raca Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 to ja bych spal jako kotě....ted sme si teda tady pustili nějakej film ale moc to nepomáhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 raca: co Ti v tom brání? Nebo makáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 romane braní mi v tom to že v práci na křesle se mi blbě spí bolej záda a tak a kdyby někdo přišel a vzbudil mě tak sem hodně nevrel a nepříjemnej.... tak radši to nějak přetrpim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Tak to Ti nezávidim-ten pocit znám a neni to moc příjemné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 u mě to spíš děla to že sem zvyklej mít po dvou nočních volno,ale díky kolegovi kterej potřeboval přehodit směnu , jedu druhou a ještě dvě mam před sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ale aspon že nemusiš fyzicky pracovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ale aspon že nemusiš fyzicky pracovat! to jo lopata to není....ale rukama někdy jo... ... ale dne už ničim jinym než hlavou dělat nebudu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Já už mám třetí noc za sebou a ta včerejší fakt stála za to,tak Ti Raco věřím jak na tom jsi taky bych spinkal střidavě čumim do compu a na Hartovu válku a mezitím jsem už dvakrát vyjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 no vlasto nemame to lehky :-)))) někdy bych taky vyjel .. ale asi ne tak jako jezdíš ty,to bych si těžko zvykal na nehody atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Já jsem naštěstí od přírody splachovací tak to jde,ikdyž někdy to noční muru zanechá,naštěstí žena ví jak na mne udělá dobré papání,přinese točený a nachá mně vyšumět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 jooo tak dobrý papání je zaklad ... to mi připomělo že mam hlad asi se mrknu do batužku co mi doma zabalili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 tak pánové,at vám to uteče,já jdu chrnět,mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 tak pánové,at vám to uteče,já jdu chrnět,mějte se Dobrou noc a hezké sny(třeba o mě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Dobrou,ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 jooo tak dobrý papání je zaklad ... to mi připomělo že mam hlad asi se mrknu do batužku co mi doma zabalili Co máš v batužku já mám bagetku,ale pěkně doma dělanou,bagetka je benátská z kamené pece,a v ní šunčička,selskej salámek,plátkovanej sýr,čerstvá paprika,trocha porku a hlavně ŽADNEJ dresing. Kurňa jdu jí zblajznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Dobrou,ahoj. Taky přeju dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Co máš v batužku já mám bagetku,ale pěkně doma dělanou,bagetka je benátská z kamené pece,a v ní šunčička,selskej salámek,plátkovanej sýr,čerstvá paprika,trocha porku a hlavně ŽADNEJ dresing. Kurňa jdu jí zblajznout. hmmm pán je labužmík.. ... ja měl dva chleby s vajíčkovou pomázankou a čeka mě ještě bramburek s obalenym hermelínem a špízem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Bre ráno,kucí. V ztávame,venku krásně prší,tak co, budete ležet v posteli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Krásné dobré ránko.U nás opět leje a to docela dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 U nás tež, a to večer byla krásně modrá obloha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Mohlo by pršet pouze v noci...přes den aby bylo slunce vid?No nic...jdu něco podělat.Tady je nějak mrtvo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jen tak náhodou,co děláš příští vikend? V mame 2 denni sraz v Beskydech,nepřijel bys? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Woody: už mě to psali kluci z brněnské knajpy a asi o tom začnu okrajově uvažovat.Ty tam budeš po dobu dvou dni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jasně,na takové akci nesmím chybět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Rozhodně tam nebudu spát ale na ten jeden den si myslim že by to dopadnout mohlo.Ddy to je přesně? Už další vikend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.