Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny FI, II a Roomíky..u nás celkem teplo, ale pod mrakem......ZASE MUSÍM DNESKA VYTÍRAT CHODBU V PANELÁKU...CHJO.... ale co, běhá tu můj pes tak jednou za měsíc se to dá vydržet....

Vloženo

Nazdar kluci.Tak tady jsem ještě nikdy nenapsal žádný příspěvek,tak jednou je všechno poprvé :) .Čtu tady že se dá kecat opravdu o všem,tak to je super.A u nás v Ostravě už přestalo pršet a začíná pomaloučku prosvítat slunko

Vloženo

Jako samozvaný vedoucí této hospody vítám nového člena...ano je zde možné pokecat úplně o všem...stačí si to tu jen zlehka prolistovat a je vše jasné...

Vloženo

Marku,já tady nejsem.

Ramatikl: vyhlaška zdejší hopody praví,že každy novy štamgast,musi dát zápisne.Tak doufám,že tu budeš i večer,bo se stavim na jedno.

Vloženo

ahoj jako správnej zastupce tu sem taky!!

maro ted sem si akorat sed kluci měli dobrou směnu tak snad to vyjde i mě....zejtra v jednu musím zas a opět k zubaři tak at sem ready

Vloženo (editace)

vidíš jakej mám přehled? :)..ty hele ty musíš do toho zubaře...cpát peněz..nebo zubařky a cpeš jí tam něco jiného? :)

Editováno: , autor: Marek
Vloženo

no marku pomalu zjištuju že mě to vrtaní trhaní nervu už vubec nevadí....jinak toho moc neplatim klasicky 30kč a asi sem ještě platil 2-3 bíly blomby.....nic jinyho necpu muj zubař je chlap tak se xxx nekoná,ale je to dobrej typek !!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...