Březen 9, 201510 r mně už se to podařilo naučit i moje podřízené, aby to dali mimo základnu po odchodu z kanclu ... jednou su ten velitel požární hlídky , tož orgán se musí respektovat
Březen 9, 201510 r Aha dik za nazory. Tak to asi bude vedle stat kabel tahat nebudu. ale tvojej nemusíš zrovna říkat, že měla pravdu
Březen 9, 201510 r :D budu mlcet. Ona by mi stejne neverila kdybych rekl ze jsem si tu psal o tom a mel jsem pravdu kdyby to bylo na opak. Tak ji tu jeji pravdu necham a dal to bude vedle
Březen 9, 201510 r Synycy bo ten naš kraj je razovity http://forum.skodahome.cz/topic/131766-slezsk%C3%A1-jizba-bo-u-nas-je-fajn%C4%9B/
Březen 9, 201510 r Kuwa to ťaháš z tej zeme kombinačkami ? Ja mám len dva lístky vonku. Páni, poriadna paprika páli len raz. Dozvuky tam dolu to nemá.
Březen 9, 201510 r Roste to samo já jsem ještě začátečník co jede vlastně první ostrou sezónu tohle je rostlinka stará 5 týdnů od vložení semínka do půdy. Ale dostal jsem malinkou rostlinku Trinidad Scorpion Moruga což je jedna z nejpálivějších papriček světa tuhle ale zkusím spíš jen vypěstovat a plody kdo bude chtít rozdám asi bych neměl odvahu jí zkusit...
Březen 9, 201510 r Tou rostlinkou starou 5 týdnů byla myšlena fotka z příspěvku nad odpovědí né ten mrňous
Březen 9, 201510 r Dobry den. Tak maly dotaz mimo svicek a papricek S moji zenou resime takovy malinky spor a jedna se o to ze ona tvrdi ze rychlovarna konvice nesmi zustat v te zakladne pry jim to v rachote poradil nejaky mistni elektrikar ze to pry muze zkratovat. A ja tvrdim ze to muze zustat jelikoz ona ta zakladna se prerusi kontakt s konvici tim ze je vypnuta tak je vlastne i vypnuty prochazejici proud pres oba dily. Celou dobu to bylo v tom u vsech konvic a ted to furt strka vedle a zavazi to tam. Podotykam ze mame vzdy nejake znackove a ne nejake pofiderni znacky ted napr. mame philips. Tak kdo ma vlastne pravdu ? Michale tento dotaz je na škoda fórum přímo ideální padne tu jak ulitý
Březen 9, 201510 r Ale proud tam jde ale je to taky minimakni odběr že to nikdo nepozna a pokud jde o vlastni skušenosti tak pokud bych se měl srat a pokažde vypinat všecko z elektryky tak bych už nic jineho nerobil
Březen 9, 201510 r Ondro vsak tu je hospoda a v hospode se snad resi vse. Jo ja zapomnel ty jsi vlastne abstinent tak nevis jak to chodi v hospodach po par pivech Jozzi vsak ja taky ale alepon mam klid ja ji nejak nepouzivam tak mi to je celkem fuk ale akorat tam pak zavazi.
Březen 9, 201510 r No mě to nezavazi bo jsem takm hodil prodluzovacku a mam kavovar konvicu a jeste chuj vi co v jednom
Březen 10, 201510 r Jaro se blíží a mě se pořád ještě ve skříni válí dost věcí bude potřeba všechno pomaloučku realizovat...
Březen 10, 201510 r vídím další balíčkář ... jak Jožka, to bylo furt, přišel mi balík, ... dnes mi přišel balíček
Březen 10, 201510 r tiež mi akosi nič nechodí. jednu objednávku mi zrušili, tak som musel objednať znova...a zase mesiac čakania
Březen 10, 201510 r Ty balíčky u Jozziho posledně byly pro mě jinak tady je v krabicích celkem 6 věcí pokud se nepletu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.