Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

mně už se to podařilo naučit  i moje podřízené, aby to dali mimo základnu po odchodu z kanclu ... jednou su ten velitel požární hlídky :kol-28:  , tož orgán se musí respektovat :kol-46:

Aha dik za nazory. Tak to asi bude vedle stat :D kabel tahat nebudu.

Ja to mám schované na vypínatelnej predlžovačke a stále to vypínam čudlíkom

Aha dik za nazory. Tak to asi bude vedle stat :D kabel tahat nebudu.

ale tvojej nemusíš zrovna říkat, že měla pravdu :kol-28:

:D :D budu mlcet. Ona by mi stejne neverila kdybych rekl ze jsem si tu psal o tom a mel jsem pravdu kdyby to bylo na opak. Tak ji tu jeji pravdu necham a dal to bude vedle :D

Pěstitelský koutek aneb týden poté :D

DSCN6942.jpg?ver=0

DSCN6944.jpg?ver=0

Kuwa to ťaháš z tej zeme kombinačkami ? Ja mám len dva lístky vonku.

Páni, poriadna paprika páli len raz.  :kol-59: Dozvuky tam dolu to nemá.

Roste to samo já jsem ještě začátečník co jede vlastně první ostrou sezónu :) tohle je rostlinka stará 5 týdnů od vložení semínka do půdy. Ale dostal jsem malinkou rostlinku Trinidad Scorpion Moruga což je jedna z nejpálivějších papriček světa :D tuhle ale zkusím spíš jen vypěstovat a plody kdo bude chtít rozdám :D asi bych neměl odvahu jí zkusit...

DSCN6951.jpg?ver=0

Tou rostlinkou starou 5 týdnů byla myšlena fotka z příspěvku nad odpovědí né ten mrňous :D

Dobry den. Tak maly dotaz mimo svicek a papricek :D

S moji zenou resime takovy malinky spor a jedna se o to ze ona tvrdi ze rychlovarna konvice nesmi zustat v te zakladne pry jim to v rachote poradil nejaky mistni elektrikar ze to pry muze zkratovat.

A ja tvrdim ze to muze zustat jelikoz ona ta zakladna se prerusi kontakt s konvici tim ze je vypnuta tak je vlastne i vypnuty prochazejici proud pres oba dily.

Celou dobu to bylo v tom u vsech konvic a ted to furt strka vedle a zavazi to tam. Podotykam ze mame vzdy nejake znackove a ne nejake pofiderni znacky ted napr. mame philips.

Tak kdo ma vlastne pravdu :D ?

Michale tento dotaz je na škoda fórum přímo ideální :D padne tu jak ulitý  :kol-28:

Ale proud tam jde :) ale je to taky minimakni odběr že to nikdo nepozna :D a pokud jde o vlastni skušenosti tak pokud bych se měl srat a pokažde vypinat všecko z elektryky tak bych už nic jineho nerobil :D

Ondro vsak tu je hospoda a v hospode se snad resi vse. Jo ja zapomnel ty jsi vlastne abstinent tak nevis jak to chodi v hospodach po par pivech :D

Jozzi vsak ja taky ale alepon mam klid ja ji nejak nepouzivam tak mi to je celkem fuk ale akorat tam pak zavazi.

No mě to nezavazi bo jsem takm hodil prodluzovacku a mam kavovar konvicu a jeste chuj vi co v jednom :D

Jaro se blíží a mě se pořád ještě ve skříni válí dost věcí :D bude potřeba všechno pomaloučku realizovat...

11039810_10204801308131319_7220810705290

Vidim žes mi dovezl same krabičky :)

vídím další balíčkář ... jak Jožka, to bylo furt, přišel mi balík, ... dnes mi přišel balíček :kol-28:

Mě už delši dobu nic nepřišlo :( musim něco obědnat :D

tiež mi akosi nič nechodí. jednu objednávku mi zrušili, tak som musel objednať znova...a zase mesiac čakania :(

Ty balíčky u Jozziho posledně byly pro mě :D jinak tady je v krabicích celkem 6 věcí pokud se nepletu

Copak tam je? Nějaké LEDky :)

Ne , ty pujdou odemně :D

15 ks niečoho, ale neviem čoho :D

To nejsou kusy ale gramy :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.