi jak auto tak vzv :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...