Malta Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 mně už se to podařilo naučit i moje podřízené, aby to dali mimo základnu po odchodu z kanclu ... jednou su ten velitel požární hlídky , tož orgán se musí respektovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Aha dik za nazory. Tak to asi bude vedle stat kabel tahat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Ja to mám schované na vypínatelnej predlžovačke a stále to vypínam čudlíkom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Aha dik za nazory. Tak to asi bude vedle stat kabel tahat nebudu. ale tvojej nemusíš zrovna říkat, že měla pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 :D budu mlcet. Ona by mi stejne neverila kdybych rekl ze jsem si tu psal o tom a mel jsem pravdu kdyby to bylo na opak. Tak ji tu jeji pravdu necham a dal to bude vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Synycy bo ten naš kraj je razovity http://forum.skodahome.cz/topic/131766-slezsk%C3%A1-jizba-bo-u-nas-je-fajn%C4%9B/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Pěstitelský koutek aneb týden poté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Kuwa to ťaháš z tej zeme kombinačkami ? Ja mám len dva lístky vonku. Páni, poriadna paprika páli len raz. Dozvuky tam dolu to nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Roste to samo já jsem ještě začátečník co jede vlastně první ostrou sezónu tohle je rostlinka stará 5 týdnů od vložení semínka do půdy. Ale dostal jsem malinkou rostlinku Trinidad Scorpion Moruga což je jedna z nejpálivějších papriček světa tuhle ale zkusím spíš jen vypěstovat a plody kdo bude chtít rozdám asi bych neměl odvahu jí zkusit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Tou rostlinkou starou 5 týdnů byla myšlena fotka z příspěvku nad odpovědí né ten mrňous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Dobry den. Tak maly dotaz mimo svicek a papricek S moji zenou resime takovy malinky spor a jedna se o to ze ona tvrdi ze rychlovarna konvice nesmi zustat v te zakladne pry jim to v rachote poradil nejaky mistni elektrikar ze to pry muze zkratovat. A ja tvrdim ze to muze zustat jelikoz ona ta zakladna se prerusi kontakt s konvici tim ze je vypnuta tak je vlastne i vypnuty prochazejici proud pres oba dily. Celou dobu to bylo v tom u vsech konvic a ted to furt strka vedle a zavazi to tam. Podotykam ze mame vzdy nejake znackove a ne nejake pofiderni znacky ted napr. mame philips. Tak kdo ma vlastne pravdu ? Michale tento dotaz je na škoda fórum přímo ideální padne tu jak ulitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Ale proud tam jde ale je to taky minimakni odběr že to nikdo nepozna a pokud jde o vlastni skušenosti tak pokud bych se měl srat a pokažde vypinat všecko z elektryky tak bych už nic jineho nerobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Ondro vsak tu je hospoda a v hospode se snad resi vse. Jo ja zapomnel ty jsi vlastne abstinent tak nevis jak to chodi v hospodach po par pivech Jozzi vsak ja taky ale alepon mam klid ja ji nejak nepouzivam tak mi to je celkem fuk ale akorat tam pak zavazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 No mě to nezavazi bo jsem takm hodil prodluzovacku a mam kavovar konvicu a jeste chuj vi co v jednom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Jaro se blíží a mě se pořád ještě ve skříni válí dost věcí bude potřeba všechno pomaloučku realizovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Vidim žes mi dovezl same krabičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 vídím další balíčkář ... jak Jožka, to bylo furt, přišel mi balík, ... dnes mi přišel balíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Mě už delši dobu nic nepřišlo musim něco obědnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 tiež mi akosi nič nechodí. jednu objednávku mi zrušili, tak som musel objednať znova...a zase mesiac čakania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Ty balíčky u Jozziho posledně byly pro mě jinak tady je v krabicích celkem 6 věcí pokud se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 no nic, taky mi přišel balíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Copak tam je? Nějaké LEDky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Ne , ty pujdou odemně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 15 ks niečoho, ale neviem čoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 To nejsou kusy ale gramy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.