Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 o tom žádná ... takový chlap jak hora nemůže mít něco jen tak malého 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 to je mazel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 že ... a až si ho pochováme ... ježíííš jak já se těším ... jen mě štve, že je na opačném konci republiky ... ale jak mi ho budeme rozmazlovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Druhej konec zas neni tak daleko , ja aktualně dokoupal , bych neveřil jak se to bude pokažde malemu libit a jake děla fajne fontanky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 tak je to 320 kiláků, ale co už ... nakopnu rumíka a jsem tam co by dup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 no řeknu, jsem rád že ho mám, páč těch krámů co jsme vezli před vánoci, ... dárky, kočár, vaničku ... musel jsem dvě sedačky nechat doma, abych to všehno naložil ... jen mě mrzí že jsem to nevyfotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 no vidíš, mít fabii v kombíku tak to tam dáš jesště líp. jinak gratuluju dědečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 fábii v kombíku mám, ale tam bych to nenasoukal, jinak díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Nějak tak , ono se nezda kolik toho do roomika vleze a kde jake kombi to tak fajně nepobere je to bajecne auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 když se vydělají sicny, náklaďák hadra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 to je u každého auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Taky už jsem dělal stěhováka A kdo tvrdí, že kombík má větší kufr, nedoceňuje praktičnost R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ono pravě vyhoda roomika je to že je vysoky , a že ma rovnej zadej, dyzt kolik se tam vleze europalet to ani do kanaga nenacpem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 akorát tam tu eurovku ničím nenaložíš, nemá to zároveň z nárazníkem, to je škoda..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 tak to se dá upravit to dno ... mám jiný problém ... koupili jsme v Pennáči tu cestovní postýlku ... vidělám jí, ale nejsem za boha schopný ju složit ... píšou roztáhnout za rohy tu kratší stranu dokud neuslyším cvaknutí ... no zápasíme s tím s mojou, žádné cvaknutí se neozývá a příčky nezůstanou vypnuté, furt se lámou v polovic ... buď su tak ožralý, nebo je to rozbité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 za nás nic takového nebylo, tak su bezradný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Do rooma jsem dal pračku i s podložní paletou, 200litrovej sud od hydraulickýho oleje a podobný "noční můry člověka převážejícího věci" - obojí se vezlo "na stojáka", se zadníma sedačkama ve vztyčený poloze (po naložení, aby se dalo s nákladem hejbat, musel jsem je sklopit - ale pak se daly normálně napřímit). Ukažte kombíka, se kterým by se daly podobný psí kusy provádět. A s tou postýlkou - nech to na mladý, oni si poradí, Martine, my už na to nemáme tu správnou inteligenci... Editováno: 4. Únor 2015, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 tož su blbý nebo co, mám to složené ... si říkám, že mě přece nějaká taková postýlka nemůže dostat .... už nepi dědku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 akorát tam tu eurovku ničím nenaložíš, nemá to zároveň z nárazníkem, to je škoda.....Bylo na ni 300 dulnich lamp tudiz plne nalozena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Jsi me mel videt jak jsem po flasce ferneta skladal kolibku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Bylo na ni 300 dulnich lamp tudiz plne nalozena A čím jste to dali dovnitř? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 6ti chlapama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 pokud eurovku do auta nedám vysokozdvižkou tak to postrádá smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Do rooma jsem dal pračku i s podložní paletou, 200litrovej sud od hydraulickýho oleje a podobný "noční můry člověka převážejícího věci" - obojí se vezlo "na stojáka", se zadníma sedačkama ve vztyčený poloze (po naložení, aby se dalo s nákladem hejbat, musel jsem je sklopit - ale pak se daly normálně napřímit). Ukažte kombíka, se kterým by se daly podobný psí kusy provádět. A s tou postýlkou - nech to na mladý, oni si poradí, Martine, my už na to nemáme tu správnou inteligenci... Kupte si T5ku a nemusíte nic řešit Ale jasně,není to klasický kombík Editováno: 4. Únor 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ano , je to videt ze vice veci pro Tebe postrada smysl , ale da se s tim evidentne zit Vozikem bys ji tam ani nenalozil , zaprvecmas hranu kufru , a za druhe pod vrata se neda vjet , teda da se ale to pak trpi jak auto tak vzv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.