Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Je o tom psane ve srazech. A proč ne na noc,spi se v hotelu,ráno snídaně a potom hurá domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Zdravím všechny FI, II a Roomíky..u nás celkem teplo, ale pod mrakem......ZASE MUSÍM DNESKA VYTÍRAT CHODBU V PANELÁKU...CHJO.... ale co, běhá tu můj pes tak jednou za měsíc se to dá vydržet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Nazdar kluci.Tak tady jsem ještě nikdy nenapsal žádný příspěvek,tak jednou je všechno poprvé .Čtu tady že se dá kecat opravdu o všem,tak to je super.A u nás v Ostravě už přestalo pršet a začíná pomaloučku prosvítat slunko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jako samozvaný vedoucí této hospody vítám nového člena...ano je zde možné pokecat úplně o všem...stačí si to tu jen zlehka prolistovat a je vše jasné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ahoj vedouci.Tak tu chodbu nestírej a nech to navečer ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Já si nějak poradím pane Romane...moderátore..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Aha...tak pardon pane řediteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 nene jen vedoucí..já si nepřidávám jako někdo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ahoj woody.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Díky za přivítání.Hoši a dohodněte se kdo jakou má funkci,ať mi ostatní smrtelníci víme ,jak vás máme oslovovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 stačí se podívat pod avatar a je to všem jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Marku,já tady nejsem. Ramatikl: vyhlaška zdejší hopody praví,že každy novy štamgast,musi dát zápisne.Tak doufám,že tu budeš i večer,bo se stavim na jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tak jo,snad mi do toho něco nevleze jako včera,to se to zvrhlo:pár piv,málo vína,a vodní dýmka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jako správný vedoucí jsem zde..... Raco jak je v práci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ahoj jako správnej zastupce tu sem taky!! maro ted sem si akorat sed kluci měli dobrou směnu tak snad to vyjde i mě....zejtra v jednu musím zas a opět k zubaři tak at sem ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) vidíš jakej mám přehled? ..ty hele ty musíš do toho zubaře...cpát peněz..nebo zubařky a cpeš jí tam něco jiného? Editováno: 31. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 no marku pomalu zjištuju že mě to vrtaní trhaní nervu už vubec nevadí....jinak toho moc neplatim klasicky 30kč a asi sem ještě platil 2-3 bíly blomby.....nic jinyho necpu muj zubař je chlap tak se xxx nekoná,ale je to dobrej typek !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) takže dobrej týpek? No to je už půl vztahu ...nemáš skypa?...ať tu tu nezaplavujeme Editováno: 31. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ČUS KLUCÍ, JSEM DOMÁÁÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 a páníček dorazil z práce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 bingo, za 10 bodů kde je Ramatikl s tím zápisným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Nazdar,vydrž už se to čepuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tak tady to je má super teplotu,tak si dejte : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 No paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 No je to sice nějaká neznámá značka..ale ochutnám......max se můžu z toho........................opít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.