Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 á páníček měl k večeři ftipnou kašičku.....na druhou stranu moc nebereš .....ale zase ti to vyrovnaj sociální dávky co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) No, já měl utopence, bo jsem dělal tady v hospodě inventůru a bylo jich tu 5 navíc Editováno: 30. Květen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) zdravim vikendáře.....jak mara správně dedukuje a pamatuje si (což mě moc těší) tak dneska opět makam .... včera sem tu opravdu moc nebyl zhruba do pulnoci byl blazinec a když už byl klid tak v hospodě uklízel už jen vlasta po vás ten nepořádek... :-)) Editováno: 30. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Dívejte se jak muj mazlíček chrní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 WOODY a to je gdo? Manželka nebo malá ...sorry ale musel jsem uděla ftítek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 hmm pěknej dráček mráček :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 WOODY a to je gdo? Manželka nebo malá ...sorry ale musel jsem uděla ftítek Tchyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 tak na tchýni jsem zapomnělll..to je dračice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 A jk má vypláznutý jazyček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 A jk má vypláznutý jazyček ZMIJE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ja to kašlu, dneska jak mam cely den náladu pokecat, tak tu není ani noha , jdu čučet na bednu . Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 JSEM TU..MUSEL JSEM USPAT MALOU A NAJÍST SE.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/po-n...se-zranilo.html zase kousek od nás.....ten zmetek ukradl auto..nevlastnil ŘP a byl nalitej......navrhuju smrt na náměstí-useknout veřejně hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 no to je hezky..... co s takovyma zmetkama .... poslat do afriky a soudit jejich zakonama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Já mám návrh: dát toho zmetka na malou...ale jen malou chvilinku do rukou rodičů těch dětí...a situace by byla vyřešena........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Jak je v práci? Už jsi na "svojí" šichtě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ahoj děti moje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) Jak je v práci? Už jsi na "svojí" šichtě? ještě ne :-( svoji směnu mam až zejtra a pozejtří ... hnusna vidina už at je utery Editováno: 30. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Nazdar ve spolek jedno orošeny a utopence bych prosil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ahoj děti moje! Nazdar ve spolek jedno orošeny a utopence bych prosil. nazdar panové!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Hlásim že za sebou mám přes 50 km na kole a bylo to jako IRONMAN...Chcalo jako svině a byl jsem uplně prodojenej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 čau romčo..jdi se ale napřed umejt a navonět..ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 čau romčo..jdi se ale napřed umejt a navonět..ju To po mně nechtěj...jsem rád že dejcham!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 posla jsem ti SZ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.