Květen 30, 200916 r to ja bych spal jako kotě....ted sme si teda tady pustili nějakej film ale moc to nepomáhá
Květen 30, 200916 r romane braní mi v tom to že v práci na křesle se mi blbě spí bolej záda a tak a kdyby někdo přišel a vzbudil mě tak sem hodně nevrel a nepříjemnej.... tak radši to nějak přetrpim
Květen 30, 200916 r u mě to spíš děla to že sem zvyklej mít po dvou nočních volno,ale díky kolegovi kterej potřeboval přehodit směnu , jedu druhou a ještě dvě mam před sebou
Květen 30, 200916 r Ale aspon že nemusiš fyzicky pracovat! to jo lopata to není....ale rukama někdy jo... ... ale dne už ničim jinym než hlavou dělat nebudu....
Květen 30, 200916 r Já už mám třetí noc za sebou a ta včerejší fakt stála za to,tak Ti Raco věřím jak na tom jsi taky bych spinkal střidavě čumim do compu a na Hartovu válku a mezitím jsem už dvakrát vyjel
Květen 30, 200916 r no vlasto nemame to lehky :-)))) někdy bych taky vyjel .. ale asi ne tak jako jezdíš ty,to bych si těžko zvykal na nehody atd...
Květen 30, 200916 r Já jsem naštěstí od přírody splachovací tak to jde,ikdyž někdy to noční muru zanechá,naštěstí žena ví jak na mne udělá dobré papání,přinese točený a nachá mně vyšumět.
Květen 30, 200916 r jooo tak dobrý papání je zaklad ... to mi připomělo že mam hlad asi se mrknu do batužku co mi doma zabalili
Květen 30, 200916 r tak pánové,at vám to uteče,já jdu chrnět,mějte se Dobrou noc a hezké sny(třeba o mě)
Květen 30, 200916 r jooo tak dobrý papání je zaklad ... to mi připomělo že mam hlad asi se mrknu do batužku co mi doma zabalili Co máš v batužku já mám bagetku,ale pěkně doma dělanou,bagetka je benátská z kamené pece,a v ní šunčička,selskej salámek,plátkovanej sýr,čerstvá paprika,trocha porku a hlavně ŽADNEJ dresing. Kurňa jdu jí zblajznout.
Květen 30, 200916 r Co máš v batužku já mám bagetku,ale pěkně doma dělanou,bagetka je benátská z kamené pece,a v ní šunčička,selskej salámek,plátkovanej sýr,čerstvá paprika,trocha porku a hlavně ŽADNEJ dresing. Kurňa jdu jí zblajznout. hmmm pán je labužmík.. ... ja měl dva chleby s vajíčkovou pomázankou a čeka mě ještě bramburek s obalenym hermelínem a špízem
Květen 31, 200916 r Mohlo by pršet pouze v noci...přes den aby bylo slunce vid?No nic...jdu něco podělat.Tady je nějak mrtvo!
Květen 31, 200916 r jen tak náhodou,co děláš příští vikend? V mame 2 denni sraz v Beskydech,nepřijel bys?
Květen 31, 200916 r Woody: už mě to psali kluci z brněnské knajpy a asi o tom začnu okrajově uvažovat.Ty tam budeš po dobu dvou dni?
Květen 31, 200916 r Rozhodně tam nebudu spát ale na ten jeden den si myslim že by to dopadnout mohlo.Ddy to je přesně? Už další vikend?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.